Nem bestilling, god løbende information. Bestilling var nem og ligetil, god information om bestilling dagen før man skulle parkere, ring 15 minutter før du er der, så kører vi dig til lufthavnen.... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
God og nem service. Alt fungerede som aftalt og til tiden. De var endda flesksibel ved afhentning, da vores fly blev ombooket og vi afhentede bilen 2 timer senere, skete det hele uden problem og ing... Ver mais
A empresa respondeu
Har flere gange benyttet TRC Parkandfly - og det fungerer upåklageligt hver gang. Nem kommunikation, god chauffør og minimal ventetid på transfer. Meget imponerende. Sidste gang parkerede vi via an... Ver mais
Overordnet Ok. Lidt svært at finde pga skilt var lidt gemt væk bag en busk (Papenrye 3). Ved ankomst, rigtig fin og hurtig service, samt levering ude i lufthavnen. Afhentning i lufthavenen da ferien... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Parkos hjælper rejsende med nemt og trygt at finde og booke parkering ved lufthavnen. Vi sammenligner nøje udvalgte parkeringsudbydere og hjælper dig med at træffe det rette valg baseret på dine behov og tusindvis af anmeldelser fra andre rejsende. Parkos håndterer bookingen, mens selve parkeringstjenesten leveres af vores partnere. På den måde ved du, hvad du kan forvente, og kan rejse med ro i sindet.
Informações de contato
Boumaboulevard 77, 9723 ZS, Groningen, Holanda
- www.parkos.dk
Brug for hjælp? Kontakt os
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Anbefalelsesværdigt
Kan virkelig anbefale denne parkeringsløsning. Virkelig nemt at komme til og fra. Venlige medarbejdere der står klar ved ankomst både den ene og den anden vej og bilen er klar til kørsel når man ankommer.
Fint parkering hus og venlig personale
Fint parkering hus og venlig personale, vi blev afhentet i p-huset som aftalt hjemmefra og til tiden, da vi skulle retur fra lufthavnen kom chaufføren 2 sek. efter vi havde forladt indgangen i lufthavnen.
Alt fungerende.
Nemt og enkelt
Pode usar a ajuda de IA para as respostasVer mais
Bad servide & attitude
Subject: Complaint about the return transfer from the airport
Dear HAM-Park & Fly Hamburg,
First of all, we would like to thank you for the transfer to the airport – it went smoothly and pleasantly. Unfortunately, however, we have to express our great dissatisfaction with the return transfer.
After our arrival at the airport, our calls were not answered several times, although we left several messages. We had to wait almost an hour for the driver to appear. When he finally came, he was very rude and didn't give clear instructions on where to meet him. Even though we had given our location, he refused to drive to us.
In addition, the driver made an extremely bad impression: he was distracted, constantly talked to a colleague ("brother"), smelled strongly of alcohol and drove unsafely - he hit the curb several times. Upon arrival, he forgot to unload our luggage. In addition, his white jacket was heavily soiled, which gave the impression that he had previously been in an altercation.
This experience was very disappointing and unacceptable for us. We hope that you will take the necessary measures to avoid such incidents in the future.

Træls hjemtur
God hjemmeside, hvor det var nemt at booke. Det var lidt udfordrende at finde indgangen til pladsen. Da vi ringede og fortalte at vi var ankommet gik der ikke lang tid før end, at der kom en bil og kørte os til lufthavnen.
Til gengæld var hjemturen en dyb skuffelse. De første tre gange vi ringede til transporten fra lufthavnen blev vi sat i kø, men blev smidt af efter lang vente tid. fjerde og femte gang vi ringede blev vi direkte afvist...
Vi endte med at tage en taxi for egen regning. Meget træls når man har rejst hele natten, fra Uganda og bare gerne vil hjem.

Super nemt og lige til
Dårlig service
Vi havde dsv. Budget 1 dag fejl da vores fly blev flyttet en dag senere det har kostet os ny parkering billet til 170 eu for 3 timer EXTRA parkering.Har ikke fået god hjælp med at få penge retur ,Vi har i forvejen betalt 140 eu Bjarne Jensen

Resposta de Parkos.dk
Nem parkering tæt ved lufthaven
Nem parkering tæt ved lufthaven. Hurtig transport uden ventetid. Det samme gjorde sig gældende da vi skulle retur fra lufthavnen til p-pladsen gik det hurtigt uden ventetid. Kan klart anbefales.
Fungerede fint
Fungerede fint, lidt dyrt men tæt på terminalerne. Søde hilsner fra bilen på SMS😀
De 2 mand som arbejder der var so…
De 2 mand som arbejder der var so flinke. De snakker Englesk , er dejligt , har tolmodighed . super fin oplevelse .
Ikke god til at svare på WhatsApp ved…
Ikke god til at svare på WhatsApp ved aflevering af bil.
Lidt længe om at afhente, 15-20 min hvor der bloc sagt 5 min.
Generelt okay.
Udemærket til prisen
Udemærket til prisen. - lidt ventetid
Nemt at finde
Nemt at finde, tæt på lufthavnen, vi blev hentet til tiden, vil bruge dem igen. Hilsen Heinz Olofsson.
Super Service and information
Intet negativt at sige
Intet negativt at sige. Hurtig transport til og hjem fra lufthavnen
Fin oplevelse
Nem booking. Let at finde P-huset (godt skiltet), nem indtjeckning.
Oversigten inde i P-huset over ledige pladser på de enkelte parkeringsniveauer var dog ikke up to date - da mange flere pladser var ledige end den digitale tavle viste.
God service og styr på tingene
God service og styr på tingene. Ved udrejsen mødte vi som aftalt op ved parkeringsområdet, hvorefter vi blev kørt til lufthavnen i en minibus. Ved hjemkomsten blev vi afhentet lufthavnen kort tid efter vi havde fået vores bagage og kørt til parkeringsområdet og fik vores bil, hvorefter vi straks var på vej mod DK
God parking og hurtig Shuttleservice
Overordnet godt
Overordnet super godt. Var dog meget svær at finde parkeringen ved ankomst, men heldigt at chaufføren kom i løbet af få min.
Ved hjemkomsten var der meget travlt og vi fik unødig ventetid som kunne være løst med en ekstra chauffør. Der var også andre som ventede på samme chauffør og han fortalte i bilen at der var ekstrem travlt. Mener dog at det kunne de have forudset idet alle jo skriver hjemkomstens og dag på bookingen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.