Onlybrands Avaliações

1.564
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Had nog nooit van deze website gehoord, maar bestellen ging prima. De prijs voor de sandalen was hier het goedkoopst.Pakket was keurig verpakt. En ook het retouren ging super eenvoudig en staat duidel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dag na bestelling werden de sandalen thuis al geleverd. Top service Kon wel via Klarna niet achteraf betalen maar uiteindelijk maakte het niet uit na zo een goede service.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima levering binnen een week, de schoenen hebben een brede leest wat na een paar dagen goed ruim zit. Het lucht kussen zit helaas in de zool die ik helaas heb vervangen voor mijn eigen aangepaste in... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en duidelijk te traceren. De plastic variant van de birckenstock zitten heerlijk, lopen heerlijk zacht en je kan ze makkelijk schoon maken onder de kraan. Top slippers!

Detalhes da empresa

1. Loja de Calçados

Sobre Onlybrands

✓ Gratis verzending vanaf €50
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen

Onlybrands is dé online shop voor schoenen van de topmerken van Nederland. U vindt hier FitFlop, Teva, Sorel, Timberland, Birkenstock, Moon Boot en Xsensible. Deze kwaliteitsmerken zorgen voor optimaal draagcomfort. Door dit brede aanbod aan merken vindt u een grote diversiteit aan sneakers, laarzen, sandalen, snowboots en slippers.

Ga naar Onlybrands

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.564)

203 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

prima slippers

De aflevering was keurig op de afgesproken tijd bezorgd. en het zijn fine slippers. Prima pasvorm, zoals eigenlijk altijd wel bij fitflop.

2 de junho de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Het product is top!

Het product is top!
Prijs is ook top!
Alleen heel lang moeten wachten voordat het product geleverd was.
10 dagen moeten wachten is niet top.

1 de junho de 2026
logotipo da Onlybrands

Resposta da Onlybrands

Beste Marjolein van Rijn,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons te horen dat uw bestelling niet op tijd is geleverd. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Wij zien dat uw pakket door een storing bij de vervoerder een vertraging opgelopen waar wij helaas geen invloed op hebben, onze excuses voor dit ongemak. Desalniettemin zijn wij blij dat u blij bent met het product en wensen wij u hier veel plezier mee!

Uw feedback helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren, dus nogmaals bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht.

Mocht u nog vragen vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met ons.

Team Etrias

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Maand geleden schoenen besteld

Maand geleden schoenen besteld, zouden naar Etrias gestuurd worden.zouden er op 1 mei, later 5 mei zijn. 2 keer gemaild : automatische mail terug : “ verzendingsproblemen. “ Zojuist medewerker van Etrias gebeld : “ schoenen zijn uitverkocht. Maar nog even on hold gezet want soms komen er weer nieuwe binnen. “ Had dat graag eerder gehoord want ik heb snel schoenen nodig en wil niet wachten of ze wel of niet en wanneer dan nog komen. Zeer gefrustreerd en teleurgesteld.

18 de maio de 2026
Avaliação não solicitada
logotipo da Onlybrands

Resposta da Onlybrands

Beste Mieke,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wat vervelend om te horen dat u zo lang in onzekerheid heeft gezeten over uw bestelling. We begrijpen heel goed dat dit extra frustrerend is wanneer u de schoenen op korte termijn nodig had.

U had eerder en duidelijker geïnformeerd moeten worden over de voorraadstatus en de vertraging. Onze excuses dat dit niet is gebeurd en dat u vooral automatische updates heeft ontvangen zonder concrete duidelijkheid.

We nemen uw feedback serieus en gebruiken dit om onze communicatie rondom leverproblemen en voorraadupdates te verbeteren. Mocht u nog openstaan voor contact, dan kijken we graag samen naar een passende oplossing of alternatief.

Nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt voor uw eerlijke feedback.

Team Etrias