Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det kunne ikke have været bedre 👏🏼

Vi har haft Peter og hans personale til at lave vores baghave og forhave. Peter var herude inden arbejdet gik i gang, og fik efterfølgende et overslag. Overslaget holdt pånær alle de små ekstra ting vi fandt på undervejs. Vi har nu den fineste for- og baghave med rullegræs, belægning og planter. De har lavet et kæmpe arbejde. De folk der har arbejdet i vores har alle været omgængelige og enormt velvillige. Vi har på intet tidspunkt følt os intimiderede af at have folk arbejdende i vores have fra morgen til eftermiddag. De har heller ikke været bange for, at komme med gode forslag.
Tusinde tak til Peter og hans folk.

6 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ny indkørsel

Ny indkørsel,

Jeg fik lavet en ny indkørsel, den blev lavet flot med et ordenlig læg stabilt grus under fliserne og brosten
Og den aftalte prisen holdt, selvom jeg blevet lidt betænkelig over hvor meget tid der blev brugt

14 de janeiro de 2022

Uengageret og useriøs

Uengageret og useriøs. I forbindelse med anlæg af min have havde jeg besøg af Peter Agger, som virkede uengageret og uinteresseret. Han lovede at vende tilbage efter 3 uger med et forslag og tilbud. Efter at have rykket får jeg efter 7 uger et kort svar om, at de ikke ser sig i stand til at udføre opgaven. Hvad er det for en måde at behandle kunder på? Som det allermindste måtte man da forvente en tilbagemelding, så jeg kunne have fundet en anden. Når virksomheden har sådan en holdning til sine kunder, er jeg da glad for, at den ikke skal udføre arbejde i min have. Totalt amatøragtigt.

17 de setembro de 2018

OMLÆGNING AF FORHAVE

OMLÆGNING AF FORHAVE
I starten af juni 2018 kontaktede jeg Peter ang. omlægning af forhaven. Peter kom og vi snakkede om muligheder han ville fremsende et forslag og en pris. 6. juli kontaktede jeg Peter pr. mail da vi ikke havde hørt noget Peter skrev at ham ville sende tegning samme aften eller senest dagen efter. Vi hørte intet. i slutningen af juli kontaktede vi igen Peter denne gang pr. telefon og igen lovede han at sende tegning dagen efter. Vi har stadig intet hørt fra Peter Agger så nu har vi taget fat i en anden gartner. Men det er dælme dårlig stil, Peter hvis du ikke gider lave arbejdet så sig det dog.

19 de agosto de 2018

Meget sjusket arbejde

Anlæggelse af ny græsplæne var usædvanlig sjusket gennemført. Der lå store jordknolde og sten og der var ikke tromlet. Anlægsgartneren var meget utilbøjelig til at rette op på tingende og virkede ubehagelig når der blev gjort opmærksom på tingenes tilstand.

9 de julho de 2016

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais