Ik heb bij Parfumoutlet voor de 1ste keer besteld. Als ongeduldig standje die ik ben, mailde ik ze na 2 dagen dat ik geen bevestigingsmail had ontvangen. Fleur antwoorde binnen een dag mijn mail, met... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Allereerst moest ik achter m’n pakket aan gaan aangezien ze geen update mails sturen, pas als je erom vraagt. Vervolgens kreeg ik een parfum binnen die duidelijk al gebruikt was. Na veel heen en weer... Ver mais
I bought this perfume as a gift for my husband. I'd been looking for this exact scent for a long time. The perfume was delivered on time. Everything was perfect!
Het geurtje, Gentlemen Man van Gyvenchi, is al lang niet meer in de reguliere verkooppuntten te verkrijgen Ik gebruik deze fantastische geur al sinds 1976....het lanceer jaar Ben enorm t... Ver mais
Detalhes da empresa
Parfum Outlet.nl - Lekker ruiken hoeft niet duur te zijn!
Informações de contato
Bargelaan 200, 2333CW, Leiden, Holanda
- info@parfumoutlet.nl
- www.parfumoutlet.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 83% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Top kwaliteit 100 procent
Bestelling ging uitstekend , mijn parfum van top kwaliteit 100 procent betrouwbaar en uiterst nette prijs wat enorm veel scheelt ,
Alerte fraude
J ai commandé 4 parfums.le.6 décembre paiement encaissé bien sur .
Sur le.site de suivi de commande il y a écrit commande.non expediee et sur le.site de suivi de transport tout est écrit en chinois et je pense fortement que je me.suis faite voler .
J ai écrit au service client qui ne répond.pas.Je vais donc porter plainte demain à la.police .
Site à EVITER ABSOLUMENT .ARNAQUE

Heb op 11 december een cadeau besteld
Heb op 11 december een cadeau besteld. Nu, 19 december, product nog niet verzonden. En overmorgen gaan we kerst vieren. Daar word je gewoon verdrietig van. En waarom hebben bedrijven tegenwoordig geen telefoonnummer meer op de website. Irritant.
Bestelnr:

Resposta da Parfum Outlet.nl
Commande faite sur le site
Commande faite sur le site. Pas de email de confirmation pour la commande. Votre email est envoyé dans votre journée et votre réponse le sera lors de votre visite. Gross manque de professionnalisme commercial qui laisse le client dans le vent.

Beste parfumerie ooit
Altijd correct geleverd. Nog nooit problemen gehad. En beterkoop! Wat moet je nog meer hebben!
FAKE BLACK FRIDAY Aanbieding
Nu 1 Ster, in het verleden wel tevreden. Alleen kom niet met van die NON BlackFriday aanbiedingen. Gelijk klaar met dat soort praktijken. Schrap ons maar uit jullie mailinglijst.
Bestel regelmatig de Azzaro Pour Homme 200ml, laatste keer 30Juni 2024 voor €49,95 en nu is er de geweldige black friday aanbieding met 27% korting voor €61.05 ??

Snel en goede levering product naar wens
Snel en goede levering product naar wens
Alles verloopt vlot jammer dat de…
Alles verloopt vlot jammer dat de leveringstijd lang duurt
good experience
good experience. fast and in a good quality.
goede prijs voor de parfum en snelle…
goede prijs voor de parfum en snelle levering
Originele parfum groot assortiment…
Originele parfum groot assortiment goede prijzen snelle levering mooie
Aanbiedingen
Correct bedrijf
Correcte vlotte verzending van bestelling.
Hanteert gunstige prijzen.
Makkelijk bestellen
Makkelijk bestellen, zeer ruime keuze, regelmatig afprijzingen, correcte levering.
Fijne parfum voor mooie prijs en…
Fijne parfum voor mooie prijs en uitstekend geleverd aan de achterdeur.
Goed bedrijf
Parfum outlet heeft een parfum waar ik al lang naar zocht, tegen een goede prijs. Ik heb de parfum thuisgekregen, echter de dop was stuk. Parfum outlet vroeg mij het retour te sturen zodat zij de schade konden regelen echter ik ben zo blij met mijn parfum dat ik het gebrek voor lief heb genomen. Vriendelijke reactie, snelle bezorging en nette correspondentie.
Alles was goed alleen opvang datum…
Alles was goed alleen opvang datum wasonbekend
Snelle verzending en blij met een…
Snelle verzending en blij met een scherpe prijs voor mijn favoriete luchtje.
Je vindt wat je normaal niet kan vinden!
Al heel lang opzoek naar een bepaalde parfum voor mijn moeder. Eindelijk gevonden bij Parfum Outlet. Snel gevonden, betaald en normale levertijd. Dank jullie wel voor de goede service.
Een parfum waar ik al jaren naar opzoek was..
Een parfum waar ik al jaren naar opzoek was eindelijk hier gevonden! Snelle reactie via Facebook en fijne bezorging!
Heb nu 2 x een heerlijke parfum gekocht…
Heb nu 2 x een heerlijke parfum gekocht en ben zeer tevreden!!