Piet Klerkx - Groots in Wonen Avaliações

9.594
O TrustScore é 4 de um total de 5

3,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Er werd een compleet set aan geboden maar ik had maar 1 onderdeel nodig daar heb ik een vraag over gesteld .en kreeg snel een antwoord dat ik alleen maar het onderdeel hoefde te kopen in plaats gehele... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bij Piet Klerkx in Utrecht een salontafel en televisiekast gekocht. Zeer goed geholpen door Cynthia. Gaf goed advies, liet verschillende mogelijkheden zien en dacht echt met ons mee. Daarnaast ook gew... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Barkrukken van Leolux besteld. Helaas, mijn fout, met het goede onderstel, maar de verkeerde hoogte. Dus ik zat met onderstellen, nieuw,400 euro schade, waar zowel Piet Klerckx als Leolux de schoud... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Restaurantes e Bares

Sobre Piet Klerkx - Groots in Wonen

Piet Klerkx, groots in wonen, verwelkomt je in een wereld van eindeloze inspiratie. Met zes vestigingen in Amsterdam, Amersfoort, Purmerend, Rotterdam, Utrecht en Waalwijk, biedt Piet Klerkx een breed assortiment aan meubels voor iedere woonstijl. Van banken en stoelen tot tafels en fauteuils. Met meer dan 150 merken omvat het assortiment designmerken tot aan de unieke Piet’s Huiscollectie. Denk aan designmerken zoals Artifort, Design On Stock, Label, Leolux, Linteloo en nog veel meer!

In elke vestiging ontdek je diverse woonstijlen die je eigen persoonlijkheid weerspiegelen. Van modern, klassiek of stel je eigen meubels naar wens samen! Piet Klerkx heeft voor ieder wat wils. Daarnaast staan onze interieuradviseurs klaar om je te voorzien van passend advies, zodat jij van jouw huis een thuis kunt maken. Stap binnen bij Piet Klerkx en laat je inspireren door de wereld van groots in wonen.

Maak een afspraak

Al 95 jaar groots in wonen!
Het is voor ons van groot belang hoe je over ons denkt. Onze focus ligt op het vinden van jouw droominterieur voor je woon- en slaapkamer, eethoek, keuken of badkamer. Is er iets niet naar wens verlopen? Laat het ons weten. Wij nemen de tijd voor je om je zo goed mogelijk te helpen! Ben je tevreden over ons, dan vinden wij dat ook erg leuk om te horen. Deel je reviews met anderen!

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

10 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(9.594)

85 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Vreselijk

Vreselijk! Hartstikke dure stoelen, 6 stuks, gekocht van Bert plantagie, model kiko, bijna €500 per stuk. Binnen enkele jaren bladdert alle verf eraf. Dus ik contact opgenomen, krijg ik een offerte van €2000 om te laten repareren… Kortom, kwaliteit Leen Bakker! De stoelen hebben een metalen onderstel, zijn niet gezandstraald, logisch en te verwachten dat de verf eraf bladdert, maar dat zie je dus niet bij aankoop. Al had ik dat dus, gezien de prijs wel verwacht. En de toon en benadering is allesbehalve klantvriendelijk. Dan kan je beter naar leen bakker… voor mij nooit meer.

13 de maio de 2024

Beste Hanneke,

Wat ontzettend vervelend dat de service op uw stoelen niet verloopt zoals u graag wenst. Kunt u mij, via het privébericht van Trustpilot, uw (order) gegevens doorgeven zodat ik dit intern kan overleggen voor u? Bij voorbaat dank.

-----------------------------
18-07-2024

Beste Hanneke,

Wij hebben helaas nog geen (order)gegevens van u mogen ontvangen. Vriendelijk verzoeken wij u nogmaals om uw (order)gegevens aan ons door te geven door middel van het beantwoorden van het privébericht of door een mail te sturen naar webcare@pietklerkx.nl. Wij kunnen het dan voor u intern bespreken. Bij voorbaat dank.

Zo kan het ook

Begin februari 2024 zes ENZO LUCA stoelen gekocht bij Piet Klerkx lokatie Alexandrium Rotterdam. Deze stoelen hadden wielen eronder. Deze gleden echter op onze gietvloer erg makkelijk weg. De kleinkinderen maakten tijdens het eten al zittend een skate baan van. Recentelijk dit probleem voorgelegd. Wij kregen nieuwe(24 stuk) nieuwe parket wielen gratis! Erg tevreden mee. Heeft meer weerstand op de vloer.
Onze dank voor deze service 🙏

12 de julho de 2024

Beste heer Mahabier,

Wat goed om te horen dat u tevreden bent met de nieuwe parketwielen. Het is fijn dat we u konden helpen met het oplossen van dit probleem.

Beste Haak,

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de levering! Bedankt voor de 5 sterren.

Snelle oplossing

Snelle oplossing, zonder kosten

9 de julho de 2024

Beste heer en mevrouw Verhoeven,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik koop een bank voor meer dan 3000…

Ik koop een bank voor meer dan 3000 euro. Er breekt na iets meer dan 3 jaar een balkje.
Ik heb nog een gedeelte van de garantie.
Het vervangen van 1 balkje kost mij 280 euro. Dat is in mijn ogen een bizar bedrag!

Dat zou komen omdat de bank opgehaald en terug gebracht moet worden...

Waarom kan dat balkje niet ter plaatse worden gerepareerd? En moet het zo veel geld kosten...

Order P75GNW

5 de julho de 2024

Beste heer Berg,

Spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent over onze service. Graag willen wij het juiste dossier inzien maar helaas ontbreekt uw ordernummer. Kunt u het nummer alsnog doorgeven via Trustpilot zodat wij na kunnen gaan waarom de bank niet ter plaatse gerepareerd kan worden. Bij voorbaat dank.

----------------------------------------------------------------------------
05-07-2024

Beste heer Berg,

Dank u wel voor het doorgeven van uw gegevens, we hebben intern navraag gedaan naar de situatie. Vanuit onze klantenservice hebben we u hierover eerder vandaag gesproken. We kunnen ons voorstellen dat het vervelend is dat u de bank
een tijdje moet missen, maar helaas is het herstel niet zo eenvoudig als u verwacht waardoor dit helaas niet ter plekke gerepareerd kan worden. We kunnen u hierover helaas niet anders berichten.

Twan van der Stoel - Piet Klerkx

XXXX

Service is Oké

3 de julho de 2024

Beste Bert,

Dank je voor deze positieve 4 sterren review.

Inge Arts - Piet Klerkx

Online de klantenservice benaderd

Online de klantenservice benaderd. Kreeg snel reactie. Positief afgehandeld.

24 de junho de 2024

Beste Otto,

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Eindresultaat goed, service Piet minder

Bij Piet Klerkx een nieuwe badkamer uitgezocht. In eerste instantie goed geholpen. Uiteindelijk gekoppeld aan aannemer JS Montage. Over JS zeer tevreden: goede communicatie, dachten mee, gewerkt volgens afspraak, net eindresultaat. Over Piet als leverancier minder tevreden: meerdere spullen stuk geleverd (werd wel vlot vervangen maar geen excuses, tegemoetkoming of wat dan ook), details als voegmiddel, profielen kregen weinig aandacht en er was weinig keuze in (gelukkig dacht de aannemer hier goed in mee) en blijkbaar kent Piet geen kwaliteitscontrole want spullen als een dure spiegelkast worden herhaaldelijk slecht verpakt geleverd. Vanuit klantenservice wordt meer gedacht vanuit procedures dan vanuit de klant situatie en behoefte. Daar hadden we gezien het prijskaartje van Piet Klerkx meer van verwacht.

23 de junho de 2024

Beste heer/mevrouw,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en de complimenten voor onze aannemer.
Het spijt ons dat u niet volledig tevreden bent over onze dienstverlening. We nemen uw feedback serieus en zullen ons uiterste best doen om onze kwaliteitscontrole te verbeteren.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

een paar weken terug een bezoek…

een paar weken terug een bezoek gebracht aan de showroom in rotterdam, hier echter niet goed geholpen.... weinig tijd en erg opdringerig om tot een bestelling te komen.... erg jammer

14 de junho de 2024

Beste Ellen,

Wij betreuren het dat u zich niet prettig heeft gevoeld tijdens uw bezoek aan onze showroom in Rotterdam. Het spijt ons dat u het gevoel heeft gehad dat er weinig tijd voor u was en dat u werd opgejaagd om een bestelling te plaatsen.
Indien u hier contact over wilt hebben dan vernemen wij dit graag. U kunt uw contactgegevens achterlaten via het privébericht van Trustpilot. Bij voorbaat dank.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed en vakkundig geholpen door

Goed en vakkundig geholpen door, Esther Philipse, heeft geresulteerd in een order van een mooie bank.

15 de junho de 2024

Beste Hans,

Bedankt, ook namens Esther, voor de positieve beoordeling! Nog vele jaren zitplezier gewenst op de nieuwe bank.

Dankjewel

Er werd alle tijd voor ons genomen en werden vriendelijk met een kopje koffie naar tevredenheid geholpen.

27 de maio de 2024

Beste heer/mevrouw,

Klantvriendelijkheid en een goed advies vinden wij als Piet Klerkx ook heel belangrijk. Dank u voor de positieve beoordeling.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

We zijn zeer goed geholpen door Jochem…

We zijn zeer goed geholpen door Jochem van Houten. Erg betrokken, veel productkennis en weet wensen te vertalen. We moeten de badkamers nog installeren en kunnen nog geen beoordeling geven van de producten.

30 de maio de 2024

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het delen van je ervaring. We wensen je veel succes met het installeren van de badkamers!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hadden een probleem wat aan onszelf…

Wij hadden een probleem wat aan onszelf lag, naar Piet Klerkx gegaan en die hebben ons probleem netjes opgelost heel hartelijk dank daarvoor. Mvg. Frans en Willie Smits

17 de maio de 2024

Beste heer en mevrouw Smits,

Bij Piet Klerkx bent u voor uitstekende service aan het juiste adres. Fijn om te horen dat u dat ook zo ervaren heeft. Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat zijn wij ontzettend goed geholpen

Wat zijn wij ontzettend goed geholpen!
Alle tijd en aandacht en super adviezen. Niets was teveel .
Prachtige meubels uitgezocht ! Uitstekende prijs/kwaliteit
Compliment aan verkoop adviseur Mirjana en manager Tom!
Aanrader deze woonwinkel, super blij naar huis.

28 de maio de 2024

Beste heer/mevrouw Van Miltenburg,

Dat horen wij graag! Prachtige meubels van uitstekende prijs en kwaliteit is precies waarvoor u bij Piet Klekrx terecht kunt.
Dank u wel voor de aanbeveling.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het montagebedrijf bestond uit zeer…

Het montagebedrijf bestond uit zeer kundige mensen, werken netjes, zien geen problemen maar oplossingen, zijn echte vakmensen, prettig in de omgang, benaderbaar en hebben gewoon erg goed werk afgeleverd.

27 de maio de 2024

Beste Willem-Jan,

Wij werken met gerenomeerde en vakkundige montagebedrijven en het doet ons dan ook goed dat u dit ook zo hebt ervaren.Dank u voor de waarderingen geweldige beoordeling.

Waardeloos

Peperdure kast besteld. Monteurs hadden 1 verkeerde schuifdeur bij zich. Nieuwe afspraak gemaakt. Monteurs belden dat ze pech onderweg hadden. Nieuwe afspraak gemaakt. Monteurs wederom verkeerde deur bij zich. Waardeloos. Hoe moeilijk is het om de juiste deur in te laden. Hoe moeilijk is het dat wanneer jullie de spullen geleverd krijgen te controleren of de levering juist is. Nu kan ik weer een dag vrij houden voor de volgende afspraak. Niet fijn als je zzp’er bent.

21 de maio de 2024

Beste Loes,

Het spijt ons oprecht dat de nalevering van de schuifdeur niet verloopt zoals u graag wenst, excuses voor het ongemak. Graag ga ik voor u na wat de reden is dat dit niet soepel verloopt. UIteraard kom ik of een collega hier bij u op terug.

------------------------------
11-07-2024

Beste Loes,

Wij hebben inmiddels vernomen dat de juiste deur bij u is geleverd. Fijn om te horen en nogmaals onze welgemeende excuses voor het ontstane ongemak. Wij wensen u nog veel woonplezier met uw nieuwe kast.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alle afspraken zijn netjes nagekomen

Alle afspraken zijn netjes nagekomen. Onze verkoper Mark van Ranzow heeft van begin tot eind altijd voor ons klaar gestaan met advies en oplossingen. De keuken montage was ook helemaal top, Frank Hooijen de monteur das echt een dikke 10!!!!!

18 de maio de 2024

Beste meneer/mevrouw Kolen,

Wauw een dikke 10! Dat vinden we natuurlijk super om te horen, geniet lekker van uw nieuwe keuken!

Inge Arts - Piet Klerkx

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijn aannemers bedrijf. Klant gericht.

Vakkundig personeel. Keurig werk afgeleverd. Komen afspraken na.

7 de maio de 2024

Beste heer/mevrouw Blankestijn,

Vakkundigheid, goed werk afleveren en afspraken nakomen is wat wij als Piet Klerkx heel belangrijk vinden. Het doet ons dan ook goed dat u dit ook zo hebt ondervonden.

Goed deskundig advies

Goed deskundig advies, niet opdringerig en goede prijs. Fijn en gezellig adviesgesprek.

1 de maio de 2024

Beste Gerard,

Piet Klerkx helpt u om uw woonwensen te vervullen binnen uw budget! Fijn om te horen dat u dat ook zo ervaren heeft.

Behulpzaam

Tijdens de verkoop & aanleveren tekeningen voor nieuwbouw een behulpzame verkoper (Mark v Ranzow - Waalwijk).
Was ook niet opdringerig en gaf ons rustig de tijd om alles te overwegen.
Keuken wordt pas Q4 volgend jaar geplaatst, ivm nieuwbouw.

1 de maio de 2024

Beste Mark,

Gefeliciteerd met uw nieuwe huis en keuken. Het doet ons goed dat u voor Piet Klerkx hebt gekozen en wij u mochten adviseren hierin.