Een vest besteld € 119,95 , € 20,00 korting zou € 101 ,91 worden ,inclusief verzendkosten, een paar dagen later 12 sept. staat het zelfde vest voor €69,95 als reclame in de bijlage van de Telegraaf.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Altijd heel mooie spullen graag betere website, account en inzicht in bestelgeschiedenis. de maatvoering is heel grillig en steeds heb ik andere maat. normale maat is 46 vaak zijn bestelde kleren... Ver mais
De gekochte artikelen waren mooi ingepakt. Leuk om ze uit te pakken. Kwaliteit prima. Zoals altijd. Maat perfect. Retourneren met bijgeleverde retouretiket. Geen kosten. Voor mij een fijne webwinkel... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Bestel de meest actuele damesmode eenvoudig online bij Peter Hahn. Bij ons vindt u de allerbeste natuurlijke materialen, zoals fijn SUPIMA® katoen, puur kasjmier, natuurlijk linnen en zuivere zijde. Ons assortiment bestaat uit meer dan 250 gerenommeerde merken, zoals designermerken als Brax, Bogner en Lacoste, maar ook merken die exclusief bij Peter Hahn te koop zijn, zoals Looxent en Fluffy Ears. | Meer dan 50 jaar mode-expertise | Lid Thuiswinkel.org: bestellen zonder risico | Garantie voor optimale kwaliteit en service | Retourzending eenvoudig en gratis | Prettig en veilig achteraf betalen
Informações de contato
Regulierenring 22, 3981 LB, Bunnik, Holanda
- 030 – 659 29 15
- service@peterhahn.nl
- www.peterhahn.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 12% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Klantenservice moet de bezem door
Klantenservice moet de bezem door. Sturen steeds catalogus naar servicepunt PostNL met een label aangemaakt door Peter Hahn. Zegt nu opnieuw dat ik bij PostNL moet klagen voor de fout. Hoe dom kan je zijn.
Herhaaldelijk doorgegeven per telefoon en email dat het naar factuuradres/huisadres moet. Nee hoor, ze schrappen mij uit de lijst dat ik geen catalogus meer wil hebben. Een hoofd klantenservice is er niet, iedereen doet maar wat. Zelfs met bestelling dat ze zeggen niet leverbaar en dubbel besteld enz. Waar halen ze het vandaan. Qua kwaliteit zijn ze niet meer zoals jaren geleden. Nee, snel verandering anders gaat het fout.

Resposta da PETER HAHN
Omdat het een goede kwaliteit is en een…
Omdat het een goede kwaliteit is en een goede pasvorm.
Alles kwam volgens afspraak aan
Van Peter Hahn weet je dat je goede kwaliteit krijgt. Niet goedkoop maar wel goed.
Van Peter Hahn weet je dat je goede kwaliteit geleverd krijgt en probleemloos een artikel kunt terugsturen als het model tegenvalt of net niet past. Bezorging snel en correct. Wel bezorgkosten, tenzij er een actie is.
Geweldig bedrijf
Geweldig bedrijf, mooie kleding. Genoeg tijd om thuis te proberen of terug te sturen. Waarom dan toch maar 3 sterren?? Omdat het heel lastig is om online terug te vinden/zien wat je besteld hebt en wat terug gestuurd, wat je nog moet betalen of terug te krijgen. Ik wil dat kunnen nagaan en ik vind het vervelend dat ik daarvoor de klantenservice moet bellen
Uitstekende kwaliteit
Uitstekende kwaliteit. Makkelijk te retourneren. Het duurt soms wat lang voordat je bestelling komt, maar de kwaliteit is echt goed.
hele ruime keuze in mooie kwalitatieve…
hele ruime keuze in mooie kwalitatieve dameskleding en ook volop in grote maten . Gezien ik heel vaak bestel bij Peter Hahn is het wel jammer dat mijn persoonlijk account niet meer actief is !
milieuvriendelijk
De jurk die gekocht heb is van goede kwaliteit: materiaal green cotton, de maat klopt.
Levering niet snel, omdat het product uit het Duitsland komt.
Bestelling gedaan gelijk gebeld omdat…
Bestelling gedaan gelijk gebeld omdat ik een ander paar bij wilde bestellen dat kon duidelijk gezegd adres met hofje en huisnummer pakket ging retour geen hof nummer gebeld nieuwe bestelling geplaatst een paar uitverkocht kan niet mij. Pakket is retour nee uitverkocht 1 paar op voorraad besteld pakket komt juiste doos foute schoenen retour gestuurd gebeld 1 paar op voorraad de andere niet besteld nu komt het paar binnen wat uitverkocht is en het andere paar niet schiet mij maar lek nu moet ik weer bellen omdat de korting niet is verrekend die ik had want die was verlopen dus geen goede ervaring jammer voor een nieuwe klant

Positieve ervaring
Bestelling geleverd zoals afgesproken, en zoals het op de site staat, is de bestelling ook.
uiterst verzorgd en goed
uiterst verzorgd en goed - onderweg- verhaal, dus planning uitstekend, en dan de inhoud van het pakje een reuze blijmaker. dik 5 sterren waard, erg blij mee, mooie kwaliteit.s3-07-2026
Retourbetaling duurt erg lang.
Mooie artikelen, goed verpakt. Het retourneren gaat makkelijk. De terugbetaling van de geretourneerde verzending duurt m.i. veel te lang.
klantvriendelijk
snelle verzending
klantvriendelijk retourbeleid
Op 25 juni grote order besteld,na 2…
Op 25 juni grote order besteld,na 2 weken nog niets ontvangen,ook geen t&t code,bleef in behandeling? Uiteindelijk kwam de order op 9juli,terug meegegeven aan postbode, was terug bij Peter Hahn op 10 juli,nu 16 juli nog steeds mijn geld niet terug!!!schandalig.

Resposta da PETER HAHN
Peter Hahn is mijn favoriete…
Peter Hahn is mijn favoriete kledingwinkel.Zeer goede kwaliteit en precies mijn smaak. Bezorging en eventuele terugzending zonder problemen.Aanrader
Facturen sturen
Goed in versturen
Minder met facturen sturen
Jarenlange tevreden klant
Tot nu toe zijn de geplaatste bestellingen goed en volgens de aan gegeven dag geleverd. De kwaliteit van de kleding / schoenen is conform de online omschrijving; en de enkele keer dat ik iets heb geretourneerd is dit correct afgehandeld.
Ik bestel regelmatig bij Peter Hahn
Ik bestel regelmatig bij Peter Hahn, degelijke (Duitse) kwaliteit van kleding, klacht over artikel gehad en werd keurig opgelost, ze zijn telefonisch goed bereikbaar. Prima bedrijf!!!