Veja o que dizem as avaliações
Prima bedrijf, zou er zo weer zaken mee doen. Tegels besteld en die waren opeens op de dag van levering niet meer beschikbaar, heb andere tegels uitgezocht en onlinebestrating.nl heeft ervoor gezorgd,... Ver mais
Plus punten: mailen worden snel beantwoord, snelle levering. Verder kan ik niks goeds over de firma zeggen. Ik heb onjuiste kleur van tegels ontvangen. Op de website was verkeerde kleur geplaatst. P... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Bestrating - Alles over Bestrating! Sier Bestrating, Siergrind, Natuursteen, Siertegels, Terras Klinkers, Stenen tuintegels, en Betontegels tegen zeer aantrekkelijke prijzen
Informações de contato
Kaapstanderweg 41, 8243 RB, Lelystad, Holanda
- 0321219170
- info@onlinebestrating.nl
- www.onlinebestrating.nl
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goede kwaliteit kwartszand met uitstekende service
8 zakken kwartszand besteld op een zeer duidelijke en makkelijke internetpagina. Het werd netjes op tijd geleverd door een vriendelijke en behulpzame medewerker. Het kwartszand is van goede en zeer schone kwaliteit. Zeer zeker een aanrader om na het verticuteren over je graszaden te strooien!
Het eerste contact ging goed
Het eerste contact ging goed. Levering werd een dag later kan gebeuren maar had er wel een dag vrij voor genomen. Toen de tegels geleverd bleek de kleur niet overeen te komen met de kleur op de site en de tekst. Het ging om zwarte tegels, ook duidelijk op de foto's te zien, en worden ook zo benoemd op de site maar ze waren antraciet. Op de site wordt gezegd dat andere leveranciers dit ook wel antraciet noemen maar dan zou de kleur nog steeds overeen moeten komen wat het dus niet doet. Iemand zou het ook geel kunnen noemen, whats in a name. Op de site van de producent zie je wel dat er daadwerkelijk verschil is tussen de kleur van de tegel op hun site tov de tegel op de site van de leverancier. Ik heb aan Benjamin proberen uit te leggen maar dit kwam niet binnen, blijft vasthouden aan de tekst dat anderen dit antraciet noemen. Ik heb uitgelegd dat ik nu 2 verschillende kleuren terras krijg omdat ik al een deel van ander terras wel zwarte tegels heb. Deze moet ik vervangen voor antraciet van Kijlstra, wat dus zwart is bij onlinebestrating. Dit zijn extra kosten. Onlinebestrating kan niks doen zeggen ze.
als ik ze wil terugsturen kost mij dit zelfs de transportkosten!!
Conclusie, slechte service en geen begrip.
Prijstechnisch goed maar als er iets niet juist is zit je er maar mee.

Resposta de Onlinebestrating.nl
Goed advies tijdens de oriëntatie fase…
Goed advies tijdens de oriëntatie fase mbt het type straatwerk voor onze achtertuin. Na het bestellen en betalen was de levering snel en correct. Blij mee!
Goede Service
Er ging wat mis met de bestelling van onze tegels, de levering door de leverancier waar het bedrijf tegels bestelde leverde ze niet. Wat online bestrating zelf ook niet leuk vond, en ons even veel stress gaf. Maar goed opgelost door ze zelf bij leverancier weg te halen en zelf te bezorgen. Wij werden hier goed van op de hoogte gehouden, en zeer vriendelijk communicatie tussen klant en bedrijf. Ik zou ze iedereen aanbevelen.
Het eindresultaat is erg mooi geworden, zeer mooie tegels!
Keurige levering
Al meerdere keren bij onlinebestratingen besteld. Altijd keurig geleverd gekregen. Deze keer is het helaas met transport misgegaan maar ook dat is keurig opgelost.
Prima ervaring!
Online een bestelling gedaan en gevraagd of er in week 11 geleverd kon worden. Alles netjes bevestigd en in week 11 geleverd.
Tussendoor nog contact gehad en snel en keurig antwoord ontvangen.
Contact met de chauffeur was ook prettig.
Kortom een goede ervaring!
Stapel stenen met lijm besteld
Stapel stenen met lijm besteld.
Helaas was de lijm flink over de datum maar na een belletje met de klanten service is dat meteen opgelost. Nieuwe lijm opgestuurd gekregen en oude is opgehaald.
maar wel een puntje voor aandacht!
In de batch van 147 stapel stenen zaten er wel helaas 9 stuks met een afwijkende maat van 16x15x60 in plaats van 15x15x60. Was voor mij geen probleem deze zijn als onderste laag gebruikt uit het zicht.
Goed te vinden
Goed te vinden, snel en compleet, betrokken.
De website is overzichtelijk, geeft goede informatie, contact is vriendelijk, behulpzaam en geeft deskundig prima advies.
Levering ging niet goed
Van te voren fotos aangeleverd met de vraag of ze mijn huis konden bereiken. Week later opeens bericht dat ze er morgen kunnen zijn, en wat blijkt ze vonden het laatste stuk niet bereikbaar. Dus spullen zijn ver van mijn huis neer gezet zonder oplossing of vergoeding. Maar wel de tijd nemen om je aan het lijntje te houden met mailtjes en telefoontjes.
Nu doen ze alsof ze een ander bedrijf zijn maar dit gaat gewoon om het bedrijf gevestigd op Kaapstanderweg 41 8243 RB Lelystad. Soms noemen ze zich onlinetuinwarenhuis of Onlinebestrating maar ik zie dat ook ZAM sierbestrating op dit zelfde adres gevestigd is. Ook zijn deze sites opvallend het zelfde in sommige aspecten..

Resposta de Onlinebestrating.nl
Aanbevelenswaardig. Doen wat ze zeggen prima servicr
Correcte service en hebben alles in het wrrkgedyeld om na een misverstand tijdig te leveten. Ptima materiaal en netjes neergezet
Prima Bedrijf!
Goede service. Houd zich aan afspraken. mooie prijs en snelle levering. Kortom een prima bedrijf!
Online bestrating TOPBEDRIJF
Goed geholpen in de showroom.
Mooie bestrating.
Zeer goede service.
Was iets mis gegaan met levering werd direct opgelost.
Ook iedereen van het team heel vriendelijk. TOP BEDRIJF
Goede communicatie,en product snel…
Goede communicatie,en product snel geleverd.
Snelle levering en bij problemen…
Snelle levering en bij problemen geleverde tegels ditect geholpen door het team van onlinebestrating.nl.
Top service, na problemen!
Wij hebben de stenen bezocht in Lelystad. Via internet besteld en geleverd gekregen. Na ontvangst bleken ruim 90 stenen precies op het midden gebroken te zijn. Dit heeft onlinebestrating (Benjamin en Mark) goed opgelost. Wij moesten van hun door gaan met plaatsen en hun hebben de 90 stenen vergoed!
Zeer fijne mensen met vertrouwen in de…
Zeer fijne mensen met vertrouwen in de medemens (ik heb een steen mogen lenen om te bekijken in de tuin). De levering was veeeel sneller dan verwacht! Alles positief 😁
Super stapelblokken en snelle en goede…
Super stapelblokken en snelle en goede levering
Zeer tevreden
Is mijn tweede bestelling.
Netjes vantevoren gebeld over levering.
Mooie tegels, goede kwaliteit en betaalbaar. Fijne communicatie telefonisch en via e-mail.
Betaalbare prijs voor goed kwaliteit…
Betaalbare prijs voor goed kwaliteit tegels. Zeer Snel geleverd. Afspraken na gekomen en zeer goede communicatie. Netjes 1 uur van te voren gebeld voor levering. Zeer vriendelijk personeel.
Oplichters
Tegels die geleverd worden lijken in de verste verte nog niet op de getoonde foto’s op de website. Oplichters!!!!!
Niet mee in zee gaan.

Resposta de Onlinebestrating.nl
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.