Ongediertewinkel.nl Avaliações

6.578
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooi weer…als het ‘s-morgens koel is veel open…heerlijk toch…maar opeens ongenode gasten, waarschijnlijk twee, valletjes aangeschaft met lokmiddel en gelukkig zijn ze nu gevangen. We laten alles even... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Van het vinden op het web tot bestellen. Deels niet leverbaar. Na telefonisch contact netjes naar eigen wens afgehandeld. Geen gedoe met wachten bestelling kort erna keurig geleverd. Voortgang van bes... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik wacht al enkele weken op m'n bestelling. Om de paar dagen komt er een mail met tips om de bestrijding te verbeteren, maar zonder producten valt er niets te bestrijden. Eén product zou niet op voor... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De levering was zeer snel en goed verpakt. na ontvangst direct het apparaatje voor zien van de juiste batterijen en aangezet, tot nu toe heb ik nog geen duiven meer op mijn balkon gezien.

Detalhes da empresa

1. Dedetizadora

Wij zijn dé webshop met de meeste en beste producten om zelf ongedierte te bestrijden. Bij Ongediertewinkel.nl staat de klant voorop en met ons hele team zorgen wij dat onze klanten op een voordelige en snelle manier van hun ongedierte af komen! Voor elke situatie een snelle en effectieve oplossing voor ongenode gasten die uw omgeving verpesten. Lekker makkelijk en voordelig! In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment van professionele producten waarmee u zelf ongedierte kunt weren en/of bestrijden. Ongediertewinkel: uw specialist op het gebied van muizen bestrijding, ratten bestrijding, houtworm en boktor bestrijding, wering van mollen en marters, vogelwering en de bestrijding van kruipende en vliegende insecten, zoals: mieren, vliegen, kakkerlakken, bedwantsen, spinnen, vlooien, fruitvliegjes, wespen, zilvervisjes, etc. Waarom kiezen voor Ongediertewinkel? - Laagste prijsgarantie - Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis! - Gratis verzending vanaf €40,- - Kies uw bezorgmoment

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

7 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 60% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

(6.578)

1.464 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Het middel werkt totaal

Het middel werkt totaal. Iet en de reactie hierop is amaturisties

14 de agosto de 2026

Resposta da Ongediertewinkel.nl

Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over het product en onze reactie.

Provecta insectenmiddel dient altijd volgens de gebruiksaanwijzing te worden toegepast. De werking kan afhankelijk zijn van het soort insect, de plek waar het middel wordt gebruikt en of de insecten direct met het middel in contact komen. Bij een bestaande of grotere plaag kan het soms nodig zijn om de behandeling te herhalen of aanvullende maatregelen te nemen.

Wij vinden het jammer dat u onze reactie als amateuristisch heeft ervaren. Dat is uiteraard niet onze bedoeling. Neemt u gerust opnieuw contact met ons op met meer informatie over de situatie en hoe het middel is toegepast, dan kijken wij graag met u mee naar een passende oplossing.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het product werkt voor geen meter

Het product werkt voor geen meter. De katten blijven de betreffende plekken bezoeken en "gebruiken"...

6 de agosto de 2026

Resposta da Ongediertewinkel.nl

Vervelend om te horen dat het product bij u niet het gewenste resultaat geeft.

Een kattenverjager of weringsmiddel is bedoeld om katten te ontmoedigen bepaalde plekken te bezoeken, maar het resultaat kan per situatie verschillen. Zeker wanneer katten een plek al langere tijd gewend zijn te gebruiken, kan het langer duren voordat zij deze plek gaan vermijden. Soms is het nodig om de behandeling meerdere keren te herhalen en de plek eerst goed schoon te maken, zodat achtergebleven geursporen worden verwijderd.

Wij adviseren om het product volgens de gebruiksaanwijzing opnieuw toe te passen en dit regelmatig te herhalen, vooral na regen of schoonmaken. Mocht het probleem blijven aanhouden, dan kunt u contact met ons opnemen met wat meer informatie of foto’s van de situatie. Dan kijken wij graag met u mee naar een passende oplossing.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Muizen alleen in de val

Muizen alleen in de val, niet op de lijmplanken

11 de agosto de 2026

Resposta da Ongediertewinkel.nl

Vervelend om te horen dat de lijmplanken niet het gewenste resultaat hebben gegeven.

Dat de muizen wel in de val terechtkomen, maar niet op de lijmplanken, kan te maken hebben met de looproute en de plaatsing. Lijmplanken werken het beste wanneer ze direct op de vaste looproute worden geplaatst, bijvoorbeeld strak langs muren, plinten, bij kieren of op plekken waar keutels zichtbaar zijn.

Als de muizen een andere route nemen of de lijmplanken slechts vermijden, kan het resultaat tegenvallen. In dat geval adviseren wij om de lijmplanken te verplaatsen naar plekken waar duidelijk activiteit is en eventueel te combineren met vallen, zoals u nu al heeft gedaan.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

ze doen wat ze beloven

ze doen wat ze beloven. sterretje minder is omdat er niet duidelijk aangegeven was (ik heb eroverheen gelezen) dat de opnieuw bestelde lijmplankjes een klein formaat hebben.

10 de agosto de 2026