Ongediertemeldkamer Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stefan is an absolute professional! We had mice coming into our kitchen and were able to book an appointment just two days after contacting them, which was a relief. Stefan checked everywhere, going t... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel professioneel en plezierig in de communicatie en opvolging van de problemen. Wij dachten schade door een boommarter in rieten dak, maar Stefan na onderzoek heel beslist het is een rat.. Dus... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

In 1 woord: geweldig! Wat een super snelle en professionele dienst. We hadden erg veel last van Stan onze steenmarter. Met veel begrip, zorgvuldig en netjes werken kunnen we na maanden wakker liggen h... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na het indienen van een verzoek werd op dezelfde dag contact opgenomen. Geeft duidelijk wat de mogelijkheden zijn en afspraak wordt snel ingepland. Eerste aafspraak ging niet door vanwege auto pech.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Dedetizadora

Welkom bij Ongedierte Meldkamer. Met onze betrokken, persoonlijke, duurzame en moderne aanpak helpen we bedrijven en particulieren bij het voorkomen en effectief oplossen van ongedierteproblemen. Ongedierte Meldkamer is een vakkundig en professioneel ongediertebedrijf dat is gespecialiseerd in plaagdierbeheersing en ongediertebestrijding. Onze volledig opgeleiden ongediertebestrijders hebben 10 jaar ervaring in ongediertebeheersing. Wij doen plaagdierbeheersing met het leveren van echt resultaat! Elk probleem is anders en wij zijn specialisten in het bieden van een op maat gemaakte oplossing voor elk ongedierteprobleem. Wij doen er altijd een extra stapje bij!"

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

33 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

19 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Wespennest verwijderd

Na telefonisch contact is een wespennest vakkundig weggehaald van een lastige plek. Zelfs op zondag gekomen. Er is duidelijk uitgelegd wat er aan gedaan zou worden en hoe te voorkomen dat ze terugkomen. Prima geholpen!

22 de junho de 2025

Deskundig en betrouwbaar

Op donderdagavond laat appte ik naar de Ongediertemeldkamer om melding te maken van een muis die opeens door onze woonkamer liep! ( we wonen net op een nieuw adres). Ik kende dit bedrijf niet maar vond dat het op internet uitblonk in duidelijkheid, kennis en goede reviews. Gelijk een appje terug van Stefan dat zij konden helpen. De volgende ochtend telefonisch een afspraak kunnen maken voor dezelfde dag. Hoe blij kan je dan zijn en we waren nog veel meer blij toen Stefan op tijd arriveerde met een koffer vol spul, de boel inventariseerde en direct met een oplossing kwam: alle gaten die hij had gevonden heeft hij direct dichtgestopt met een speciaal spul dat snel verhardt en waar muizen niet van houden. Stefan was heel correct en gaf ook uitleg over hoe dit ontstaan kon en wat muizen allemaal met je huis kunnen doen. Nu, een aantal dagen later, geen muizenissen meer, geen muis meer gezien. Ik beveel dit bedrijf en specifiek Stefanvan harte aan!

7 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

scherp meezoeken naar de oorzaak

Toen we Bert belden omdat er motjes de kamer vlogen, stelde hij net zolang vragen tot ineens helder werd dat de gele rupsjes die in het vogelvoer zaten, de larven van de motjes zijn.
Met de informatie dat deze motjes leven van meel, werd ook duidelijk waar de oplossing lag.
Een doelgerichte , snelle, en helpende ervaring.
Dank

7 de fevereiro de 2025

Niets meer dan lof

Ik had in de ochtend app contact en in de middag stond Stefan voor onze deur. Hij ging vakkundig te werken en als ik vragen had legde hij alles netjes uit. Wij hadden last van een wespennest en deze is in 1 keer goed bestreden. We hebben er geen last meer van! Super bedankt!

13 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onder de vloerdelen van mijn veranda…

Onder de vloerdelen van mijn veranda zat een muizennest. Gebeld en binnen 2 dagen waren de muizen weg. Goede communicatie en prettige mensen die er werken.
Maar boven alles ben ik blij dat ze het nest zo snel verwijdert hadden zodat ik geen last meer van de muizen heb.

4 de abril de 2024

Beste Es Leco,

Hartelijk dank voor uw aardige review. En nog belangrijker wij zijn blij dat u tevreden bent met het geleverd resultaat

Groetjes Stefan Vos

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Komen meerdere keren niet opdagen

De eerste keer komen ze gewoon helemaal niet opdagen, zonder enige communicatie. De tweede keer zouden ze sochtends vroeg komen krijgen we dezelfde ochtend te horen dat ze 2,5 uur later komen en vervolgens zeggen de dat ze weer niet komen.. twee dagen vrij voor genomen… zeker niet aan te bevelen deze onprofessionele club..

Dat jullie mijn naam niet kennen komt omdat jullie met mijn man contact hebben gehad. En we hebben hier al zeker contact met jullie over opgenomen maar jullie laten zelf niet meer weten en nemen niet op .

14 de março de 2024

Beste Lotte,

Wij kunnen uw naam niet terug vinden in ons systeem. Wij hebben uw review gelezen en besproken. Niemand van het personeel en samenwerkingen weet er iets van.

Wij gaan zeker niet zo om met onze klanten. Maar nogmaals uw gegevens zijn niet bekend in ons systeem. Dit is een misverstand.

Neem aub contact op met ons.

Groetjes,

Ongedierte Meldkamer BV
085 - 080 5718
06 4399 0350

Muizenplaag

Ongediertemeldkamer heeft mijn muizenplaag in huis direct en perfect verholpen. Naast het bestrijden van de indringers zijn ook alle mogelijke plekken waar de muizen naar binnen zouden kunnen komen zijn opgespoord en netjes gedicht. Enkele van die plekken had ik zelf nooit kunnen vinden. Ik waardeer het zeer dat er na een paar dagen weer contact is opgenomen om te vernemen of ik nog last van muizen had. Gelukkig is mijn huis nu vrij van muizen.

23 de janeiro de 2024

Beste Roos,

Wij zijn blij dat u tevreden bent met het geleverd resultaat. Mochten er ooit vragen of opmerkingen zijn dan kunt u ons 24/7 bereiken op 085 080 5718

Groetjes Patrick

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Muizenplaag achter de keuken en op de…

Muizenplaag achter de keuken en op de vliering van de woning.

Direct vakkundig opgelost. Klasse!

23 de janeiro de 2024

Resposta da Ongediertemeldkamer

Wij zijn blij dat u tevreden bent met het geleverd resultaat. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Groetjes Patrick

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede en snelle service en komen afspraak naar

De rat is gevangen en alles was snel opgelost.
Goed en snel handelen volgens afspraak.

21 de janeiro de 2024

Resposta da Ongediertemeldkamer

Geen enkel probleem. Wij zijn blij dat u tevreden bent met het geleverd resultaat.

Groetjes Ongedierte Meldkamer

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oplichters met mooie website

Via Homedeal dit bedrijf gevonden. Je betaald € 79,- voor verwijderen wespennest incl. garantie. Wespen waren niet weg, garantie wordt niet nagekomen. Want het kon wel 14 dagen duren voor de wespen dood waren! Afspraken gaan steeds niet door. Je wordt aan het lijntje gehouden. Telefoon, app en sms worden niet meer beantwoord.

16 de julho de 2023

Beste Gerda,

Dat is bij ons nooit voor gekomen. Zo'n bestrijder zou bij ons direct op de vingers worden getikt of hoeft niet meer terug te komen.
Wij kunnen u niet terug vinden in ons systeem. Daarom kunnen wij deze review niet in behandeling nemen. Als u vragen heeft kunt u ons altijd bereiken op 085 080 5718. Wij zijn 24/7 actief.