Helaas al twee keer hele slechte ervaring gehad in locatie Eindhoven. Plex r deed niks. De communicatie hierover ging weken helemaal verkeerd. Ik verwacht omdat er steeds andere medewerkers opnie... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Dienstleistungsgedanke gegenüber dem Kunden heute leider katastrophal mit unsachgemäßer Argumentation zu den Preisen. Schade eigentlich, weil ich seit Jahren sehr gut durch das Team von Perfect You... Ver mais
Ik heb bij Groupon een voucher gekocht om vet te bevriezen. Mijn dichtsbijzijnde lokatie van Perfect You werd Rijswijk. Ik ben daar fantastich geholpen door Nisar. Zeer professioneel en vakkundig... Ver mais
Behandeling prima, informatievoorziening wat minder. Mail gehad van ene Paul, mij verder niet bekend, n.a.v. annulering. Onbehoorlijk op toon en inhoud. Hij vertelt verder zijn functie niet, niet pr... Ver mais
Vorsicht bei Verträgen!!!
Vorsicht bei Verträgen!!!! Kündigungen werden kaum akzeptiert und dann geht der Ärger los. Wahrscheinlich zu wenig Kunden um sich mit unverschämten Methoden finanziell zu bereichern. Höflichkeit fehlt komplett und Angestellte sind sehr unverschämt.
Verhalten gegenüber dem Kunden
Schade eigentlich, weil ich seit Jahren sehr gut durch das Team von Perfect You betreut worden bin.
Geduld is op
Ik verwacht omdat er steeds andere medewerkers opnieuw dit bekeken en dan alleen het laatste bericht zonder de rest te doorlopen. Continu opnieuw alles uitgelegd , screenshots sturen, mailen, appen en kwamen steeds met iets nieuws.
De 1 ster is voor de laatste medewerker die er tijd voor heeft genomen en oprecht excuses aangeboden heeft.
Mocht terug voor ook een wenkbrauwlift wat 1 groot ellende was voor een hele lange tijd en helaas ook uiteindelijk geen resultaat heeft gehad. Elk gezicht is anders en begrijpelijk dat het niet altijd haalbaar is maar kom er absoluut niet meer.
Super Team
Super Team
Saubere Bänke
Immer wieder gerne hier
Absoluut een onbetrouwbaar gevoel
Ik had een aantal reviews gelezen en stuurde de dame van de kliniek een app met wat voorbeelden. Daarbij vertelde ik duidelijk dat ik nog wel met hun in gesprek wil. Helaas was de enige reactie:, wil je de afspraak afzeggen?" dat was het!
Dit voelde onbetrouwbaar en vervelend. Overigens liegen de andere reviews er niet om dus misschien is het voor groupon een wijze keus om dit bedrijf eens te checken. Dit is geen reclame voor Groupon zelf.
Blöde Öffnungszeiten
Von den Bänken her und Personal ein top Studio. Nur die „neuen“ Öffnungszeiten sprich in der Woche bis 20 und am Wochenende nur bis 19Uhr sind für mich fast nicht umsetzbar. Wenn ich von 10 bis 20Uhr arbeite hab ich keine Chance da hin zu gehen. Wenn ihr wenigstens bis 21 Uhr in der Woche auf hättet, wäre das viel kundenfreundlicher. Am Altenbergerplatz habt ihr ja auch bis 22 Uhr auf. Nur ist mir das zu weit weg.
Ja keinen Vertrag mit dieser Firma…
Ja keinen Vertrag mit dieser Firma abschließen.Man wird „gezwungen „einen 2 Jahresvertrag abzuschließen.. Wenn man dann kündigen möchte , geht das erst nach Ablauf der 2 Jahre. Und wenn man einen Monat aussetzt , wird der am Ablauf der 2 Jahre drangehängt.Man zahlt Kontoführungsgebühren, pro Jahr 50 Euro zusätzlich zu den Beiträgen je nach Anwendungen , die man gebucht hat.
Wenn man online Termine bucht , ist es schon. mehrmals vorgekommen das die Termine garnicht gebucht wurden…und man umsonst ins Studio gekommen ist.
Geen resultaat!!
Geen resultaat!!
