Efter at jeg så anmeldelserne, tænkte jeg at hjemmesiden muligvis var too good to be true. Dette var bestemt ikke tilfældet. Leveringen er virkelig hurtig! Eftersom jeg havde bestilt at min vare sku... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super kundeservice og hurtig levering. Havde bestilt en julegave til afhentning, men jeg blev ad flere omgang forhindret i at afhente. Christina fulgte proaktivt op på ordren flere gange og vi end... Ver mais
Rigtig fin hjemmeside, hvor jeg fandt alle mine børns kommende pakkekalendre. Godt udvalg, hvor man kan finde fine ting helt ned til “ingen” penge. Jeg fik desuden min ordre ualmindeligt hurtigt (3 d... Ver mais
Et rigtigt godt sted at handle. Specielt hvis man ønsker noget fra danske Maileg, eller andre gode kvalitets mærker. Nem hjemmeside, go service og hurtig modtagelse af de bestilte varer. Der er altid... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
I den skønneste natur 13 km. fra Aarhus C finder du en stor og atypisk gårdbutik fyldt med kvalitetslegetøj og interiør. Du vil her kunne se hele Olisan´s sortiment live – så tør du lade dig friste... så kan vi love det er et besøg værd :o)
Informações de contato
Labing Møllevej 6, 8462, Harlev
- info@olisan.dk
- www.olisan.dk
Hurtig levering og varen lever helt op…
Hurtig levering og varen lever helt op til forventningen.
Skøn pakke med flere små lækkerier i 😋
Super fin handels oplevelse
Super fin handels oplevelse. Hurtig levering og sød indpakning med håndskreven hilsen.
5 store stjerner
Altid en dejlig oplevelse og altid med en sød hilsen + et par bom bom 😍
Altid fantastisk service
Altid fantastisk service, og meget hurtig levering. 🤩
Super gode varer og oplevelse
Virkelig god service
Virkelig god service og meget hurtig levering. Der lå en lille ekstra overraskelse i pakken - hvilket bare gjorde det til en ekstra god oplevelse.
Supergod service
Har købt de skønneste søde mus ❤️
Virkelig god service
Virkelig god service.
Jeg havde købt en jellycat kanin via webshoppen, den 23 december. Trods det fik jeg den virkelig fine service at kunne afhente allerede få timer efter. Tusind tak for god service! 🙏🏼
Købte en super fin bamse
Købte en super fin bamse, der blev afsendt meget hurtigt og levede op til leveringstiden selv lige op til jul
Altid en spændende butik at besøge
Altid en spændende butik at besøge.
Altid den perfekte service og hjælp.
Kan varmt anbefales at handle hos olisan.dk.
Hurtig levering, og alt var som det skulle være
Hurtig forsendelse og varer
Hurtig forsendelse og varer, der svarer til billederne i farver og form
Smukke varer og hurtig levering
smukt håndværk
Som forventet - smukt håndværk. God og hurtig levering.
Virkelig hurtig betjening
Tip top
Så god service! Altid klar til at hjælpe. Gode produkter i alt fra Maileg, HABA, Djeco osv
God service og hurtig levering 👍🙂
Hurtig levering og skabelonerne lever…
Hurtig levering og skabelonerne lever helt op til det forventede
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.