Har bestilt et par gange herfra. Bedste pris på flere varer og god, hurtig levering. Har lige haft en reklamationssag, med 1 smadret glas instant kaffe (ud af 3), på trods af en seriøs solid indpakn... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Må desværre nøjes med 2 stjerner, da det ikke er tilfredstillende at få sin vare 2 uger senere end lovet på hjemmesiden, og derefter så modtage varen i en anden farve. Ja, måske kun et mundbin... Ver mais
Ingen tidsspilde på at sidde og glo meningsløse Google'r igennem, men kort og kontant: Kategori: El-æbleskivepande OBH 4358 1 268,00. Køkkenudstyr - Elartikler. Tilbage Det var lige sådan... Ver mais
"BRUGER KONTAKTET" - og BRUGER har sendt faktura nr. til firmaet, så denne anmeldelse står ved magt. Pakke med gode kraftige engangshandsker 100stk 68kr. plus moms - helt ok - både pris o... Ver mais
Gartnervej 5, 4684, Holmegaard, Dinamarca
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Let at benytte bestilling. Sædvanligvis hurtig levering

Resposta da Papirladen
Ville købe en vare hos papirladen. Ved varen ( 37 kr ), var vist en lastbil samt skrevet GRATIS.
Men det var det ikke, dyr fragtpris ! : ( .
Falsk salgs førelse, ville jeg kalde det :( .
Til sammenligning : Jeg købte en vare til 33 kr hos et andet firma. DEN VARE VAR FRAGTFRI, så det KAN lade sig gøre. V.h. E. B.
Jeg har købt 5 corona test det var godt nok en datovare, så jeg tænkte at varen er ved eller lige udløbet.
Testen virker ikke og udløbsdatoen er d. 26.1.2024.
Jeg kontakter Papirladen og får et svar
Du har købt en dato vare så der er helt ok.
Så jeg må sige Svindel og humbug.

Resposta da Papirladen
Var egentlig klar til at lægge bestilling på kaffebægre, men så blev der lige lagt statsafgift oveni. Havde godt set det stod der, men det fordoblede prisen, Så ikke særlig godt oplyst. Bliver et andet sted jeg handler.

Resposta da Papirladen
Var blevet brændt af med big ben karameller ved andet firma. Snakkede med Yvonne onsdag morgen og hun hjalp til med at vi havde dem allerede torsdag middag. Super service
Endnu engang tak

Resposta da Papirladen
Bestilte i går den 27. januar klokken 13.30, leveret i dag den 28. januar klokken 10.00.
Sublim levering og information fra start til slut.

Resposta da Papirladen
Der er kun at sige meget hurtigt behandling af bestilte varer og sende afsted. 😊

Resposta da Papirladen
Jeg har handlet hos Papirladen flere gange og kommer igen grundet deres gode service hurtig levering og oveni attraktive priser
Mvh Kjeld Jensen , Støvring

Resposta da Papirladen
Har handlet tidligere !!! Godt papir til prisen nemt at handle og hurtig levering.
Anitta.

Super kundeservice.
Mine vare var faldet ud af kassen da jeg modtog den, og gls var ikke til at samarbejde med.
Selvom det var min fejl at modtage pakken, erstattet de pakken. Og god kommunikation i processen.

Resposta da Papirladen
Produktet lever op til forventningerne og ekspeditionen gik hurtigt.

Resposta da Papirladen
Bestilte kopipapir hos Papirladen kl. 12.30 og modtog det ved døren af GLS kl. 10.00 næste dag...det er superservice og priserne er rigtig gode.....så jeg er fast kunde...

Resposta da Papirladen
Alt i fineste orden,Super hurtig levering..bestilte onsdag og fik leveret dagen efter👍

Resposta da Papirladen
Har handlet flere gange med Papirladen og har altid været godt tilfreds, men ikke denne gang.
Har dags dato 26/01-2024 modtaget 6 ruller papir håndklæder som både var våde og beskidte. Plasticen, som ruller var pakket ind i i kassen, var itu og kassen var våd, hvilket bevirkede at rullerne var blevet våde og beskidte. Det er så slemt, at vi ikke kan være bekendt at bruge dem.

Resposta da Papirladen
Jeg modtog pakke med pulver neophos, som havde åbnet sig og var spredt rundt i pakken. Også en Millionær mix var åben. Jeg tog foto, og sendte mail med det samme. Efter tlf med Yvonne, blev der sendt ny forsyning af pulver og Mix, som jeg havde dagen efter.
Jeg siger tak til Yvonne for rigtig god samtale og hurtig levering. God service.
God weekend til jer.

Meget dårlig service
Efter de har lavet en fejl og sendte den forkerte vare, Yvonne fra Papirladen forsøgte de at få mig til at betale for dem begge: den rigtige og den forkerte

Resposta da Papirladen
Gode priser, og min pakke kom allerede dagen efter.

Resposta da Papirladen
Super god oplevelse. Bestilte lørdag, fik mine varer mandag morgen, af en sød og venlig mand.

Resposta da Papirladen
Lidt forvirrende, når I skriver gratis levering, hvilket vil sige afhentning i Holme Olstrup. Oplysning om fragt kom først senere.

Resposta da Papirladen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.