Ordered 2 height-adjustable table and an office chair after a great consult with Jacob @Office2Go showroom. We were professionnaly advised by Jacob and can only advise Office2Go. We haven't received t... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg startede med at besoeg office2go’s kontor/lager, foer jeg koebt noget. Jacob Holm var yderst hjælpsom pg vidende, og generoess med sin tid. Udvaelgelsen/sortiment af borde og stole (osv) er... Ver mais
Jeg købte et nyt skrivebord til hjemmekontoret. Jazz hævesænke - stel - hvidt 1 stk. Nano Laminat skrivebordsplade hvid-nano-laminat, rektangulaer. Jeg kan uden at tøve fastslå at denne Na... Ver mais
A empresa respondeu
Efter at have skrevet med ejeren en sen aften (en onsdag kl 23) om hvordan og hvorledes med en kontorstol tilbyder han endda at jeg kan kontakte en af hans medarbejdere for at få hjælp. Da stolen kom... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Office2go udspringer af idéen om, at det skal være enkelt og billigt at etablere nyt kontor eller udvide med en ekstra arbejdsplads. Vi har et nøje udvalgt sortiment, som matcher behovet i de fleste mindre virksomheder både indretnings- og prismæssigt, og vores hjemmeside er designet, så det er nemt for vores kunder at finde den rigtige kontorløsning.
Informações de contato
Smedeholm 8, 2730, Herlev, Dinamarca
- 88 82 70 05
- info@office2go.dk
- www.office2go.dk
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Uovertruffen kvalitetsbordplade
Jeg købte et nyt skrivebord til hjemmekontoret.
Jeg kan uden at tøve fastslå at denne Nano Laminat- bordplade så absolut er i en klasse for sig og noget ud over det sædvanlige. Ekstremt lækkert! Kan varmt anbefales.
Tak til Sebastian & Jacob fra en tifreds kunde.
Bedste hilsner
Thomas

Super Service fra Office2Go
Super Service fra Office2Go. Kan varmt anbefales.

God service, fine møbler
God service, god rådgivning. Har handlet hos office2go et par gange, altid en fornøjelse.
Lyn hurtig service levering og bedste…
Lyn hurtig service levering og bedste priser
Super service og hurtig levering ( dag…
Super service og hurtig levering ( dag til dag)

Resposta da Office2go A/S
Jacob var meget venlig med pragmatisk…
Jacob var meget venlig med pragmatisk løsning på et problem som vi selv havde skabt. Super service, svarer hurtigt. Kan bestemt anbefales!

Bestilte om formiddagen
Bestilte om formiddagen, havde samlede skabe kl. 13. Super, hurtig og venlig service.
superb service og meget venlig betjening
Jeg havde selv overset en fejl vedr
Jeg havde selv overset en fejl vedr. leveringen. De var behjælpelige og fandt en meget tilfredstillende løsning med det samme, meget tilfreds.

Resposta da Office2go A/S
Hurtig levering og fornuftige priser

super service
super service, hurtig levering og fremragende varer ...

Resposta da Office2go A/S
God personlig service af fagmand.
Very high level of dedication and hard …
Very high level of dedication and hard working.

Mere end bare møbler
Tak til Mette Clausen, der bragte "sol" og hygge ind på kontoret.
Jeg sidder på kontor i en helt forfærdelig kedelig og typisk lysstofrør-belysning - men det sluttede, da jeg fik besøg af Mette. Jeg fik lært noget om, hvor vigtig den rigtige belysning er for vores humør og ydeevne og fil udskiftet halvdelen af loftsbelysningen med en skrivebordslampe. Allerede efter en uge kan jeg mærke klar forskel. Tænk at en lampe kan give så meget mere glæde og ro. Jeg anbefaler Office2Go, der ikke bare er møbler men i den grad også er god rådgivning. Og så kan de levere samme dag!

Virkelig god
Virkelig god, personligt, effektiv og hurtig service og levering.
Super service.
Ledte efter en kontorstol til hjemmet …
Ledte efter en kontorstol til hjemmet og fik super god rådgivning i deres butik, og lov til i god ro og mag at prøve en masse forskellige stole til jeg havde fundet den helt rigtige. Firmaet kan varmt anbefales.

Resposta da Office2go A/S
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.