OPUS.nl Avaliações

20.723
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldige service, werkelijk zo goed dat dat in t Guiness Book of records mag. Eerlijk waar. Erg vriendelijk. Fijne prijzen. Producten zijn goed. Als het Niet bevalt mag t terug, als je per ongelu... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

goed assortiment printable cd's, dvd,s en br schijven. het zou nog mooier zijn als ze ook software om deze te beschrijven zouden aanbevelen of zelfs (gratis) aanbieden als download. helaas zie ik we... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima huismerk-cartridges. Scherp geprijsd! Eveneens meedenkende behulpzame klantenservice. Ook als er eens een cartridge hapert (wordt vervangen). Verbetering kan bij de klantenservice in de... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik heb op 17-08 een bestelling gedaan en had op 25-08 nog niets ontvangen. Even gebeld met klantenservice die mij zei dat er iets mis was gegaan onderweg en heeft gelijk een nieuwe opdracht erin gez... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de materiais de escritório
  2. também em
  3. Fornecedor de toner
  4. Loja de computadores e acessórios
  5. Loja de impressoras e scanners
  6. Serviço de armazenamento

OPUS.nl. Snelle levering. De beste service. Opus is jouw betrouwbare adres voor alles wat je nodig hebt voor je computer en printer, maar ook voor kantoorartikelen en geheugenkaartjes voor je mobiel, tablet en camera. Naast kwaliteit, scherpe prijzen en razendsnelle levering staat uitstekende service en optimale klantvriendelijkheid al jarenlang bovenaan onze prioriteitenlijst. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

21 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

(20.723)

181 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Top bedrijf

Ik heb al meerdere keren dingen bij Opus besteld en het was altijd perfect verzorgd en geleverd ik zelf ben zeer tevreden met Opus.

27 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na 17 dagen nog niks ontvangen

11 februari een koffer voor 400 DVDs besteld. Deze zou 3-5 werkdagen levertijd hebben. 16 februari gebeld omdat er nog geen verzendbevestiging was gestuurd en kreeg te horen dat er leveringsproblemen waren bij het bedrijf in Duitsland vanwaar zij het kochten. Het zou de 22ste daar binnen komen en verstuurd worden naar Opus. Donderdag opnieuw gebeld omdat ik een mail kreeg of ik mijn bestelling wilde reviewen. Dat kan niet als ik het nog niet heb ontvangen. Kreeg te horen dat er net een pallet binnen was gekomen dus ze zouden het zo snel mogelijk versturen. Het is nu de nacht van vrijdag op zaterdag en ik heb nog steeds geen bevestiging dat mijn bestelling verstuurd is. Zou toch denken dat ze dat proberen nog voor het weekend te doen? Ik zal hier updaten en meer dan 1 ster geven als ik het uiteindelijk wel heb ontvangen, maar dit is toch diep triest? Waarom moet IK hen bellen omdat ik mijn bestelling nog niet heb? Zij horen de klant te informeren als er vertraging is!

11 de fevereiro de 2026

Tevreden Klant

Al wat jaren klant bij Opus en een zeer tevreden klant!
Altijd alles op tijd geleverd en keurig verzorgd.
Ook de prijzen zijn oké, en soms ook aantrekkelijke aanbiedingen! Super ga zo door Opus!!

11 de fevereiro de 2026

USB A en C stick

Goed product voor dit bedrag. Kortom goede prijs kwaliteit verhouding. De USB-C kant is direct toepasbaar op de telefoon, handig met foto's/ video's/ muziek opslaan. Voor dat laatste gebruik ik hem.

7 de fevereiro de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik hoop dat het een incident was.

Ik was altijd dik tevreden over Opus, maar bij de laatste bestelling lieten ze toch wat steken vallen. Op 24 januari een bestelling gedaan. Zou 26 januari verzonden worden. Een week later nog niets ontvangen. Ik heb om een reactie gevraagd, maar kreeg geen antwoord. Nu, 5 februari, heb ik eindelijk de bestelling binnen.

24 de janeiro de 2026