Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg er meget skuffet over Pegasus flyselskab. De havde overbooket.Vi var 20 golfspillere, der rejste til Antalya i uge 48, og 14 af os fik først vores kufferter 4 dage senere. Vi sad i flyet i Billund... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg skriver for at udtrykke min store utilfredshed med vores rejse i dag. Vores fly fra Mardin til Istanbul blev forsinket med halvanden time, hvilket betød, at vi ikke nåede vores videre fly t... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi havde en splinter ny kuffert med pegasus, hvor kufferten var total skadet, da vi kom frem. Vi gik til deres bagage for at anmelde det, og nu får vi hverken svar eller kan komme i kontakt med dem. V... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fløjet med den før og igen til ug fra Billund til Antalya og retur fløj til tiden begge veje god ben plads der er wifi med oplysninger om flyvning og masser af undeholding til 2.99 eur rart personale... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Er mega skuffet over denne hjemmeside…

Er mega skuffet over denne hjemmeside bestilte 3 tegneserie og kom til at vælge forkert betalingsmetode.
efterfølgende har jeg prøvet at tage kontakt både på telefon og deres mail. men intet har jeg hørt fra dem.
er glad for jeg ikke har overført pengene til dem.
mega dålige kundeservice.

30 de setembro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg stoler ikke på Pegasus v Niels…

Jeg stoler ikke på Pegasus v Niels Jørgen Andreasen værdiansættelser.
Vi havde inviteret NJA hjem for at han kunne vurdere og evt købe nogle af vores antikviteter, i forbindelse med en flytning.Han gav bud på en række gode ting.
Vi solgte bl.a en porcelænsfigur til kr.800.Blev dog ringet ca 4 timer efter da han nu havde set en lille fejl, der blev fratrukket kr 500 med det samme, det accepterede vi.
Vi solgte også en en tegning af N.S. Krøyer for kr.300.det var vurderingen af NJA.Da vi senere så den var sat til salg på Pegusus net til kr 7000.ringede vi og bad om en regulering af denublu indkøbspris, Det kunne ikke lade sig gøre ,en handel var en handel, fik vi at vide, det gjaldt åbenbart ikke for papegøjen.
Vi føler at den viden og kompetence Pegasus har, bliver misbrugt over for os til at købe til ikke fair priser.
Avancer over 300% er det normale .
Jeg bad om vores handel kunne gå tilbage.
Det kunne desværre ikke lade sig gøre.

21 de setembro de 2020

Okey..

Okey... Bo er selvfølgelig en gammel kræmmer, men er der nogen der kan skaffe det umulige, så er det ham... Og som gammel kræmmer så går han heller ikke af vejen for en god handel...

7 de janeiro de 2020

Kan anbefales

De ønskede varer blev leveret i perfekt stand i løbet af 5 dage hen over en weekend.
Det kan vist ikke gøres meget bedre :-)

15 de outubro de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dåglig service gammel fly sælger alt i …

Dåglig service gammel fly sælger alt i fly ligesom god forretning tjener god . Maden ikke nok alle kunder så skal man spise sandowic resten presse at sælge maden. det er ikke billiger mere . Altid forsinket 1 time typisk flyselskaber

16 de junho de 2017

Top tegneseriehandler

Jeg har handlet een gang online og en gang i butikken og begge dele var en god oplevelse. Bo Bjørn ved meget og formentligt mest om tegneserier i dette land og det er derfor dejligt med en lidt skæv og nørdet butik som har tid til dig og som behandler alle henvendelser seriøst. Bruger jævnligt hjemmesiden som reference og opslagsværk. Glimrende at alt ikke er bøjet i neon og konstant skal fornyes! Tak

17 de dezembro de 2016

Hurtig levering

Jeg har ledt efter en speciel grooming tool, og fandt det hos Pegasus som den eneste i Danmark.

Det er nemt at handle på nettet og meget hurtig levering og en lille hilsen med hestebolcher super ide ;-)

Jeg er fuldt ud tilfreds og kan kun anbefale at handle hos Pegasus.

27 de janeiro de 2016

Fornem viden og indsigt

Jeg har handlet et par gange de seneste uger. Jeg er imponeret over hvor præcis beskivelsen af gamle ting kan være - og hvor sikkert det er i forhold til man ikke har set varen fysisk.

Varm anbefaling for det de kan.

30 de outubro de 2015
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fin shop og god kundeservice

Jeg har ofte besvær med at finde den tegneserie, jeg samler på, men de har dem af og til hos Pegasus, så det kan man jo kun være taknemmelig over, når man nu er seriøs samler. De ting, jeg har købt af dem, har altid været forsvarligt pakket ind og i god stand.

Det eneste, der trækker en lille smule ned for mig, er at den tegneserie, jeg samler på, er temmelig dyr - og fragten ligeså. Men så skal man selvfølgelig også tænke på, det er en tegneserie, der ikke produceres mere osv., så egentlig er man jo bare glad for, det hele kan lade sig gøre.

De er også utroligt venlige i deres kundeservice i øvrigt, og jeg kan godt lide deres friske tone og deres vilje til at samarbejde, hvis der lige er gået lidt koks i maskinen hist og her.

Keep up the good work. Uden jer ville det være super svært at få min samling komplet! :-)

21 de setembro de 2012
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tegneserie himmel med god service

Skønd og finurlig netshop for elskere af især gamle tegneserier,min bestilling kom omgående,vidunderligt skatkammer af gode gamle serier man kan ikike ønske sig noget bedre,kan stærkt anbefales-men pas på er stærkt vanedannende.Mvh Jørn Th Simonsen.

24 de novembro de 2010
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super betjening - nemt at handle

.Jeg købte 2 bøger på nettet onsdag aften og afhentede dem i butikken torsdag eftermiddag, hvor de lå klar. (Og jeg havde overhovedet ingen problemer med at finde butikken)

Bo fandt yderligere en bog til min samling - som han endnu ikke havde nået at få lagt på hjemmesiden. I det hele taget en meget kompetent betjening.

I det hele taget en spændende butik med et kæmpe udvalg - et must for tegneseriefans

5 de novembro de 2010
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flink betjening og god service.

Jeg eftersøgte et 19 år gammel blad, som jeg ellers havde opgivet at opdrive nogen som helst steder på nettet, og da jeg skrev til Bo for at høre, var han ærlig fra start, og sagde at det kunne tage tid.
Et halvt år senere lykkedes det ham at finde bladet, og da jeg får bestilt det og modtager det, er det i meget bedre stand, end jeg først havde turde regne med, og jeg er i dag mere end tilfreds med det hele.

Eneste minus jeg kan komme på, er den lidt dyre porto, men det blev til gengæld send i forsvarlig stærk papkuvert.

16 de outubro de 2010
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Umulig at finde

For nogle år tilbage bestilte jeg en del tegneserier som jeg selv ville hente da butikken jo lå i københavn og det ikke burde være problemer. jeg skrev adresse og navnet på butikken ned: "pegasus" Men ak nej, jeg brugte to timer i de samme gader uden at finde butikken. Jeg fandt en enkelt butik der havd enoget der lignede gamle tegneserier i vinduet, men der var ikke noget skilt hvor der stod pegasus eller lignende og det var ikke til at se om det var der. Jeg skrev en slukøret mails da jeg kom hjem og udtrykte min skuffelse.

Her får jeg et noget flabet svar tilbage om at det er mig der er blind og at butikkens navn står der. MEN butikken hedder bare ikke Pegasus i virkeligheden, det gør den kun på nettet. Forvirret? Ja det var jeg også.

fandt heldigvis mine tegneserier et andet sted.

Opfordring få nu satd et STORE skilt på så i ikke skuffer dem der ikke lige er opvokset i jeres kvarter.

15 de maio de 2010

Super fed butik

Her er servicen og varerne helt i top, selvom her også handles med brugte varer. Og så er jeg helt vild med den måde de formulerer sig på, det er ikke kedeligt og standart :o)

8 de maio de 2010
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

fin shop

Har gjort mange gode handler uden problemer. Hurtig levering. Eneste minus er at man kun kan betale med bankoverførsel

1 de março de 2009

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais