Er werd een compleet set aan geboden maar ik had maar 1 onderdeel nodig daar heb ik een vraag over gesteld .en kreeg snel een antwoord dat ik alleen maar het onderdeel hoefde te kopen in plaats gehele... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bij Piet Klerkx in Utrecht een salontafel en televisiekast gekocht. Zeer goed geholpen door Cynthia. Gaf goed advies, liet verschillende mogelijkheden zien en dacht echt met ons mee. Daarnaast ook gew... Ver mais
Barkrukken van Leolux besteld. Helaas, mijn fout, met het goede onderstel, maar de verkeerde hoogte. Dus ik zat met onderstellen, nieuw,400 euro schade, waar zowel Piet Klerckx als Leolux de schoud... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Piet Klerkx - Groots in Wonen
Piet Klerkx, groots in wonen, verwelkomt je in een wereld van eindeloze inspiratie. Met zes vestigingen in Amsterdam, Amersfoort, Purmerend, Rotterdam, Utrecht en Waalwijk, biedt Piet Klerkx een breed assortiment aan meubels voor iedere woonstijl. Van banken en stoelen tot tafels en fauteuils. Met meer dan 150 merken omvat het assortiment designmerken tot aan de unieke Piet’s Huiscollectie. Denk aan designmerken zoals Artifort, Design On Stock, Label, Leolux, Linteloo en nog veel meer!
In elke vestiging ontdek je diverse woonstijlen die je eigen persoonlijkheid weerspiegelen. Van modern, klassiek of stel je eigen meubels naar wens samen! Piet Klerkx heeft voor ieder wat wils. Daarnaast staan onze interieuradviseurs klaar om je te voorzien van passend advies, zodat jij van jouw huis een thuis kunt maken. Stap binnen bij Piet Klerkx en laat je inspireren door de wereld van groots in wonen.

- Al 95 jaar groots in wonen!
- Het is voor ons van groot belang hoe je over ons denkt. Onze focus ligt op het vinden van jouw droominterieur voor je woon- en slaapkamer, eethoek, keuken of badkamer. Is er iets niet naar wens verlopen? Laat het ons weten. Wij nemen de tijd voor je om je zo goed mogelijk te helpen! Ben je tevreden over ons, dan vinden wij dat ook erg leuk om te horen. Deel je reviews met anderen!
Informações de contato
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vreselijk
Vreselijk! Hartstikke dure stoelen, 6 stuks, gekocht van Bert plantagie, model kiko, bijna €500 per stuk. Binnen enkele jaren bladdert alle verf eraf. Dus ik contact opgenomen, krijg ik een offerte van €2000 om te laten repareren… Kortom, kwaliteit Leen Bakker! De stoelen hebben een metalen onderstel, zijn niet gezandstraald, logisch en te verwachten dat de verf eraf bladdert, maar dat zie je dus niet bij aankoop. Al had ik dat dus, gezien de prijs wel verwacht. En de toon en benadering is allesbehalve klantvriendelijk. Dan kan je beter naar leen bakker… voor mij nooit meer.

Zo kan het ook
Begin februari 2024 zes ENZO LUCA stoelen gekocht bij Piet Klerkx lokatie Alexandrium Rotterdam. Deze stoelen hadden wielen eronder. Deze gleden echter op onze gietvloer erg makkelijk weg. De kleinkinderen maakten tijdens het eten al zittend een skate baan van. Recentelijk dit probleem voorgelegd. Wij kregen nieuwe(24 stuk) nieuwe parket wielen gratis! Erg tevreden mee. Heeft meer weerstand op de vloer.
Onze dank voor deze service 🙏

Resposta da Piet Klerkx - Groots in Wonen
Ik koop een bank voor meer dan 3000…
Ik koop een bank voor meer dan 3000 euro. Er breekt na iets meer dan 3 jaar een balkje.
Ik heb nog een gedeelte van de garantie.
Het vervangen van 1 balkje kost mij 280 euro. Dat is in mijn ogen een bizar bedrag!
Dat zou komen omdat de bank opgehaald en terug gebracht moet worden...
Waarom kan dat balkje niet ter plaatse worden gerepareerd? En moet het zo veel geld kosten...
Order P75GNW

Online de klantenservice benaderd
Online de klantenservice benaderd. Kreeg snel reactie. Positief afgehandeld.

Eindresultaat goed, service Piet minder
Bij Piet Klerkx een nieuwe badkamer uitgezocht. In eerste instantie goed geholpen. Uiteindelijk gekoppeld aan aannemer JS Montage. Over JS zeer tevreden: goede communicatie, dachten mee, gewerkt volgens afspraak, net eindresultaat. Over Piet als leverancier minder tevreden: meerdere spullen stuk geleverd (werd wel vlot vervangen maar geen excuses, tegemoetkoming of wat dan ook), details als voegmiddel, profielen kregen weinig aandacht en er was weinig keuze in (gelukkig dacht de aannemer hier goed in mee) en blijkbaar kent Piet geen kwaliteitscontrole want spullen als een dure spiegelkast worden herhaaldelijk slecht verpakt geleverd. Vanuit klantenservice wordt meer gedacht vanuit procedures dan vanuit de klant situatie en behoefte. Daar hadden we gezien het prijskaartje van Piet Klerkx meer van verwacht.

Resposta da Piet Klerkx - Groots in Wonen
een paar weken terug een bezoek…
een paar weken terug een bezoek gebracht aan de showroom in rotterdam, hier echter niet goed geholpen.... weinig tijd en erg opdringerig om tot een bestelling te komen.... erg jammer

Resposta da Piet Klerkx - Groots in Wonen
Goed en vakkundig geholpen door
Goed en vakkundig geholpen door, Esther Philipse, heeft geresulteerd in een order van een mooie bank.

Dankjewel
Er werd alle tijd voor ons genomen en werden vriendelijk met een kopje koffie naar tevredenheid geholpen.

Resposta da Piet Klerkx - Groots in Wonen
We zijn zeer goed geholpen door Jochem…
We zijn zeer goed geholpen door Jochem van Houten. Erg betrokken, veel productkennis en weet wensen te vertalen. We moeten de badkamers nog installeren en kunnen nog geen beoordeling geven van de producten.

Resposta da Piet Klerkx - Groots in Wonen
Wij hadden een probleem wat aan onszelf…
Wij hadden een probleem wat aan onszelf lag, naar Piet Klerkx gegaan en die hebben ons probleem netjes opgelost heel hartelijk dank daarvoor. Mvg. Frans en Willie Smits

Resposta da Piet Klerkx - Groots in Wonen
Wat zijn wij ontzettend goed geholpen
Wat zijn wij ontzettend goed geholpen!
Alle tijd en aandacht en super adviezen. Niets was teveel .
Prachtige meubels uitgezocht ! Uitstekende prijs/kwaliteit
Compliment aan verkoop adviseur Mirjana en manager Tom!
Aanrader deze woonwinkel, super blij naar huis.

Resposta da Piet Klerkx - Groots in Wonen
Het montagebedrijf bestond uit zeer…
Het montagebedrijf bestond uit zeer kundige mensen, werken netjes, zien geen problemen maar oplossingen, zijn echte vakmensen, prettig in de omgang, benaderbaar en hebben gewoon erg goed werk afgeleverd.

Waardeloos
Peperdure kast besteld. Monteurs hadden 1 verkeerde schuifdeur bij zich. Nieuwe afspraak gemaakt. Monteurs belden dat ze pech onderweg hadden. Nieuwe afspraak gemaakt. Monteurs wederom verkeerde deur bij zich. Waardeloos. Hoe moeilijk is het om de juiste deur in te laden. Hoe moeilijk is het dat wanneer jullie de spullen geleverd krijgen te controleren of de levering juist is. Nu kan ik weer een dag vrij houden voor de volgende afspraak. Niet fijn als je zzp’er bent.

Resposta da Piet Klerkx - Groots in Wonen
Alle afspraken zijn netjes nagekomen
Alle afspraken zijn netjes nagekomen. Onze verkoper Mark van Ranzow heeft van begin tot eind altijd voor ons klaar gestaan met advies en oplossingen. De keuken montage was ook helemaal top, Frank Hooijen de monteur das echt een dikke 10!!!!!

Resposta da Piet Klerkx - Groots in Wonen
Fijn aannemers bedrijf. Klant gericht.
Vakkundig personeel. Keurig werk afgeleverd. Komen afspraken na.

Goed deskundig advies
Goed deskundig advies, niet opdringerig en goede prijs. Fijn en gezellig adviesgesprek.

Behulpzaam
Tijdens de verkoop & aanleveren tekeningen voor nieuwbouw een behulpzame verkoper (Mark v Ranzow - Waalwijk).
Was ook niet opdringerig en gaf ons rustig de tijd om alles te overwegen.
Keuken wordt pas Q4 volgend jaar geplaatst, ivm nieuwbouw.