Papirladen Avaliações 66

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har bestilt et par gange herfra. Bedste pris på flere varer og god, hurtig levering. Har lige haft en reklamationssag, med 1 smadret glas instant kaffe (ud af 3), på trods af en seriøs solid indpakn... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Må desværre nøjes med 2 stjerner, da det ikke er tilfredstillende at få sin vare 2 uger senere end lovet på hjemmesiden, og derefter så modtage varen i en anden farve. Ja, måske kun et mundbin... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ingen tidsspilde på at sidde og glo meningsløse Google'r igennem, men kort og kontant: Kategori: El-æbleskivepande OBH 4358 1 268,00. Køkkenudstyr - Elartikler. Tilbage Det var lige sådan... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

"BRUGER KONTAKTET" - og BRUGER har sendt faktura nr. til firmaet, så denne anmeldelse står ved magt. Pakke med gode kraftige engangshandsker 100stk 68kr. plus moms - helt ok - både pris o... Ver mais

Detalhes da empresa

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Falske salgsførelse

Ville købe en vare hos papirladen. Ved varen ( 37 kr ), var vist en lastbil samt skrevet GRATIS.
Men det var det ikke, dyr fragtpris ! : ( .
Falsk salgs førelse, ville jeg kalde det :( .

Til sammenligning : Jeg købte en vare til 33 kr hos et andet firma. DEN VARE VAR FRAGTFRI, så det KAN lade sig gøre. V.h. E. B.

26 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har købt 5 corona test det var godt…

Jeg har købt 5 corona test det var godt nok en datovare, så jeg tænkte at varen er ved eller lige udløbet.
Testen virker ikke og udløbsdatoen er d. 26.1.2024.
Jeg kontakter Papirladen og får et svar
Du har købt en dato vare så der er helt ok.
Så jeg må sige Svindel og humbug.

22 de agosto de 2025

Kære Michael,

Vi beklager, at du har haft en negativ oplevelse med dit køb. De pågældende coronatests er tydeligt markeret som datovarer på vores hjemmeside, hvilket betyder, at de kan være tæt på eller have passeret udløbsdatoen. Dette fremgår for at sikre gennemsigtighed og give vores kunder mulighed for at træffe et informeret valg.

Vi har tilbudt at behandle sagen og udstede en kreditnota, men har forståelse for, at du ikke ønskede at gå videre med dette. Vi respekterer naturligvis din beslutning og takker for din feedback, som vi tager til efterretning.

Vi bestræber os altid på at levere klare informationer og god service, og vi er kede af, at du har haft en anderledes oplevelse.

Papirladen Kundeservice

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Var egentlig klar til at lægge…

Var egentlig klar til at lægge bestilling på kaffebægre, men så blev der lige lagt statsafgift oveni. Havde godt set det stod der, men det fordoblede prisen, Så ikke særlig godt oplyst. Bliver et andet sted jeg handler.

10 de agosto de 2025

Kære Morten,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Vi beklager, at statsafgiften kom som en overraskelse. Hos Papirladen vælger vi at vise både statsafgift og pant særskilt i prisoversigten, netop for at gøre priserne mere gennemsigtige og nemme at sammenligne på tværs af leverandører. Vi mener, at denne transparens er vigtig for vores kunder, og vi arbejder løbende på at gøre det endnu tydeligere.

Vi er stolte af at kunne tilbyde nogle af Danmarks laveste priser – også når afgifterne medregnes – og håber derfor, at du vil overveje os igen ved en fremtidig bestilling. Skulle du få lyst til at give os en ny chance, står vi klar til at give dig en god oplevelse, og vi håber, det kan føre til en 5-stjernet anmeldelse næste gang.

Papirladen.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Var blevet brændt af med big ben…

Var blevet brændt af med big ben karameller ved andet firma. Snakkede med Yvonne onsdag morgen og hun hjalp til med at vi havde dem allerede torsdag middag. Super service
Endnu engang tak

25 de junho de 2025

Resposta da Papirladen

Fantastisk, og tak for stjernerne :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har handlet hos Papirladen flere…

Jeg har handlet hos Papirladen flere gange og kommer igen grundet deres gode service hurtig levering og oveni attraktive priser
Mvh Kjeld Jensen , Støvring

8 de dezembro de 2024

Resposta da Papirladen

Tak for stjernerne, Kjeld. Så starter ugen da bare godt :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har handlet tidligere !!!

