Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Forfærdeligt firma! Ingen forståelse overhovedet. En dum tastefejl kostede mig 985 kr. Jeg har parkeret ved fitnesscentret i flere år med det samme registreringsnummer, og denne ene gang tastede jeg f... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Forfærdeligt firma, som lever på bekostning af at snyde bilister for afgifter. Jeg vil klart anbefale firmaer og boligforeninger, at holde sig fra aftaler med dette firma. At de så ydermere skrive... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fik en bøde fra Fielsd’s trods betalt parkering. Ringede ind, fik en forstående medarbejderne røret, tjekkede op og jeg fik annulleret bøden. Det jo faktisk ok. Kunne have give 4stjerne om jeg... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Afgift tilsendt på trods af korrekt registrering i Bruuns Galleris VUE biograf. Jeg vil i fremtiden holde mig langt væk fra at parkere hos Parkzone, Guardian eller hvad de fremadrettet ændrer navn til... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Manobrista

Escrito pela empresa

Gardian er den nye identitet for ParkZone – et selskab med dybe rødder i parkeringsbranchen og en vision om at tilbyde helhedsorienterede løsninger. Med to stærke forretningsben leverer Gardian både avancerede parkerings- og sikkerhedsløsninger, der er skræddersyet til ejendomsbranchens mest visionære beslutningstagere. Gardian bygger på mere end 20 års erfaring og administrerer dagligt over 1.900 parkeringsområder og sikkerhedsopgaver for både offentlige og private virksomheder. Med vores digitale fokus og integrerede tilgang sætter vi nye standarder for, hvordan parkering og sikkerhed kan kombineres for at skabe værdi for kunder og partnere. Gardian har hovedkontor i Rødovre samt kontorer i Kolding, Aalborg og Trondheim, Norge.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 15% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg redegjorde nøjagtigt for de umulige…

Jeg redegjorde nøjagtigt for de umulige forhold omkring min parkering (automat der ikke virkede m.m.), lagde en besked i min bilrude, og erklærede mig naturligvis villige til at betale for de parkerede timer. - Efter over to mdr. kom noget der lignede et autosvar, med angivelse af den ret store bøde. Underskrevet
Bedste hilsen
Anders
Juridisk sagsbehandler

13 de agosto de 2025

Ingen forståelse – elendig kundeservice

Ingen forståelse – elendig kundeservice

Jeg har fået en kontrolafgift fra ParkZone, selvom jeg havde registreret min parkering via ParkCare-appen. Jeg kom blot til at taste nummerpladen på vores anden bil – en menneskelig fejl efter en lang dag.

Jeg har trænet fast i SATS Søborg i over 5 år og parkeret der utallige gange uden problemer. Denne gang havde jeg kvittering for korrekt registrering i tidsrummet, bare med forkert nummerplade.

Jeg ringede til ParkZone for at forklare situationen, men fik blot svaret: “Ja, det er bare ærgerligt.” Ingen vilje til at hjælpe, ingen forståelse, og ingen hensyn til dokumentation.

Det er virkelig skuffende at opleve så ufleksibel og ufølsom kundeservice. ParkZone burde kunne se forskel på en ærlig tastefejl og en ulovlig parkering. Jeg håber SATS og andre samarbejdspartnere genovervejer, om de ønsker at være forbundet med et firma, der behandler loyale kunder på denne måde.

