Via een voedingscoach gewezen op de Bio Original kuur. Direct besteld en de volgende dag al in huis! De kuur voor 24 dagen bestaat uit ampullen, een eetschema in boekvorm en vitamines. Alles duidelij... Ver mais
Orthokliniek
A avaliação dessa empresa está indisponível devido a uma violação das nossas diretrizes.
Veja o que dizem as avaliações
Ik gebruik momenteel het Bio HGC programma van Orthokliniek en ik ben heel tevreden. Het boekje dat erbij zit geeft duidelijke en eenvoudige uitleg, waardoor je perfect zelf kan volgen zonder be... Ver mais
Zeer goede ervaring gehad. 's Avonds een bestelling gedaan, maar door internet storing was deze dubbel gedaan. Gelijk een email gestuurd en per omgaande een reactie terug van Tony. Alles was rechtgeze... Ver mais
Detalhes da empresa
De Orthokliniek is zeer succesvol op het gebied van afslanken. Al jaren helpen de therapeuten verschillende cliënten om af te vallen met Biohcg Original. En met succes! Biohcg Original is een dieet van 24 dagen met gezonde voeding als uitgangspunt. De Orthokliniek biedt meer dan alleen de Biohcg Original. Zo zijn er tal van vitamines, mineralen en andere voedingssupplementen te verkrijgen. De Orthokliniek gaat voor kwaliteit. Dit komt terug in alle producten die ze aanbieden maar ook in de service van het bedrijf.
Informações de contato
Denekamperstraat 11a, 7631 AA, Ootmarsum, Holanda
- 0541 - 29 55 39
- info@orthokliniek.com
- www.orthokliniek.com
Violação das diretrizes
Lekker snel geleverd
"Voor 15 uur besteld, niet morgen in huis
"Voor 15 uur besteld, morgen in huis". Dat wordt niet waargemaakt. Op donderdagochtend besteld en vandaag bericht dat het morgen (dinsdag) bezorgd wordt. Het is verder een betrouwbaar bedrijf.
Je besteld wat je wilt hebben en binnen…
Je besteld wat je wilt hebben en binnen een paar dagen wordt het bezorgd.Ik heb bij jullie Bio hcg gekocht en het product is geweldig en doet wat het beloofd, nu bezig met de tweede kuur en mijn figuur is al veranderd.De recepten zijn verrassend lekker en makkelijk vol te houden
Magnesium malaat super tegen kramp
De magnesium malaat werkt heel goed, geen krampen in de benen meer👍
Een goede helpende klantenservice...
Een goede helpende klantenservice...
En het product zelf is snel geleverd!!
Mijn ervaring met chiazaad en lijnzaad
Ik heb gekozen voor chiazaad en lijnzaad en gebruik ze nu ongeveer een week. Mijn energie neemt steeds meer toe en ik voel mij na het eten verzadigd waardoor ik minder de neiging krijg om een tussendoortje te pakken. Ik merk dat ik nu ook begin af te vallen.
Ik ben zeer tevreden over deze producten en kan ze zeker aanbevelen.
Correcte levering en product…
Correcte levering en product beantwoordt perfect aan de beschrijving. zeer correct bedrijf
Heel behulpzaam
Het wordt snel geleverd en je kunt veel informatie over de produkten vinden. Bij vragen zijn ze telefonisch ook goed bereikbaar.
Duidelijke website
Duidelijke website, bij vragen duidelijke uitleg en snelle levering van je dat online bestelde artikelen