OneWay by Brenderup Avaliações 5.362

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var inga konstigheter även om det var en del slitage på släpen. Hög poäng var för att långa one way lån fungerade utan klydd och släpet rullade bra och tryggt genom Sverige. Som förväntat va... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så positivt att kunna åka med släp från södra Sverige till norra och veta att hem igen kan vi köra i vanlig hastighet. Lätt och smidigt att hämta och lämna, bra bemötande service inriktad bemanning på... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Locadora de Carros
  2. Revenda de reboques

Hyr släp här - lämna där! Har du stor last och lång körsträcka är det bekvämt med en släpvagn - särskilt om du slipper återlämna där hyrde den. Du kan hyra, hämta och återlämna din Oneway-släpvagn på 110 olika platser i Sverige. Tanken är lika enkel som funktionen: Du ska transportera en större last en längre sträcka, enbart i en riktning. Då tycker vi att du ska slippa åka tillbaka till starten för att återlämna den tomma släpvagnen. Med Oneway hyr du en släpvagn vid resans början och återlämnar den vid resans slut. Våra släpvagnar har en rejäl och väl genomarbetad konstruktion, med svetsat, varmgalvaniserat chassi och noga utvalda komponenter för högsta kvalitet, körsäkerhet och användarvänlighet. Bakom Oneway står Brenderup, marknadsledande inom släpvagnar i Sverige och med mer än 40 års erfarenhet av släpvagnsuthyrning.

Vi förenklar din flytt

Tanken är lika enkel som funktionen
Släpvagnar från Brenderup
Våra släpvagnar är av varumärket Brenderup. De har en rejäl och väl genomarbetad konstruktion, med svetsat, varmgalvaniserat chassi och noga utvalda komponenter för högsta kvalitet, körsäkerhet och användarvänlighet.

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

5 mil avaliações

Respondeu a 96% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

God service

Bokningen gick smärtfritt och jag fick en bokningsbekräftelse i god tid innan jag skulle hämta släpet.
Allt var klart för hämtning den dagen det skulle ske.

16 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dat gick fort och smidigt att hämta…

Dat gick fort och smidigt att hämta vagnen men bokning via nätet var ingen god erfarenhet då det var svårt att få till en bokning långt i förväg eftersom man tvunget måste markera hämt- samt lämnställe före datum vilket gjorde att vid bokningsförsöket lämnstället var fullt vilket det inte var vid verifikation då jag istället bokade via telefon.

16 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tycker att appen kan förbättras Jaaa

Tycker att appen kan förbättras, det syns inte när man ska fylla i uppgifter. Annars bra att kunna hyra envägs. Däremot känns det som anställda på vissa stationer inte ger samma service till mig som kund på OW som till egna stationens vagnar.

11 de abril de 2026

Enkelt och smidigt

Enkelt och smidigt. Första klass kundtjänst som behjälpliga på alla sätt och löste problem på en gång. Rekommenderar varmt

12 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Släpet var rent .

Släpet var rent .
Välfungerande .
Enkelt att koppla på bilen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var inga konstigheter även om det…

Det var inga konstigheter även om det var en del slitage på släpen.

Som förväntat var det inte snabb pickup eller helt elektronisk upplevelse så man var knuten till öppettiderna på mack för återlämning.

7 de abril de 2026

Resposta de OneWay by Brenderup

Tack för din recension och feedback!

Bra!

Höll vad de lovade!

7 de abril de 2026

Släpet var rätt medfaret

Släpet var rätt medfaret. När vi hämtade det fungerade inte elanslutningen men vi fick god hjälp från uthämtningsstället. Rampen var så trög att jag nästan behövde en kofot för att få upp den. Och noshjulet verkade inte vilja sitta still utan åkte ner så det tog i farthindren.

6 de abril de 2026

Resposta de OneWay by Brenderup

Tack för din recension och feedback! Beklagar detta, vi har nu spärrat denna vagnen och kommer gå igenom den innan den hyrs ut på nytt. Tack och beklagar det igen!

Saknades låsmöjlighet på…

Saknades låsmöjlighet på vagnen.Stödhjulet trasigt.
Annars mycket bra med möjligheten att hyra one way.

9 de abril de 2026

Resposta de OneWay by Brenderup

Tack för din recension och feedback!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

För mycket strul med app och larm

För mycket strul med app och larm. Förlorade en timme vid upphämtning av släpet. Personal på macken kunde inhenting och fick ringa er flera gånger.

6 de abril de 2026

Resposta de OneWay by Brenderup

Tack för din recension och feedback! Beklagar verkligen för strulet med hyrningen, systemet med larm och den biten är väldigt nytt och därför svårt för stationen nu i början. Vi kommer se till att dem utbildas på detta till bästa möjliga sätt. Tack för din input och beklagar igen.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Det var enkelt att hämta och lämna

Det var enkelt att hämta och lämna. Men jag fick inte den släpvagn jag önskade. Jag behövde köpa adapter för att koppla till min bil. Det gick inte att öppna släpvagnen och jag fick åka tillbaka och få en annan vagn. Nu var det låset som var rostigt och fick aldrig låset på plats efter att ha öppnat vagnen. Egentligen är min trea i överkant!

Resposta de OneWay by Brenderup

Tack för din recension och feedback! Beklagar din tråkiga upplevelse, vi kommer givetvis se över släpen i fråga och laga detta innan dem hyrs på nytt.

Smidig upplevelse

Fungerarade smidigt, som vanligt

Lite problem med allt

Lite problem med allt

4 de abril de 2026

Resposta de OneWay by Brenderup

Tack för din recension och feedback! Vänligen återkom till oss på kundtjänsten då vi gärna vill veta mer om de problem som uppstått. Tack!

Välkommen åter!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.