7 de outubro de 2025

Jeg savner ord

Parkerede kl. 23.05 på en p-plads med 2 timers tidsbegrænsning fra kl. 8-21. Lod min automatiske p-skive stå på 23.15, som jeg må iflg. parkeringsskivebekendtgørelsen, hvor der står at det er valgfrit om jeg vil lade den stå på ankomsttidspunktet eller sætte den frem til 8.00 hvor tidsbegrænsningen begynder. Hentede bilen kl. 8.55 næste morgen, hvor der kl. 8.35 var udskrevet en bøde for "tidsbegrænsning overskredet"
Jeg skrev ind til ParkZone/Gardian og regnede med at det var en formalitet at få den annulleret. Deres "juridiske afdeling" afviste min klage, idet de kun citerede halvdelen af den paragraf og udelod det med at jeg også gerne måtte lade p-skiven stå på ankomstidspunktet.
Skrev til dem gentagne gange og erklærede mig uenig uden at få svar.
Jeg skrev til Rema 1000 som har butik op til p-pladsen. De var enige med mig og ringede til ParkZone og fik bøden annulleret. De skrev at det var en problematik de havde oplevet flere gange.

23 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Endnu engang fantastisk service fra Aysha 🌟

Jeg har endnu engang haft fornøjelsen af at få hjælp af Aysha fra ParkZone/Guardian, og hun leverede som altid en kundeservice i topklasse. Hun er utrolig venlig, imødekommende og professionel, og hun sørgede hurtigt for, at mit problem blev løst uden besvær.

Det er sjældent at møde så dedikeret og engageret service, men Aysha formår virkelig at gøre en forskel hver gang.
Tusind tak for hjælpen endnu engang du fortjener stor ros!

1 de outubro de 2025

Legal tyveri

Legal tyveri!
Parked in MacD parking in the motorway, which was literally completely empty. Finished eating after 30 min and then someone is standing over the car waiting for the clock to run off. The parking ticket was issued right in front of us and printed. Legal theft! Completely unethical and illegal - not sure how Denmark allow these guys to operate.

24 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

ParkZone har overtaget parkering i…

ParkZone har overtaget parkering i Bruuns Galleri (Århus). Det medfører at man nu skal benytte manuel parkeringsaktivering i deres app, hvor det før var automatisk. De fotograferer stadig nummerpladen, men kun for at udstede administrationsgebyrer, for dem der hopper i fælden. Har været i dialog med deres kundeservice, som svarer, men ikke læser hvad jeg skriver.
Det fremgår ikke klart nogen steder at det ikke er automatisk betaling

21 de setembro de 2025

Misvisende skiltning

Åbent brev til ParkZone / Gardian Danmark

Vedr. sag 1556837

Jeg har drøftet sagen med min advokat og vi er enige om at skiltningen på parkeringspladsen ved ejendommen på Vejlevej i Billund, hvor vores gæster fik parkeringsafgiften, er misvisende.

Vi er også overbeviste om at der er mange, der som os ikke er opmærksomme på den sparsomme skiltning omkring gæsteparkeringen.

Hvis parkeringsankenævnet besøgte parkeringspladsen så ville de helt sikkert også være enige med os.

Men jeg er også bevidst om at der efter 2 års behandling i parkeringsankenævnet, ikke kommer til at være syn og skøn på parkeringspladsen, og der er risiko for at vi kommer til at betale sagens omkostninger, hvis vi taber.

Så jeg vælger at kaste håndklædet i ringen denne gang.

Jeg kan dog forsikre jer om at jeg fremover vil gøre alt hvad jeg kan for at give udtryk for min utilfredshed med ParkZone, nu Gardian Danmark, til alle jeg møder i mit netværk.

Jeg mener det er dybt umoralsk at skilte på en måde der forvirrer mere end det oplyser.

Min oplevelse er at skiltningen er bevidst misvisende. Hvorfor gør man ellers ikke opmærksom på, at pladsen, hvor vores gæster fik en parkeringsafgift, kun er for ejendommens beboere selvom der er lavet online registrering.

Jeg synes det er en trist måde at drive forretning på.

Respekt for at i sikrer at det kun er ejendommens beboere og deres gæster der benytter parkeringspladsen.

Men at straffe ejendommens beboere og gæster for at de parkerer i god tro, på et tidspunkt hvor der ikke engang har været mangel på parkeringspladser og på den første dag efter indflytning, hvor vi ikke havde nået at læse instruktionerne med småt.

Det er umoralsk og jeg er glad for at det ikke er mig der skal forsvare det som menneske.

Jeg har indbetalt kontrolafgiften.

29 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I paid for a parking place but was taxed a lot more after

I paid for a parking place in copenhaguen, and when i came back, there was a ticket on my car.
They asked me to pay 910Kr because I was on the wrong place. But there was a plate with the logo on the place that a choosed.
That is totally a racket from this company. They sell cheap parking place but tax you a lot after it. This was the last time with Parkzone/guardian for me and I will leave bad comments everywhere!

25 de agosto de 2025

Parkzone - parkeringspladsens ninjaer

Jeg parkerer bilen kl. 9:35 og spurter ind til time for at undgå fravær. Vores lærer smider straks opgaver på bordet, og i farten glemmer jeg at registrere bilen på skolens hellige tablet. Jep, en tablet. Ikke nogen app eller noget smart – bare en gammel iPad der står som en slags digital skriftestol, hvor man lige skal bekende sine parkerings-synder. Jeg tænker: “Det fikser jeg i pausen.”

Klokken 10:35 har vi lille pause. Jeg styrter ned til tabletten – men for sent. I ruden sidder der allerede en hvid seddel, som en lussing på papirform. Og så tænker jeg: ligger P-vagten bogstaveligt talt i en sovepose under min bil, klar til at springe frem så snart jeg vender ryggen til? De må have hurtigere reaktionstid end en kat på speed.

Og det her er ikke engang første gang, jeg møder ParkZones tryllekunst. Første bøde fik jeg til min årsprøve, hvor jeg også glemte at registrere. Da jeg kom ud, var der intet i ruden – så jeg tænkte, jeg var heldig. Men seks måneder senere dukker der en rykker op i min e-Boks. Seks måneder! Altså, jeg kan ikke engang huske, hvad jeg spiste til aftensmad i går, men ParkZone forventer, jeg husker en random onsdag i maj et halvt år tilbage. Jeg måtte tjekke Lectio som en detektiv for at finde ud af, at jeg faktisk havde prøve den dag.

Det er jo helt utroligt. ParkZone arbejder som Hogwarts: De kan gøre bøder usynlige, gemme dem i 6 måneder og så smide dem tilbage i hovedet på dig med et gebyr oveni. Bravo.

Og så lige en ting: Der findes ingen børn i verden, der har sagt: “Når jeg bliver stor, vil jeg være P-vagt!” Det sker bare ikke. Det er et job, man tager, når man har tabt i livets “hvad vil du være”-lotteri. Hellere skovle bæ på en bondegård end at bruge livet på at ligge i sovepose under folks biler og vente på at give dem en mental knytnæve i forruden.

Tak for oplevelsen, ParkZone. I er hurtigere end ninjaer, mere usynlige end skattevæsenets logik og mere deprimerende end at tabe i UNO til sin lillebror.

24 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Important communicat Important communication and complain about an unfair fine which the gardian officer placed on my car today at Hospit in Hillerod. I left my car just about 13 munite to help my wif

I left my car just about 13munite to help my wife took our inside the hospital for an appointment. I did not spent up to 15munites because the appointment was cancilled and before i could returned back the office placed fine in my car. I believed i was my phone and the car key inside which he should have understood that he owner just hurriedly left the car and will be back immediately, and he placed fine on my car, Meanwhile, i approached him when i rushed back but i insisted that i should set the time before i left.
I am appealing to this authority to reconsider this fine. I am also send this appointment time which broough us to the hospital and compare to the hour he placed fine on my car. That's partial and unfair to me. I shall be happy if this should be reconsider.

23 de setembro de 2025

Dårligste service

Dårligste service, og man får en "bøde/administrationsgebyr" selvom der er gratis parkering, fordi deres system ikke kan registrere ens parkering.

Fuldstændig sindsygt

13 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Småligt og grisk selskab uden forståelse

Jeg har sjældent oplevet et firma, der i den grad er så småligt og pengedrevet som ParkZone.
Jeg havde betalt for parkering i Rigshospitalets P-hus, men ved en menneskelig fejl fik jeg registreret min mands nummerplade i stedet for min egen. Alt andet – tid, sted og betaling – var korrekt. Alligevel fastholder ParkZone en kontrolafgift på 650 kr., som om jeg havde undladt at betale.
Det er åbenlyst, at der ikke er lidt noget tab, og at situationen er en bagatel, men selskabet er fuldstændig ligeglade. De gemmer sig bag "regler" og nægter at bruge sund fornuft eller udvise bare den mindste grad af fleksibilitet eller god kundeservice.
Denne form for griskhed og mangel på proportionalitet viser tydeligt, at ParkZone ikke er til for kunderne, men udelukkende for at maksimere indtjeningen gennem kontrolafgifter. De ser ikke på situationen i det store billede, og de er slet ikke til at snakke med.

18 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Elendig service hos ParkZone ved…

Elendig service hos ParkZone ved Vesterport. Jeg har haft abonnement, men det er spild af penge. Midt i perioden sætter de en kæmpe byggeplads op, som fjerner en masse parkeringspladser – og ParkZone aner det ikke engang selv, før jeg gør dem opmærksomme på det. Alligevel fortsætter de med at tage fuld betaling, selvom der ofte slet ikke er en eneste ledig plads til abonnenter.

Kundeservice er totalt ubrugelig: Først får jeg at vide, at jeg bare kan parkere i kælderen. Da jeg dobbelttjekker, siger de, at det kan jeg faktisk slet ikke med mit abonnement. Hvis jeg havde fulgt deres første råd, havde jeg fået en bøde.

Jeg endte alligevel med at få en bøde for at parkere på en plads ved siden af byggepladsen, hvor det på ingen måde var tydeligt, at man ikke måtte holde. Da jeg skrev til kundeservice for at få bøden annulleret, fik jeg aldrig noget svar.

Som prikken over i’et fik jeg også at vide, at det at betale for et månedligt parkeringsabonnement ikke engang garanterer, at man får en parkeringsplads. Hvad er så pointen med at betale for abonnementet?

At betale for et abonnement hos ParkZone ved Vesterport er helt meningsløst. Man får ingen garanti for parkering, ingen reel hjælp fra kundeservice og risikerer ovenikøbet bøder oveni. Jeg har opsagt mit abonnement, og jeg vil bestemt ikke anbefale ParkZone til nogen.

15 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

It´s preferred to pay manually…

It´s preferred to pay manually everything where they are involved, don´t believe the "automatic payment", they are professional scammers, they deactivate the services when they want without any notification and charge you the famous "adm fee".

24 de agosto de 2025

WARNING for ParkZone

No stars at all for the parkzone since that company is a big scam company. We parked the car and payed for 15 hours parking, since that was able to do from the Radisson Hotel Copenhagen when enter the casino. Got a receipt via mail. But when the bill came after 6 month, I forgot that we had a receipt via mail. I contacted the Parkzone to explain I sent in the receipt and also evidence that I have paid the parking they refuse to answer. I have called them and they say that it needs to be taken care of via mail and they will push them but no answer at all. It has now been 4 month and no answer. So a BIG SCAM company is this and the only thing I can do now is to do a police report on this.

