Opdag Verden Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pionertur i Grækenland i kajak. Super tur med meget kompetent turleder Anni Grøndal. Vi var på vandet i 6 dage med varierede turer. Det var en god gruppe på 4 deltagere, hvilket gav stor flek... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efter en snak med Kaare i mandags fik vi både bookningen af turen og de praktiske foranstaltninger på plads - også omkring den omstændighed, at der ikke er nogen flyafgange fra CPH den 25., der passer... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Første klasses om du er fritidsnørd eller bare kan lide frisk luft. Velskrevet og rigtig interessant magasin, som både beskriver topture i Himalaya og ture i den danske bøgeskov. Som favner kaj... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Havde en dejlig tur til Korsika med meget søde mennesker og en rigtig god guide. Turen var krævende med meget varieret vejr. En hel del regn. Vi startede med at have ‘en dag “fri”. Vi var alle eni... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Agência de turismo
  2. Operador de turismo
  3. Agência de Viagens
  4. Agregador de viagens

Escrito pela empresa

Er du vild med vandring? - Meld dig ind i Opdag Verden - en vandreklub med hang til outdoor og eventyr. Læs mere her... www.opdagverden.dk/bliv-medlem

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

15 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Fantastiske flotte udsigter fra Gran Canaria

Veltilrettelagt 7 dags vandretur på Gran Canaria med fast base. 5 dagture med let rygsæk i en gruppe med 12 deltager og 1 guide fra Opdag Verden. Guiden havde stor vandreerfaring og formået at give alle deltager, uanset alder eller vandreerfaring, en følelse af samhørighed og succes. Udsigterne og naturen var vidunderlig og på trods af de mange op- og nedstigninger kunne alle være med i deres eget tempo.

17 de março de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Umuligt at få kontakt til kundeservice

Den ene stjerne gives udelukkende grundet dårlig kundeservice. Jeg har skrevet en mail d. 5/9 og igen d. 17/9 og har stadig intet svar fået.

Jeg var tilmeldt en weekendtur til Thy, som jeg desværre ikke havde mulighed for at deltage i pga. en dårlig skulder, jeg ønskede at høre om det var muligt at flytte min betaling til en anden tur, da dette var en mulighed tidligere på året. Jeg nåede ikke at høre noget inden turstart, så jeg er spændt på om pengene er gået tabt, jeg håber det ikke, da jeg synes de arrangerer nogle fede turer, men at få fat på dem er tæt på umuligt!

Opdatering efter mailkorrespondance:
Jeg har naturligvis forståelse for at pengene ikke kan flyttes hvis afbuddet er kommet sent. Dog synes jeg ikke det er fair, at pengene i dette tilfælde går tabt, når I ikke svarede på mine mails. Havde I svaret på mine mails havde jeg vidst at pengene gik tabt, og kunne have overvejet kun at deltage den ene dag, når jeg vidste jeg ikke ville kunne flyttes til en anden tur. Derudover skrev jeg både til din mail og jeres kundeservice e-mail, og min mail var blot en forespørgsel ikke et afbud.
Jeg havde tidligere i maj også forsøgt at få fat på jer, på den mail du oplyser, men hvor jeg heller ikke fik svar, før jeg igen skrev til din interne mail.
Jeg synes det er brand ærgerligt, at man skal have skyld for ikke at kontakte jer på de rigtige kanaler, når det ikke er tilfældet.

Opdatering: Jes fra Opdag Verden skriver, at hvis min mail vitterligt er sendt til deres kundeservice mail, så er der mørke kræfter på spil, da de ikke har kunne finde mine mails, skrevet til den selvsamme e-mail han skriver de altid svarer på, selvom jeg sender et screenshot af mailen med den rigtige e-mail, er der ingen service eller hjælp at hente i denne situation.

22 de setembro de 2023
logotipo da Opdag Verden

Resposta da Opdag Verden

Kære Dorthe.
Tak for din besked. Det er helt rigtigt at vi flyttede dig ekstraordinært i forhold til dine købsbetingelser tidligere på året. Det ved jeg du satte stor pris på. Denne gang mister du desværre din tilmelding fordi din annullering er så tæt på turstart.
Du har kontaktet mig på min private e-mail uden om Opdag Verdens officielle kundeservice, og der kan du ikke forvente svar på de her spørgsmål. Jeg vil bede dig kontakte os på kundeservice@opdagverden.dk eller tlf. 70213121.
Tak.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg glemte at forny abonnement og…

Jeg glemte at forny mit abonnement og gik glip af et par numre af magasinet. Da jeg fornyede abonnement spurgte jeg om at få de manglende numre til en rabatpris. Jeg fik dem i stedet straks tilsendt uden beregning. Deter service!
Peter Nord Hansen

6 de fevereiro de 2023

Anmeldelse af Opdag Verden

Denne anmeldelse gælder abonnementet på Opdag Verden: Det er et virkelig godt blad og meget informative mails, hvis man interessere sig for Outdoor livet, herunder ture i ind og udland. Jeg tvivler på at der findes noget bedre her i landet.

19 de setembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hvor er det fantastisk der er et dansk…

Hvor er det fantastisk der er et dansk blad om at være i naturen. Masser af gode ideer til alle slags naturoplevelser. Grej og udstyr og anmeldelser er relevante og inspirerende. Og så har de nogle meget fine tur fra medlemmer til meget rimelige priser!

12 de junho de 2022

Virkelig godt blad

Virkelig godt blad, med spændende artikler og turbeskrivelser, har også stor glæde af diverse udstyrstest, bruger også tit hjemmesiden.

7 de junho de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ganske simpelt træt af at modtage mails…

Ganske simpelt træt af at modtage mails hvor afsenderen er en eller andens for og efternavn.
Det var smartere hvis afsenderen stod som Opdag Verden efterfulgt af et navn.
Dette vil lette sorteringen af mails.
Hvis jeg får mail fra Kommunen, så står deres mail også som afsendt fra Aalborg Kommune og ikke som sendt fra Kim Pedersen som er byplanlægger og ham der har sendt mailen.

20 de dezembro de 2021
logotipo da Opdag Verden

Resposta da Opdag Verden

Tak for kritikken. Vi er forskellige personer der udsender emails og nyhedsbreve. Jeg står som afsender: "Rasmus Bech fra Opdag Verden" - Jeg har vendt afsender om så der nu vil stå "Opdag Verden - Rasmus Bech". Så burde du kunne sortere efter Opdag Verden.

Tak fordi du er med til at gøre Opdag Verden bedre...

Hilsen Rasmus

Fik support midt i Påsken! ⭐️

Interessante og inspirerende artikler! 👍
Jeg havde en teknisk fejl ifm at komme ind på medlemssiden - skrev til Opdag Verden - og det blev rette i løbet af en dag...på Påskedag! Flot service⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4 de abril de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Glæder mig altid til at modtage…

Glæder mig altid til at modtage magasinet, fantastiske tur beskrivelser, grej nyt og gode tilbud. På medlems siden kan man finde inspiration til stort set alt om ude liv og tur planlægning.

29 de novembro de 2020
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Skagen

Skagen is Great to visit too, opdag verden is welcome to the aerea.

5 de novembro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pletskud for os det elsker eventyr......

Et fantastisk blad som indeholder meget læsværdige og velskrevne artikler om det gode liv i vandresko. Ligesom der er turforslag med fordele og ulemper i en hver given situation. Bladets indhold af forskellige former for tests af grej og udstyr - giver en god indsigt af hvad der duer, Som elsker af det at lave mad i det fri er der fremragende indputs til turmad og opskrifter der bare smager.
Bladet som giver Value For Money.

28 de setembro de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais