Peaceandwar Avaliações 4

2,6

2,6

Ruim

Scam!

I purchased Victoria pants for my grandson on December 12, 2025. To date I have not received any information regarding shipping and delivery. I have yet to receive them.

We have reached out to the company multiple times with no response. Absolute scam.

28 de março de 2026

No Delivery, No Replies, Scam

I placed an order with Peaceandwar.store 3 months ago and still never received my item. At first, they replied to my emails, but after a while they completely stopped responding. There was no update, no explanation, and no product delivered.
I had no other option but to file a dispute with my bank to get my money back. Thankfully, I was able to receive a refund through my bank claim.
This has been a terrible experience. Extremely poor customer service and zero communication once they have your money. I strongly advise others not to buy from them. In my experience, this shop operates like a scam.

6 de dezembro de 2025

didnt ship and ghosted me

I placed an order 4 months ago and still have not received it. they stopped responding to my emails and i have filed a dispute with my bank to get a refund. terrible brand and customer service.

24 de novembro de 2025

Scam!

Scam!! They don’t ship or respond to emails they delete your comment if you ask about orders too don’t waste your money here

20 de janeiro de 2026

Esta empresa é sua?