Overgades Dyreklinik Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Igennem mange år har de været fantastiske og kompetente, og da vi ikke fik hentet receptmedicin til vores kat inden for apotekets åbningstid, stod en af deres dyrlæger klar en weekend til at hjælpe me... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uden tvivl den bedste dyreklinik. Har haft mine dyr knyttet til overgades dyreklinik igennem en del år nu og jeg og min hund har altid være taget godt imod af søde piger ved skranken, skønne veterin... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi var igennem et længere sygdoms forløb med vores hund henover påsken. 5 ud af 5 stjerner til Cecilie, som hjalp os udover alle forventninger. Cecilie viste, modsat én af hendes kollegaer, at hun v... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Veterinário
  2. Loja de Ração
  3. Pet Shop
  4. Loja de suprimentos para animais de estimação

Escrito pela empresa

dyrlæge, dyreklinik i Odense, kæledyr, dyrefoder, overgade, hundesygdomme, kattesygdomme, sygdomshistorier, sygdomme, hunde, katte, hund, kat, killinger, hvalpe, killing, hvalp, marsvin, hundefoder, kattefoder, fuldfoder til dyr, vaccination, sygdomme, operationer, utøjsmidler, lopper, loppemiddel, pelspleje, konsultation, sundhedseftersyn, sterilisation af dyr, kastration af dyr, hoftedysplasi, hoftebrud

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

5 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er gennem mere end 20 år kommet hos…

Vi er gennem mere end 20 år kommet hos Overgades Dyreklinik og har altid været rigtig godt tilfreds. Søde, rare og imødekommende både dyrlæger og assistenter.
Desværre er det efterhånden blevet nærmest umuligt at komme frem til klinikken pga div vejarbejde, så vi har valgt at skifte til anden klinik.
Men det er også den eneste årsag til skiftet, for vi har altid fået god behandling.

29 de outubro de 2020

overgades dyreklinik

overgades dyreklinik

De fortjener 5 stjerner
Vi er desværre blevet nød til at skifte dyrelæge på grund af vi er flyttet
Men vi har været så glade for dem
Og de giver virkelig en god service
De er så søde og hjælpsomme
Kan varmt anbefale overgades dyreklinik
Kommer til at savne dem.
Tak for denne gang vil aldrig glemme jer.

13 de outubro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Min hund har nu fået angst

Min lille bomuldshvalp skulle have klippet klør for allerførste gang, men dyrlægen var voldsom og gjorde det desværre til en lidt ubehagelig oplevelse. Han klippede den ene ALT for langt ned, så min lille hvalp skreg i vilden sky og det stod decideret ud med blod. Herefter blev neglen brændt og dyrlægen sagde blot “hov”. Meget ubehageligt, voldsomt og uden respekt, forsigtighed og empati. Episoden har nu betydet, at det er decideret umuligt at klippe klør på min hund, fordi den forbinder det med angst og smerte grundet episoden hos Overgades dyreklinik.

25 de julho de 2020

Den bedste oplevelse

Den bedste og rareste oplevelse, man kan mærke de brænder for deres fag, har tid til dig og dit kæledyr.
de bedste anbefalinger til denne lille perle af en dyreklinik.

22 de fevereiro de 2020

Fantastisk

Jeg har før været hos andre dyrlæger, men da jeg fik kat for 5 år siden fik jeg så god service at jeg fortsatte med at komme. Min kat er altid blevet behandlet godt. Jeg har aldrig haft fornemmelsen af, at jeg bare var en pengemaskine. Tværtimod, så er der altid rigeligt med tid til spørgsmål eller en lille snak.
Så længe jeg er dyremor, kommer jeg til Overgades Dyreklinik.

12 de novembro de 2018
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg har tidligere været yderst tilfreds …

Jeg har tidligere været yderst tilfreds med behandlingen af såvel mig som mine dejlige hunde på denne klinik.
Jeg har dog i sidste uge været vidne til/offer for ganske dårlig behandling ifb.med Aniplan og sterilisation af min hunhund.
Jeg har rettet min klage direkte til klinikken - og venter på deres svar.
Herefter vil jeg følge op her på Trustpilot om nærmere detaljer, og om min mening skulle ændre sig. Lige nu er jeg bare skuffet, vred og ked af det....

10 de novembro de 2017
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dyrlægen fortalte at min hund skulle …

Dyrlægen fortalte at min hund skulle opereres i knæene, da den havde grad 2. Det er nu over 7 år siden, i denne perioden har ingen anden dyrlæge, professionel hundetræner o.a. kommenteret noget ved min hund, tværtimod. Min hund kommer fra en velrenommeret kennel, hvor avlsdyrene checkes for evt. sygdomme. På avlstavlerne ses PL:0/0 eller PL:Free. Min hund er nu over 10 år, frisk og aldrig haft nogen sygdomme.

10 de outubro de 2017

Dårligt

Absolut den dårligste og dyreste dyrlæge i Odense, dårlig service.
Afliver hellere end behandler dyrene.

5 de dezembro de 2016
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uden tvivl den bedste dyreklinik!

Hos Overgades Dyreklinik får man med garanti den bedste, tryggeste og mest grundige behandling af ens kæledyr. Bl.a. deres dyrlæge Cecilie, er helt igennem fantastisk. Hun holder tydeligvis rigtig meget af dyr, og gør alt for deres ve og vel, og for at ejerne af kæledyret er fuldt ud tilfredse med behandlingen. Mange tak til Cecilie, Therese og Overgades Dyreklinik.

14 de janeiro de 2016
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

super god behandling af dine dyr

Har kommet der i 8 år med min hund, som både har fejlet det ene og det andet gennem tiden, har altid fået god og professional behandling, og de har god tid til og forklare de forskellige ting, kan kun anbefale stedet

13 de maio de 2013
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais