I loved working through this course i live in Asia which makes it hard to find credible classes to take that will be credible in both the U.S. and in asia overall i learned so much and enjoyed being a... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Meerdere keren een bestelling gedaan. Snelle bezorging, goede kwaliteit. Elke keer weer verwend met een cadeautje. Alsof dat niet genoeg is, ook nog een 'groot cadeau' uit mogen zoeken met mijn volle... Ver mais
Ik gebruik al jarenlang het merk Makeupstudio vanwege mijn modellenwerk. Blijft perfect zitten. Deze kleur blush is moeilijk te krijgen, doch in een mum van tijd kreeg ik bericht dat het artikel verkr... Ver mais
Nooit over gehoord, kwam er per toeval terecht en ben daar erg blij om. Duidelijke website, snelle levering (dag erna) en super netjes verpakt, ookal was het maar een lippotloodje van 1.99. Erg tevred... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Denekamp, Holanda
- 0541 744032
- klantenservice@onlinemakeup.nl
- www.onlinemakeup.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Heel tevreden!
Goede snelle levering en prima producten.
Ik ben zeer tevreden.
Alles is naar tevredenheid verlopen ook de bezorging!
bijna perfect
Ziet er erg goed uit maar vond het wel erg ieniemienie voor dat geld. Klein vijltje, 2 stokjes, viel me tegen. Kwaliteit daarin tegen perfect.
Vorige week dinsdag een Baby Lips besteld en woensdag al in huis.
De verzending was gratis. Is dit altijd zo of een aktie?
Het stiftje was goed verpakt in een hele stevige (knalroze !!) bubbeltjes envelop.
Al met al zeer tevreden.
online make up
Gemakkelijke bestel site. Geen verzendkosten en zeer snelle en goede levering. TOP
lange wachttijd
heb mijn pakje nog steeds niet ontvangen
Perfecte service
Zeer tevreden, snelle levering binnen 24 uur, duidelijke communicatie en levering goed te volgen. Mijn dochter helemaal blij met haar sensationails dus al met al een aanrader!
Keurig
Na lang wachten op mijn bestelling heb ik een klacht op de website geplaatst.
Dit is direct correct opgepakt .
Vertraging bleek bij postbedrijf te liggen.
Pakketje met spoed alsnog verzonden en ontvangen.
Dank voor de mooie lipstick....die ik ontving als compensatie voor het lange wachten.
Zeer tevreden
Snelle bezorging, redelijke prijs en geen addertjes onder het gras.
snelle levering. goede service
Besteld zonder problemen 1 dag later netjes in huis. Verpakking was leuk en beschermde de bestelling goed
bezorging
Echt super snel je pakketjes worden bezorgd ga zeker wel vaker wat op deze site bestellen!
Geweldig
Ben erg tevreden met het product van Revlon en heel blij dat het nog via Onlinemakeup te koop is.Ben ook zeer tevreden wat levering betreft,die was heel snel.
snelle levering en in een leuk roze envelopje woee!
Bestelling verliep vlekkeloos in een superleuke verpakking ontvangen in goede staat en snelle levering :)
Supersnelle levering!
Bedankt voor de supersnelle levering van mijn L'Oreal blusher.
Prima onlinewinkel!
Onlinemakeup vind ik een fijne online winkel. Ik bestel altijd hier mijn foundation en soms nog andere spullen. De kleur van de foundation is in mijn omgeving niet te koop. Dus ik ben blij dat Onlinemakeup hem wel heeft!! Ook vaker krijg je er nog een cadeautje bij als je voor een vrij groot bedrag iets hebt gekocht. Daar wordt ik nu ook extra blij van! De verzending gaat ook heel snel. Voor je het weet heb je het al in huis! Mocht je problemen ondervinden worden die door een goede communicatie goed opgelost door de medewerkers.