Ik heb bij Parfumoutlet voor de 1ste keer besteld. Als ongeduldig standje die ik ben, mailde ik ze na 2 dagen dat ik geen bevestigingsmail had ontvangen. Fleur antwoorde binnen een dag mijn mail, met... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Allereerst moest ik achter m’n pakket aan gaan aangezien ze geen update mails sturen, pas als je erom vraagt. Vervolgens kreeg ik een parfum binnen die duidelijk al gebruikt was. Na veel heen en weer... Ver mais
I bought this perfume as a gift for my husband. I'd been looking for this exact scent for a long time. The perfume was delivered on time. Everything was perfect!
Het geurtje, Gentlemen Man van Gyvenchi, is al lang niet meer in de reguliere verkooppuntten te verkrijgen Ik gebruik deze fantastische geur al sinds 1976....het lanceer jaar Ben enorm t... Ver mais
Detalhes da empresa
Parfum Outlet.nl - Lekker ruiken hoeft niet duur te zijn!
Informações de contato
Bargelaan 200, 2333CW, Leiden, Holanda
- info@parfumoutlet.nl
- www.parfumoutlet.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 83% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Snel en netjes geleverd
Prima geregeld
Bijna 3 weken op mijn luchtjes moeten…
Bijna 3 weken op mijn luchtjes moeten wachten! Je kan ze niet bellen. Omdat het niet op voorraad bleek te zijn.. maar wel kunt bestellen en betalen!! 🤷🏼♀️
Vervolgens maar eens gevraagd via de mail wanneer ik mijn pakket kon ontvangen.. en toen bleek het niet op voorraad 😐

Resposta da Parfum Outlet.nl
Goede aanbieding
Goede aanbieding; overzichtelijke website met snelle levering en duidelijke e-mails over bestelling en levering. Heel tevreden en voor herhaling vatbaar!
Altijd op tijd 😊 en je krijgt waar…
Altijd op tijd 😊 en je krijgt waar voor je geld!!
Super snelle levering en zeer scherpe…
Super snelle levering en zeer scherpe prijs.
Het geurtje
Juiste product geleverd
LG
Mike
Zaterdag besteld maandag geleverd
Zaterdag besteld , maandagmiddag geleverd , meer moet dat niet zijn.
Na overleg netjes gecompenseerd
Na ontvangst van onze bestelling vandaag, zijn wij teleurgesteld. Het product wat wij hebben ontvangen, had buiten Uw schuld waarschijnlijk een productiefout.
Na overleg geretourneerd, en U heeft het netjes afgehandeld, met een terugbetaling.
Hartelijk dank voor Uw nette service!

Resposta da Parfum Outlet.nl
Favoriete parfum
Heel tevreden omdat ik mijn favoriete parfum bij jullie heb gevonden en gekocht. De levering was heel stipt en in orde. Bedankt.
Keurig verzorgd verpakt.Mooi op tijd.
Winkel is gezelliger.
Vooral voordelig als je je geur kent, maar het bezoek aan een behoorlijke parfumerie is leuker. Je neus leert er meer van.
Alles prima verlopen
Aanbeveling!Snelle reactie op mijn vragen
Snelle reactie op mijn vragen. Prima ontvangst van bestelling. Gunstige prijs.