Na 6 behandeling nog NIETS van resultaat te zien. De behandelaar vroeg elke keer hoe het ging met de haargroei en zei ‘het ziet er mooi uit hè?’, terwijl ik het natuurlijk die ochtend moet scheren, dus er helemaal niets te zien was…
Gevoel dat het echt niets doet.
Daarnaast 1 dag voorafgaand aan mijn 7e behandeling te horen gekregen dat ze in Den Bosch niet meer kunnen draaien door uitval, werd verzocht om naar Eindhoven te rijden… niet bepaald om de hoek. Werd niet in meegedacht.
Laat je niet verleiden door deze deal, goedkoop is in dit geval duurkoop.
Ik stap over naar een ander bedrijf.
Waardeloos!
Ineens zitten ze niet meer in het pand in Den Bosch en dat melden ze twee dagen vantevoren! Speciaal vrij voorgenomen en dan mag je over een week of twee naar Eindhoven alsof dat 5 minuten rijden is voor mij?
En gewoon nog aanbiedingen blijven aanbieden op Groupon voor Den Bosch!
Niet kopen dus zo'n deal!
Zij hebben mij verminkt en liegende…
Zij hebben mij verminkt en liegende bedriegen.
Die beste Entscheidung seit langen
Die beste Entscheidung seit langen. Nicht nur ein super schönes Solarium, NEIN !
Es ist viel viel mehr.
Ein ganz besonderes Studio für sein Wohlbefinden und zum abschalten.
Ich benutze die Slimyonik, einfach mega für meinen Körper. Einfach nur empfehlenswert wer mit Wasseranlagerungen zu kämpfen hat
Ich bin sehr zufrieden .entspannt mich…
Ich bin sehr zufrieden .entspannt mich sehr
Sehr zuvorkommende Mädels .
Helfen bei der Termin Planung
Sehr gepflegtes Studio Altenbergerstraße
Komme gerne zur Behandlung
Top kliniek lief personeel
Super lieve vrouw heel geruststellend legt alles goed uit super vriendelijk .
Ik had een kortingsbon van Groupon is echt heel goed gegaan heb een plexr behandeling van het onderooglid laten doen. Benieuwd na het eind resultaat ik ga zeker nog terug voor andere behandelingen echt een aanrader deze kliniek.
Geen PlexR behandeling doen bij dit bedrijf.
Ik heb mijn bovenlip laten behandelen dmv PlexR in Eindhoven. Het resultaat: bruine en witte vlekken boven mijn lip. Ziet er vreselijk uit. En het is moeilijk om dit nog weg te krijgen.
Dit bedrijf schrijft onrechtmatig en…
Dit bedrijf schrijft onrechtmatig en willekeurige bedragen af op mijn creditcard. Niets geleverd, niet bereikbaar
Zeer slechte zaak
Zeer slechte zaak. Geen afspraak mee te maken. Telefonisch zo goed als onbereikbaar. En als er al een afspraak staat, wordt deze doodleuk een uur van te voren afgezegd via een WhatsApp. Had ik vooraf maar gelezen wat de reviews hier waren, dan had ik er nooit geen cent aan uitgegeven. Hopelijk lezen anderen dit wel op tijd. Doe er je voordeel mee!
Ik ben in Rijswijk bij Nisar geweesd…
Ik ben in Rijswijk bij Nisar geweesd voor Plex-r
Ze heeft hier echt de tijd voor genomen en is erg vriendelijk en betrokken
Geeft advies en daarna hoor je niets…
Geeft advies en daarna hoor je niets meer van deze prut.
Nog een keer aan de telefoon gehad maar niet te verstaan omdat ze het Nederlands niet machtig zijn.
Laat maar zitten!!
Ich kann nur warnen
Meine Erfahrungen sind sehr speziell. Da "verschwindet" auch mal eine Kündigung. Die Wirksamkeit könnte nur entstehen, wenn weitere Produkte gebucht werden. Veteinbarte Termine sind unauffindbar. Bei jedem Kommunikationsversuch gibt es eine Inkassodrohung. Also, Finger weg.
2 keer plexr gedaan bij dezelfde…
2 keer plexr gedaan bij dezelfde plaatsen. Nul resultaat terwijl de fotos op de site toch anders beweren. Weggegooid geld
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.