Ombudsman telecom deugd niet!
Meerdere keren te maken gehad met de ombudsman ofwel zitten ze daar hun broek te verslijten, hebben ze geen middelen om op te treden of lachen ze de klanten samen met de providers uit bij een koffie.
Probleem dat zich stelt is de tv-box van Scarlet die sinds een dik jaar niet fatsoenlijk functioneerd op bluetooth en op radiofrequentie al helemaal niet meer.
Reactie ombudsman het ligt aan uw afstandsbediening van uw tv die nota bene niet gebruikt wordt case close.
Heropening nadat medewerker van Scarlet in email zegt dat het aan de software van de tv-box ligt. Scarlet ontkent dit en zegt dat ik een niet-bestaande externe router heb staan die stoort, ik vraag bewijs aangaande foto's van zogezegde router die ik nooit ontvang maar wederom case closed. Wat doen die daar buiten koffiekletsen houden en samen met de providers klanten uitlachen. Opdoeken die dienst met broekverslijters wat typisch zo een overbodige dienst met ambtenaren postjes is waar ze op kunnen besparen deze tijd van besparingen!