Østerlandsk Thehus Avaliações 684

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hej, henter altid sort magi. Den er min favorit tee. Meget flink personale, dejlig atmosfære i butiken. Smags prøver alle steder, tee prøver til at tage med hjem så man kan prøve en ny smags retni... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er afhængig af deres lakrids the - helt fantastisk! Denne gang prøvede jeg også deres julekaffe og den grønne julethe - også anbefalelsesværdige! Jeg elsker at komme i deres butik, men da jeg bo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var forbi butikken på Frederiksberg for at købe et par gaver og blev mødt af den sødeste rødhårede pige (nåede desværree ikke at få hendes navn) som gav mig fantastisk rådgivning. Hun tog sig... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Venda de Café

Escrito pela empresa

Østerlandsk Thehus er et mekka for the- og kaffeelskere og byder på et stort sortiment af de fornemste kvaliteter.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 25% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Er ellers glad for at komme i Thehuset…

Er ellers glad for at komme i Thehuset ved Nørreport St. og plejer at få en supergod betjening.
Der var 2 piger, som lige var kommet ud af skolen og som stod og betjente kunderne, og de forstod intet af hvad jeg ønsket mig, men måtte gentage det samme om igen mere end 5 gange. Efter den 6. gang hævede jeg stemmen og der blev jeg sandelig sat på plads af denne uerfarne skolepige, og som fortalte mig at jeg ikke måtte hæve stemmen.
Min tålmodighed slap op og min mand måtte tage over. Jeg er ellers en meget tolerant og tålmodig person, men denne oplevelse var bare for meget.

26 de abril de 2026

Hochwertige Tees

Sehr große Auswahl an qualitativ hochwertigen und besonderen Tees die man nicht überall findet. Sehr schnelle und sicher verpackte Lieferung auch ins Ausland

28 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I didn't receive my package

I didn't receive my package, I can't track it (because the status is "Label Created") and no one is contacting me for delivery. And I already paid the money. Horrible experience

2 de março de 2026
logotipo da Østerlandsk Thehus

Resposta de Østerlandsk Thehus

Hi

Thank you for your review, and we’re very sorry for the frustrating experience.

Your order has been shipped from our warehouse. After contacting UPS, we were informed that the shipment is currently on hold because the package is missing some address information required for delivery.

UPS probably tried to contact you regarding the delivery, but it may be that the phone number or email provided with the order is incorrect, which could be why they were unable to reach you.

We have also tried calling you so we could quickly confirm the correct details, but unfortunately we weren’t able to get through. We will also send you an email with this information.

Please feel free to contact us at webshop@osterlandsk.dk so we can confirm your delivery details and update them with UPS as soon as possible.

Best regards,
Østerlandsk

Kansellert bestilling

Fikk ikke det som jeg bestilte fordi det ikke var tilgjengelig på lager. Litt rart at jeg kunne bestille når varene var utsolgte. Men jeg fikk i alle fall beskjed dagen etter. Kanskje det hadde vært en god ide å sende en automatisk beskjed når varene kan bestilles igjen. Ellers, hadde mange gode opplevelser med Østerlandsk Tehuset før :-).

18 de janeiro de 2026

Fantastisk the

Fantastisk the, men at i lader jeres medarbejdere i kbh stå I en butik, hvor døren ikke kan lukke ordentligt, så der 14 grader derinde, og de må kun gå i sorte cardigans, som ikke engang stiller rådighed, og når deres egen er til vask…..der kan I ikke være bekendt . Se at få det bragt i orden.

1 de fevereiro de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg skulle købe noget earl grey the ved…

Jeg skulle købe noget earl grey the ved Nørreport. Fik fat i en ekspedient som intet vidste om the. Jeg spurgte ind til at den duftede meget af citron og der sagde hun, det gør Bergsmotte jo. Jeg spurgte om andre ting og der blev hun irriteret. Jeg endte med at købe noget the og hørte at manden ved siden af fik tilbudt en karamel, der gjorde jeg ikke. Du skal ikke handle her, hvis du vil have professionel hjælp og service.

29 de janeiro de 2026

Teedosen mit Teebeuteln fast ausverkauft

Als ich Bestellung aufgegeben habe, waren fast alle Dosen mit Teebeuteln (nicht schwarzer Tee) ausverkauft.
Ich habe im Bemerkungsfeld nachgefragt, wann diese wieder lieferbar sind, aber leider keine Antwort erhalten. Sonst hätte ich noch gerne andere Teesorten bestellt.

15 de janeiro de 2026

Großartiger Tee

Großartiger Tee - KÖSTLICH! Der Webshop könnte etwas user-freundlicher überarbeitet werden - ansonsten: super! Gerne wieder!

18 de outubro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais