Oloescleaning Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Deze beste meneer weet wat hij doet en je ziet duidelijk dat hij er erg veel verstand van heeft. Hij geeft duidelijke en goede adviezen wat de mogelijkheden zijn betreft het cleanen en eventuele r... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel, professioneel en duidelijk in communicatie. Een echte aanrader voor iedereen die zijn sneakers een tweede (of derde) leven wil geven en er weer als nieuw uit wil laten zien!

Detalhes da empresa

1. Serviço de Limpeza

YOUR PERSONAL HOBBY SNEAKER RESTORER ‖ CONTACT VIA DIRECT MESSAGE • Deventer based

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

40 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

2 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Fantastisch

Fantastisch voelde beetje hetzelfde als toen ik ze nieuw haalde

3 de janeiro de 2025

Altijd opzoek naar het beste resultaat! Enjoy ✌️

Super!

23 de novembro de 2024

Big appreciation! Thanks voor je review 👏

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De sneaker-cleaner van Deventer en omstreken

Oloescleaning is de plek om je sneakers te laten cleanen! Zeer professioneel en het resultaat is te zien! Heb al zeker 10 paar laten cleanen! Snelle en goede service! De man zelf is toegankelijk, professioneel en denkt met je mee!
Ook lijkt hij op Kenneth Taylor 😂

2 de dezembro de 2024

Resposta da Oloescleaning

Hier gaan we wel altijd voor de winst! 😂⚽️
Mooie woorden man, waardeer het enorm.

10++

Hij geeft duidelijke en goede adviezen wat de mogelijkheden zijn betreft het cleanen en eventuele reparaties aan de schoenen.
Je ziet dat hij dit puur uit passie & liefde doet , hij krijgt van mij een 10++ ik raad hem dan ook meer dan aan .
Stop met je schoenen te brengen bij de halve zool of andere onprofessionele SneakerCleaners die je schoenen alleen maar meer kapot en viezer maken.
& stay tuned houd zijn social media in de gaten voor eventuele verdere projecten en zaken.

3 de janeiro de 2025

Gru-we-lijk! Doen ons best bro! 👏❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Iemand met passie voor zijn werk

Iemand met passie voor zijn werk, iedere keer als ik mijn (hele vieze) schoenen bracht kwamen ze schoon terug, wanneer er moeilijke plekken waren nam hij hier extra tijd voor. Communiceert goed. Aanrader voor iedereen

5 de janeiro de 2025

Transparantie on 🔝.
Thanks for the review!

Professioneel en betrouwbaar

Ik kom al een tijd bij deze sneaker cleaner en ben altijd tevreden. De service is snel, betrouwbaar en mijn sneakers zien er altijd weer top uit. Eigenaar is vriendelijk en professioneel. Zeker een aanrader voor iedereen die zijn sneakers goed wil onderhouden!

1 de janeiro de 2025

Mooie woorden. Dankjewel Nadieh! 👏

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Schoenen weer als nieuw !

De schoenen van mij en mijn zoontje zijn altijd weer zo goed als nieuw!! Dus wij blijven onze schoenen brengen 🥇

5 de janeiro de 2025

Gaan voor goud maatje! 👏🫡

Oloescleaning is een professional

Oloescleaning is een professional. Het is duidelijk te zien dat hij dit werk doet uit passie voor schoenen. Mijn schoenen konden een goede schoonmaak beurt gebruiken. Ik heb ze als ‘nieuw’ opgehaald, geseald en al.
Mijn vertrouwen heeft hij voor een volgend paar die een schoonmaak kunnen gebruiken!

2 de janeiro de 2025

Resposta da Oloescleaning

En daar doen we het voor. Soms is het meer dan enkel 'geld verdienen'. Zie je snel!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb mijn schoenen gebracht bij…

Ik heb mijn schoenen gebracht bij oloescleaning. De communicatie was top, snel mijn schoenen terug gekregen en op en top schoongemaakt!

1 de janeiro de 2025

Resposta da Oloescleaning

Mooi om te horen Raina, fijn dat je blij bent met het resultaat!