25 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wir können uns den seit Jahren…

Wir können uns den seit Jahren anhaltenden Berichten nur anschließen. Wir haben ebenfalls auf einer freien Parkfläche von Parkzone in Nykobing Falster, die nicht überfüllt war und auf der noch viele Plätze frei waren, ahnungslos geparkt und die Parkuhr ausgelegt. Problem - wir haben ein Fiat Ducato basiertes Wohnmobil und es gab nur normale Autobuchten. Wir haben extra einen Platz gewählt, an dem wir niemanden behindern aber natürlich hat unser Fahrzeug nicht vollständig in die Lücke gepasst und als wir zurück kamen hatte wir das Ticket über 910DKK. Wenn man über Recht streiten will, haben wir natürlich nicht korrekt geparkt - aber eben so korrekt wie möglich. Das ist Geldmacherei und keine Praxis zur Unterstützung von Parkmoral und -ordnung. Das ist mir in Deutschland und auch in anderen Ländern noch nie in 40 Jahren passiert.
Dies macht uns Dänemark als Reiseland sicher nicht attraktiv, sondern sehr unsympathisch.
Ich kann solche Praktiken nicht nachvollziehen. Und natürlich gibt es auch niemanden, an den man sich wenden kann, um sowas vernünftig zu klären. Keine Ansprechpartner. Alles auf Dänisch, obwohl es offensichtlich hauptsächlich Ausländische Kennzeichen sind, die betroffen sind. Zumindest auf unserem Parkplatz waren auch andere größere dänische Transporter zu groß für Ihre Lücke aber ohne Strafzettel...

11 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

er der forskel på at parkere i god eller ond tro?

Først og fremmest tilkendegiver jeg at man selv bærer et ansvar for at ens parkering er korrekt, men omvendt mener jeg at der bør skelnes mellem at parkere i ond eller god tro.

Skal parkere med EasyPark appen og da jeg har fået ny bil, så var det vigtigt at registrere den nye nummerplade, så det gør jeg og vælger tid. Det som jeg ikke får opdaget, er at når jeg vælger tid, gør appen det på min gamle (afmeldte nummerplade) og ja, her burde jeg have dobbelttjekket hvilken nummerplade tiden blev registreret på.

Det resulterede i, forventede nok, en afgift. Også kunne jeg lige så godt, hvis det var at parkere i ond tro, parkere midt ude på gaden.

Imod al forventning kontakter jeg parkzone.

Og her er det så at jeg synes det fejler fuldstændig.

Havde jeg fået en tilbagemeldelse udelukkende på det praktiske og juraen i det, så havde det været ganske fint, jeg bærer som sagt selv et ansvar, men selvfølgelig ærgelig over det.

Men, der bliver udvist forståelse for situationen og det selvfølgelig er ærgeligt. Så mener jeg at man har tilkendegivet at man har handlet i god tro og at man ikke har forsøgt at snyde, men det er bare drøn ærgeligt.

Synes det er to vidt forskellige ting og vidste godt at det var et Long shot, for at få annulleret en bøde, er det samme som at vinde i lotto.

Dumme lærepenge, men sådan er det … til gengæld KÆMPE ROS til EasyPark som refunderede billetten uden tøven.

5 de setembro de 2025
logotipo da Gardian

Resposta de Gardian

Kære Mark

Vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

I din anmeldelse skriver til, at du gjorde alt det rigtige og ændrede din nummerplade i EasyPark til den nye, men at parkeringen alligevel blev registreret på din gamle nummerplade. Jeg kan ikke fortælle, hvad der er sket i mellemregningen, og som du selv beskriver, så havde du selvfølgelig forventet, at alt var korrekt. Derfor kan jeg også sætte mig ind i, at det er ekstra frustrerende at ende med en kontrolafgift.

Jeg er klar over, at det ikke letter din frustration, når jeg skriver, at vi som parkeringsselskab er nødt til at behandle alle sager ens. Vi kan desværre ikke skelne mellem, om en parkering er sket i god eller ond tro, da vi alene kan forholde os til, om nummerpladen, der er registreret, matcher den parkerede bil.

Derfor har mine kolleger fastholdt kontrolafgiften - selvom vi naturligvis er enige i, at det er en ærgerlig oplevelse.

Det gør mig derfor også glad, at EasyPark har hjulpet dig med at refundere parkeringen, og vi sætter stor pris på, at du har delt både ris og ros med os – det hjælper os til at blive tydeligere i vores kommunikation fremover.

Sibel

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais