Geweldige service, werkelijk zo goed dat dat in t Guiness Book of records mag. Eerlijk waar. Erg vriendelijk. Fijne prijzen. Producten zijn goed. Als het Niet bevalt mag t terug, als je per ongelu... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
goed assortiment printable cd's, dvd,s en br schijven. het zou nog mooier zijn als ze ook software om deze te beschrijven zouden aanbevelen of zelfs (gratis) aanbieden als download. helaas zie ik we... Ver mais
Prima huismerk-cartridges. Scherp geprijsd! Eveneens meedenkende behulpzame klantenservice. Ook als er eens een cartridge hapert (wordt vervangen). Verbetering kan bij de klantenservice in de... Ver mais
Ik heb op 17-08 een bestelling gedaan en had op 25-08 nog niets ontvangen. Even gebeld met klantenservice die mij zei dat er iets mis was gegaan onderweg en heeft gelijk een nieuwe opdracht erin gez... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de materiais de escritório
- também em
- Fornecedor de toner
- Loja de computadores e acessórios
- Loja de impressoras e scanners
- Serviço de armazenamento
OPUS.nl. Snelle levering. De beste service. Opus is jouw betrouwbare adres voor alles wat je nodig hebt voor je computer en printer, maar ook voor kantoorartikelen en geheugenkaartjes voor je mobiel, tablet en camera. Naast kwaliteit, scherpe prijzen en razendsnelle levering staat uitstekende service en optimale klantvriendelijkheid al jarenlang bovenaan onze prioriteitenlijst. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!
Informações de contato
Meije 33 - C16, 2411 PH, Bodegraven, Holanda
- 0172-233004
- klantenservice@opus.nl
- www.opus.nl
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Snelle levering.
Snelle levering en precies wat ik nodig had. Ga zo door.
Daar de bestelling en informatie over…
Daar de bestelling en informatie over de bestelling gewoon goed en duidelijk is. Ook de snelheid van levering is ook goed en snel.
Inkt Cartridge
meermalen contact gehad over inkt cartridge die het niet doen.
laten niets meer van zich horen
Het zijn mooie plafond ventilator met…
Het zijn mooie plafond ventilator met led licht.
Ik heb deze gemonteerd op de plafond en geeft goede wind verplaatsing. En voor de nacht kan je plafond ventilator stuk rustiger laten draaien. En het geluid valt reuze mee
Al jarenlang ben ik een zeer tevreden…
Al jarenlang ben ik een zeer tevreden klant van Opus. De bestellingen worden altijd snel en netjes geleverd en de producten zijn zorgvuldig verpakt. De kwaliteit is uitstekend en komt altijd overeen met de verwachtingen.
Prima snelle levering
Prima snelle levering. Produkt zoals verwacht. Redelijke prijs Al jaren goede ervaring met Opus
Fijne site
Fijne site, duidelijke categorie indeling, dus vindt je snel wat je nodig hebt. Bestelling snel geleverd.
De bestelling was duidelijk en snel
De bestelling was duidelijk en snel, alleen jammer dat de post het pakje pas 6 dagen later bezorgde.
Hier heeft Opus geen invloed op.
Goed verpakt en vlot verzonden.
Hitteperikelen
Opus heeft mij gevraagd wat ik van mijn bestelling vond dus daarover het volgende.
Ik heb op vrijdag 26 juni jl, voor 18.00 uur. een plafondventilator besteld. Op woensdag 1 juli, wegens het nog niet ontvangen van een trackingnummer gebeld met de klantenservice.
Na 30 minuten en keer op keer herhaalde beloftes dat ik zsm zou worden geholpen "opgehangen".
Daarna, eveneens op 1 juli, een mail gezonden met vraag om info.
Op 2 juli een mail ontvangen dat er iets mis was met de telefonische bereikbaarheid en dat mijn ventilator in backorder stond.
Begrijpelijk gezien de hete dagen.
Op maandag 6 juli een telefoontje gehad dat de ventilator nog steeds niet leverbaar is en dat schijnt op 12 juli nog steeds het geval te zijn.
Het bovenstaande wel met de volgende aantekening!
Een veelvoud aan eerdere bestellingen, waaronder ook al 3 plandfondventilatoren, zijn altijd keurig volgens de toezeggingen afgehandeld en bezorgd.
Laat het duidelijk zijn dat ik een trouwe klant van Opus zal blijven.
Levering volgens afspraak van een goed…
Levering volgens afspraak van een goed verpakt product dat aan mijn verwachting voldoet
Snelle service en prima kwaliteit van…
Snelle service en prima kwaliteit van producten. Graag weer !!!!
Goede service en leuke prijzen
Bleek dat ik ophalen op bestelling had…
Bleek dat ik ophalen op bestelling had gezet.
Iemand was zo scherp om te zien dat afstand groot was dus dat opsturen waarschijnlijker was, wat ook de bedoeling was.
Dus na telefoontje van Opus zelf .
en kleine bij betaling werd het alsnog opgestuurd.
Top service vind ik dat. Waarvoor dank.
USB stick besteld voor in de auto
USB stick besteld voor in de auto, zou volgende dag geleverd worden, geen stick (2 weken later nog niet) maar bij nabellen een nieuwe gelijk verstuurd en die was er vrij snel dus zeker tevreden (al 25+ jaren klant)
Mooie kwaliteit Led Plafondventilator…
Mooie kwaliteit Led Plafondventilator 1x Ø60cm en 1x Ø50cm.
Voor deze 2 producten was het hele mooie prijs!
En de Led Plafondventilator zijn van mooie kwaliteit.
Draaien perfect koelen de ruimtes goed.