Har handlet tidligere !!! Godt papir til prisen nemt at handle og hurtig levering.

Anitta.

18 de novembro de 2024

Resposta da Papirladen

Herlig besked at starte tirsdagen på - tak for stjernerne. :)

Super kundeservice.

Super kundeservice.
Mine vare var faldet ud af kassen da jeg modtog den, og gls var ikke til at samarbejde med.
Selvom det var min fejl at modtage pakken, erstattet de pakken. Og god kommunikation i processen.

15 de agosto de 2024

Resposta da Papirladen

1000 tak for stjernerne, vi bli'r så glade :)

Absolut service i topklasse

Bestilte kopipapir hos Papirladen kl. 12.30 og modtog det ved døren af GLS kl. 10.00 næste dag...det er superservice og priserne er rigtig gode.....så jeg er fast kunde...

13 de fevereiro de 2024

Resposta da Papirladen

Tak for stjernerne - perfekt måde at starte en torsdag på...

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Har handlet flere gange med Papirladen…

Har handlet flere gange med Papirladen og har altid været godt tilfreds, men ikke denne gang.
Har dags dato 26/01-2024 modtaget 6 ruller papir håndklæder som både var våde og beskidte. Plasticen, som ruller var pakket ind i i kassen, var itu og kassen var våd, hvilket bevirkede at rullerne var blevet våde og beskidte. Det er så slemt, at vi ikke kan være bekendt at bruge dem.

26 de janeiro de 2024

Kære Ole

Du har fået leveret dine varer i Pakke-shop.
Det virker lidt underligt den skulle være våd?
Du kan altid tage fat i vores kundeservice, hvis GLS har lavet en fejl eller andet.
Måske du skulle give alle dine stjerner til dem, og ikke os.
Ha’ en super weekend, ble’ der sagt…

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg modtog pakke med pulver neophos, som havde åbnet sig og var spredt rundt i pakken. Også en Millionær mix var åben. Jeg tog foto, og sendte mail med det samme. Efter tlf med Yvonne, blev der sendt ny forsyning af pulver og Mix, som jeg havde dagen efter.
Jeg siger tak til Yvonne for rigtig god samtale og hurtig levering. God service.
God weekend til jer.

10 de novembro de 2023

Resposta da Papirladen

1000 tak for stjernerne, vi bliver så glade ...
Go' weekend til dig :)
MVH TEAM Papirladen

Meget dårlig service

Meget dårlig service
Efter de har lavet en fejl og sendte den forkerte vare, Yvonne fra Papirladen forsøgte de at få mig til at betale for dem begge: den rigtige og den forkerte

4 de setembro de 2023

Kære Sivia Popescu
Vi er kede af når vi får lavet en pakkefejl.
Jeg har læst hele mail korrespondancen!
Vi sendte omgående de rigtige varer til dig samme dag du reklamerede, uden de forkerte produkter var kommet retur.
Vi ville afhente de forkerte varer på adressen, men du kunne først ha’ dem klar efter en måned…!
Vi tilbyder dig at beholde dem mod betaling – helt normal og ok procedure.
Jeg kan sende hele korrespondancen, hvis du ønsker?
Jeg og hele vort team vil nok bede dig revurdere din anmeldelse.
Vi ønsker dig en god dag.
MVH Team Papirladen.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode priser og hurtig levering

Gode priser, og min pakke kom allerede dagen efter.

18 de agosto de 2023

Resposta da Papirladen

Tak for de 5 stjerner - det er da lige til at starte weekenden på :)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lidt forvirrende

Lidt forvirrende, når I skriver gratis levering, hvilket vil sige afhentning i Holme Olstrup. Oplysning om fragt kom først senere.

6 de junho de 2023

Resposta da Papirladen

Kære John - tak for stjernerene.
Vi skriver gratis levering ved køb for et beløb, så kan vi også levere det gratis hjem til dig.
MVH Papirladen.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais