Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meerdere keren voor mezelf en anderen olie/kettingvet besteld, zowel voor auto als motorfiets. Nooit problemen gehad. Altijd binnen enkele dagen geleverd. Topmerken voor topprijzen. Gewoon netjes. S... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Oliewereld is een klasse apart! Hun service en betrouwbaarheid is vele malen beter dan bij anderen. Ik heb een verkeerde order geplaatst en zij hebben begrip getoond waardoor zij direct de nie... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Op 14/10/18 bestelde ik een VOORDEELPAK 10 CASTROL POWER RS 2T, aan een prijs die ik nergens anders vond en ondanks het feit dat ik melding kreeg dat de levering waarschijnlijk een week zou duren werd... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

31 avaliações

Snel geleverd, prima prijzen

Ik had gisteren iets besteld en ik heb het vandaag al gekregen. De product heeft wel een andere label erop, maar het blijkt hetzelfde ding te zijn. Bij het bestelling stond er ook dat de aflevering met GSL zou gaan, maar het ging met DHL, maar maakt niet uit. Snel geleverd en goede prijs. Ben zeker tevreden!

26 de setembro de 2023

Waardeloze klantenservice

Waardeloze klantenservice. Houdt zich niet aan zijn eigen opgegeven verzendafspraken, wilt vervolgens extra verzendkosten op je verhalen na een verzendpoging die fout niet voldaan kan worden en is daarna in de communicatie daarover nog bijdehand ook.

Lekker klantvriendelijk, vooral zo doorgaan.

13 de junho de 2022

Annuleren bestelling

Heb olie besteld. Kreeg na een uur mailtje dat het niet op voorraad was. Heb aangegeven de bestelling te willen annuleren. Volgende dag mijn geld terug op rekening. Perfect geregeld.

7 de janeiro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloos bedrijf, nooit meer bestellen

3 weken geleden een bestelling geplaatst op de webshop nooit een bevestigingsmail gekregen of iets. Nog steeds niks ontvangen. Heb geprobeerd om contact op te nemen maar zonder succes. Tel nummer nergens te vinden en op jouw email wordt niet geantwoord. Wat een waardeloos bedrijf/service!!!

3 de janeiro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erg fijne oplossing met snelle responstijd.

Bestelde product was niet te leveren op kort termijn door een grotere bestelling van 12 die voor mijn bestelling plaatsvond, waren nog maar 8 flessen beschikbaar en zou ik iets langer moeten wachten. Middels contact via e-mail en een snelle reactie, hebben ze het snel en adequaat opgelost en kan ik alsnog mijn bestelling tegemoet zien.

14 de dezembro de 2021

Vermijd deze webshop!

7 liter Castrol 5w30 m besteld alle soorten olie hiervan waren op voorraad ( 1, 5, 12*1, 20, 60 liter). krijg na een paar uurtjes een mail dat het onduidelijk is wanneer mijn product geleverd wordt omdat het onbekend is wanneer de olie weer op voorraad zal zijn. Ik zit nu al een week te wachten op mijn motorolie.

31 de outubro de 2021

NIET BESTELLEN !!!

Bestelling geplaatst en bevestiging gekregen. Echter nooit een verzendbewijs ontvangen en na 2 weken maar contact opgenomen... bleek het pakket op het DHL depot te liggen en doordat ik hier geen bericht van kreeg (verwachten dat ik mijn pakket daar ging ophalen) is die retour gestuurd.

Kreeg ik een voorstel om het pakket opnieuw te versturen. Maar dan moest ik wel de verzendkosten bij betalen, of geld terug laten storten exclusief verzendkosten

Hele onklantvriendelijke website en denken absoluut niet met de klant mee!

26 de outubro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Oliewereld is een klasse apart - Top Service!

Ik heb een verkeerde order geplaatst en zij hebben begrip getoond waardoor zij direct de nieuwe items hebben verzonden met daarin een retourlabel voor mijn verkeerde aangeschafte items.

Hierdoor bespaar ik tijd en kan ik direct verder met het repareren van mijn motor zodat ik mijn deadlines haal.

Zal het nog een keer vermelden "Oliewereld is Top" een klasse apart ;)

27 de janeiro de 2021
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Niet op voorraad

Olie besteld die op de website als voorradig werd aangegeven, maar niet leverbaar. Levertermijn is onbekend. Je zou dan verwachten dat de beschikbaarheid status op de website wordt aangepast, maar helaas......

8 de outubro de 2020

Topmerken voor laagste prijzen

Slechte reviews hier zijn mijns inziens gewoon onzin/concurrentie. Vooral omdat ze vaak in half Nederlands met 85 taalfouten erin staan.

3 de julho de 2020

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf. Telefonisch niet bereikbaar maar vlotte reacties via de mail. Pakket was kwijtgeraakt door dhl. Werd gelijk een nieuw pakket gestuurd. Duidelijke communicatie en super service. Ik zou de negatieve reacties negeren want dit is gewoon een goed bedrijf.

16 de março de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

snap al die slechte reviews niet!!!

snap al die slechte reviews niet!!!
Vorige vrijdag besteld,deze morgen (dinsdag) geleverd in belgie,Perfect wat ik besteld heb aan zeer voordelige prijs.
zal ik meer bestellen

14 de janeiro de 2020
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

geen problemen gehad!

ik heb gisteren olie besteld. Vandaag gewoon geleverd. Op een mail van mij aan oliewereld werd snel gereageerd.

31 de janeiro de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Totaal niet te vertrouwen!

Totaal niet te vertrouwen!! Er ligt niks op voorraad, telefonisch niet bereikbaar. Met moeite via hun betaalsysteem Sisow mijn geld terug kunnen halen heeft wel twee weken geduurd!!! Een gewaarschuwd mens telt voor twee, geen zaken mee doen.

24 de janeiro de 2019
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.