Een vest besteld € 119,95 , € 20,00 korting zou € 101 ,91 worden ,inclusief verzendkosten, een paar dagen later 12 sept. staat het zelfde vest voor €69,95 als reclame in de bijlage van de Telegraaf.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Altijd heel mooie spullen graag betere website, account en inzicht in bestelgeschiedenis. de maatvoering is heel grillig en steeds heb ik andere maat. normale maat is 46 vaak zijn bestelde kleren... Ver mais
De gekochte artikelen waren mooi ingepakt. Leuk om ze uit te pakken. Kwaliteit prima. Zoals altijd. Maat perfect. Retourneren met bijgeleverde retouretiket. Geen kosten. Voor mij een fijne webwinkel... Ver mais
Van Peter Hahn weet je dat je goede kwaliteit geleverd krijgt en probleemloos een artikel kunt terugsturen als het model tegenvalt of net niet past. Bezorging snel en correct. Wel bezorgkosten, tenzij... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Bestel de meest actuele damesmode eenvoudig online bij Peter Hahn. Bij ons vindt u de allerbeste natuurlijke materialen, zoals fijn SUPIMA® katoen, puur kasjmier, natuurlijk linnen en zuivere zijde. Ons assortiment bestaat uit meer dan 250 gerenommeerde merken, zoals designermerken als Brax, Bogner en Lacoste, maar ook merken die exclusief bij Peter Hahn te koop zijn, zoals Looxent en Fluffy Ears. | Meer dan 50 jaar mode-expertise | Lid Thuiswinkel.org: bestellen zonder risico | Garantie voor optimale kwaliteit en service | Retourzending eenvoudig en gratis | Prettig en veilig achteraf betalen
Informações de contato
Regulierenring 22, 3981 LB, Bunnik, Holanda
- 030 – 659 29 15
- service@peterhahn.nl
- www.peterhahn.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 12% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goede service en Goede kwaliteit
Goede service en Goede kwaliteit
Goede kwaliteit en modieus.
Betrouwbaar en levert goede kwaliteit
Betrouwbaar en levert goede kwaliteit
Goede website
Goede website, mooie kleding, snelle levering
Peter Hahn - Gewoon Doen!
Ik moest net over een week wachten voordat mijn bestelling werd bezorgd, maar het was het wachten zeker waard. Alles was zorgvuldig ingepakt en de kwaliteit van de kleding was uitstekend. Het ontwerp zelf was modern en stijlvol. Ik vind het fijn dat ze ook broeken aanbieden voor kleinere mensen. Ik heb twee linnen broeken gekocht, en de kwaliteit en pasvorm zijn geweldig. Niet alles was mijn smaak maar er zit wel pareltjes er tussen. Ik ga er zeker nog eens bestellen bij Peter Hahn.
Kwalitatief erg goed
Kwalitatief erg goed. Goede service.
Kwalitatief hele goede kleding.
Kwalitatief hele goede kleding.
Duidelijke berichtgeving over de voortgang.
De mogelijkheid om achteraf te betalen is heel prettig.
We kopen al jaren bij Peter Hahn ( dames- en herenkleding)
Heel tevreden over Peter Hahn.
KWALITEIT en keurig ingepakt altijd
Mooie kwaliteit kleding en mooi ingepakt. Bij retour een bevestiging en na een paar dagen geld gestort
Ruime keuze ook in de grotere maten
Ruime keuze ook in de grotere maten. Niet direct voordelig naar je kunt wel rekenen op goede kwaliteit.
Niet de goedkoopste, maar altijd tevreden!
Prima prijs / kwaliteit, ruim assortiment, goede verpak en snelle lever service, betaling na levering van het artikel.
Heb een artikel teruggestuurd en…
Heb een artikel teruggestuurd en hiervoor op het retourbiljet een ander artikel aangegeven . Na telefonisch overleg gaat dit ruim 3 weken duren. Onbegrijpelijk.
Kleding komt overeen met foto en beschrijving in catalogus.
Snelle levering, en geen problemen met retourneren.
Betalen kan achteraf.
Ja u stuurt mij n aanmaning en dan ook…
Ja u stuurt mij n aanmaning en dan ook naat het incasso buresu.
Dan betaal ik 2 x dezelfde rekening,!!!
U moet Riverty benaderen dat ik reeds heb betaald en niet ik als klant!!!!!
Prijs/kwaliteit altijd goed
Prijs/kwaliteit altijd goed. Betaling ook top.
Betrouwbare webshop
Betrouwbare webshop, snelle levering, een mooi assortiment. Ik ben zeer tevreden met hele mooie outdoor jas.
zeer tevreden
Peter Hahn is een bedrijf met een ontzettend grote collectie aan mooie kleding en schoenen etc.
wat vooral fijn is dat heel veel maten verkrijgbaar zijn in een maat(je) meer !
ik ben fan en moet wel oppassen dat ik niet teveel bestel 😀 . voor schoonmoeder bestel ik ook regelmatig . ze woont in een verzorgingstehuis en ze krijgt regelmatig te horen dat ze er zo mooi uit ziet ! Enige nadeel is wel dat het persoonlijk account van de website niet meer werkt.
Goed draagbare collectie
Ik ben een min of meer vaste klant van Peter Hahn omdat ze een bruikbare collectie voeren. Er is bijna altijd wel iets bij wat ik wil dragen. Het internetgedoe neem ik daar graag voor lief bij. De administratieve afhandeling vergt wel enige aandacht, maar klopt wel.
The item fits
The item fits, but not perfectly. I had to adjust how I wear it
Weigeren levering- zonder waarschuwing-
Weigeren levering- zonder waarschuwing- omdat ik ‘in verleden te veel zou hebben teruggestuurd’. Terwijl ik afgelopen maanden voor honderden euro’s had gekocht. Onbegrijpelijk.