Rigtig god oplevelse. Vi kom lidt senere fra start end først aftalt, men da vi først kom igang med vores rørprojekt i vores andelsforening, gik det over al forventning. Kenneth Gant fra PJP har ført o... Ver mais
A empresa respondeu
Vi benytter PJP i foreningen (111 rækkehuse). Bl.a. til et forestående asfalteringsprojekt. Håndteringen har været med fuldstændig mangel på ansvarlighed fra rådgivers side. Han har været usynlig, har... Ver mais
A empresa respondeu
Hos Peter Jahn & Partnere er vi eksperter i byggeteknisk rådgivning indenfor renovering, vedligeholdelse og forbedring af ejendomme. Vi tager ansvar for både bygninger og mennesker og ønsker at bidrage til en byggebranche med tanke på fremtiden. Vi er et fagligt kvalificeret hold af ingeniører, bygningskonstruktører og arkitekter, der kan hjælpe med alle typer opgaver – tekniske som arkitektoniske, og vi er vant til at være på forkant med miljørigtige og bæredygtige løsninger. Vi bærer vi en fælles ambition om at tage ansvar for både kunder og samarbejdspartnere – og vi står ved det ansvar hele vejen, også når det gælder sager, der af uforudsigelige grunde ikke forløber normalt. Vi ønsker at praktisere ordentlighed, troværdighed og god service i mødet med alle i branchen.
Rentemestervej 2B, 2400, København NV, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Dårligt udført arbejde og koordinering, til skyhøje priser i forhold til andre firmaer.

Resposta de Peter Jahn & Partnere A/S
Vores forening har brugt Peter Jahn & Partnere A/S (PJP) som rådgivere i forbindelse med en større renovering. Projektet løb desværre skævt undervejs, da den entreprenør, der havde fået opgaven, viste sig ikke at være opgaven voksen, hvorfor vi endte med at projektet blev forsinket (og forkludret) til stor gene for mange af beboerne. Der forestod derfor en stor opgave for os som bygherre og PJP som vores rådgivere i relation til at få projektet tilbage på sporet og godt i mål. Her fik vi rigtig god og kompetent hjælp fra PJP, som vi ikke kunne have været foruden.
Fantastisk og forståelig rådgivning fra start til slut - mange tak 🙌

Resposta de Peter Jahn & Partnere A/S
Ufærdigt og grimt. Det er normalt, at der efter en byggesag er en periode hvor man retter fejl og mangler. Det er ikke normalt, at man lade være med at gøre det, og så fyrer en løgnehistorie af om at man har gjort det og så tager stilladset ned og rømmer pladsen. Det er heller ikke i orden at affeje folk med "Det er en dyrere og bedre løsning" med en billig discount-løsning.
Jeg ser, at en anden i vores ejendom også her på trustpilot har brokket sig, og PJP skyder straks videre på en anonym håndværker.
Det er ikke normalt at man omfuger en 5 etagers bygning på for- og bagside og så laver kvalitetskontrol bagefter. Den foretager man løbende. At give håndværkeren skylden for et så åbenlyst svigt af eget ansvar for at sikre kvaliteten siger vist resten.
Nåja, og så tog det også væsentligt længere tid end først meldt ud - ca et halvt år - i lang tid stod stilladset ubenyttet, der kunne man have rettet de fejl og mangler som man løj om var færdige, men nu mangler at blive lavet. Nogen skylder en stilladsopsætning og et par dages arbejde.
Vi taler om et firma, der har et ret lemfældigt forhold til både sandhed og kvalitet. Hold jer LANGT væk fra dem.
-----
Jeg kan ikke besvare PJP's svar, men det er ikke rigtigt, hvad de siger. Bestyrelsen var meget utilfredse med dem, og der blev tilbageholdt et ret stort beløb, som vi så kunne bruge på at lave det færdigt selv, nu hvor PJP ikke kunne/ville. PJP og entreprenøren bliver her i ejendommen omtalt som banditter.
Det er beklageligt, at de har så let ved at fortælle usandheder.
Det er mere end beklageligt at jeg har fået skamferet min altan, og at PJP hellere vil fortælle usandheder end at rette op på fejlen. Men det ville jo også have kostet en ekstra stilladsopsætning, og det er jo rigtige penge. Så hellere bede mig om at betale det selv. Æv for en øjebæ der er blevet efterladt lige foran mine vinduer :-(
Til PJP efter deres seneste svar: Hvornår kommer I og gør det færdigt, som I lovede mig i telefonen?

Resposta de Peter Jahn & Partnere A/S
Vi har haft fornøjelse af at arbejde sammen med Andreas den seneste tid - hvor vi har oplevet en høj kompetence og faglighed ift. at få skab det bedst mulige resultat :)

Resposta de Peter Jahn & Partnere A/S
Vores ejerforening har brugt PJP til en række projekter de sidste 15 år. Denne gang har PJP rådgivet og styret et projekt omkring udskiftning af vores varmecentral, som Kenneth Gant var projektleder på, hvilket har været en stor fornøjelse. Kenneth har i den grad været synlig og opmærksom på selv små detaljer i projektet, herunder konkrete fejl fra entreprenørens side omkring opbevaring af materialer og valg af bl.a. ventiler - ting vi som kunde ikke havde kompetencerne til selv at opdage. At han også kom med forslag, der gjorde projektet billigere, kan man jo kun være yderst tilfreds med :-)

Resposta de Peter Jahn & Partnere A/S
PJP foretog en brandteknisk gennemgang af min andelsboligforeningens ejendom. PJP sendte en brandrådgiver/ingeniør, som var venlig og kompetent. Efterfølgende lavede PJP en omfattende rapport, som klart og tydeligt viste, hvad vi skulle arbejde videre med vedr. brandsikkerheden i ejendommen. Prisen var god. Anbefalinger herfra.

Resposta de Peter Jahn & Partnere A/S
I vores ejerforening har vi netop været igennem et større projekt med nyt tag inkl. isolering og indvendig beklædning, maling af vinduer samt omfugning af facader. Peter Jahn og Partnere var vores rådgiver, med projektleder Jesper og hans kollega Mikkel i front, og vi har været meget tilfredse. Fra projektering og licitation til udførelse har de været dygtige og grundige, fulgt godt op på alle punkter og holdt en professionel og behagelig tone hele vejen. Det skabte tryghed og et gnidningsfrit forløb. Vi kan varmt anbefale Peter Jahn og Partnere til andre ejerforeninger.

Resposta de Peter Jahn & Partnere A/S
Vi har netop afsluttet en større udvendig istandsættelse af vores andelsboligforening ved søerne i København, og det har været en sand fornøjelse at samarbejde med både rådgiver og entreprenør fra start til slut.
Allerede i de indledende faser viste rådgiveren en imponerende indsigt i projektets kompleksitet og de særlige udfordringer, som vores ældre ejendom stillede. Der blev gennemført grundige tilstandsrapporter, interessante løsningsforslag blev fremlagt, og budgettet blev skitseret med klarhed og gennemskuelighed. Vi følte os trygge fra første møde, fordi rådgiveren konsekvent formidlede både muligheder og begrænsninger på en jordnær og professionel måde.
Under selve renoveringen stod entreprenøren for et eksemplarisk håndelag og effektivt samarbejde med rådgiveren. Tidsplaner blev overholdt til punkt og prikke, og der blev løbende informeret om fremdrift, vejrforhold og eventuelle uforudsete udfordringer.
Vi oplevede en transparent kommunikation. Hver aften blev dagens arbejde dokumenteret med fotos og opdateringer i skyen i deres kvalitetssikring, så vi altid var fuldt orienterede, uden at det gik ud over fremdriften.
Kvaliteten af håndværket lever fuldt ud op til vores forventninger. Facaden fremstår ensartet og smuk, murværk og fuger er udført med præcision, og de valgte materialer indrammer bygningen på en indbydende måde, der passer perfekt ind i områdets stemning ved søerne.
Samtidig blev der taget hensyn til både naboer og beboere i ejendommen: Støjgener blev minimeret, stillads og materialer blev sikkert opsat, og oprydning foregik hver dag, så gårdmiljøet aldrig fremstod forstyrrende.
Alt i alt har det været en professionel, velorganiseret og særdeles veludført renovering.
Rådgiverens skarpe blik for detaljer og entreprenørens stabile leverance har givet os en ejendom, vi kan være stolte af, både nu og mange år frem.
Vi kan varmt anbefale både rådgiver og entreprenør til andre foreninger og ejendomsejere, som ønsker et trygt og gnidningsfrit byggeprojekt.
P.S Tak fordi i sørget for, at få stilladset ned inden sommerferien.
Nicklas

Resposta de Peter Jahn & Partnere A/S
Jeg kan på ingen måde anbefale at vælge PJP som rådgivere på projekter.
VI havde hyret PJP som rådgivere i den forening jeg bor, på et projekt omkring udskiftning af faldstammer og stigerør i boligforeningen.
Fra starten gik det galt! De tilknyttede håndværkere (FLD) overholdt ingen aftaler/tidsplaner etc, og der var ingen hjælp at hente hos PJP.
Uanset om det omhandlede skred i tidsplaner (projektet burde maks tage 5 uger pr lejlighed, men tog minimum 3 gange så lang tid), eller at det arbejde der blev udført, ikke var ok (ikke overholdt gældende regler/ ikke var acceptable hverken æstetisk eller funktionelt) var der ingen hjælp/støtte at hente hos PJP.
Kommunikation var også en kamp. Der blev oprettet en platform til kommunikation, men det tog en evighed at få svar på beskeder, hvis man overhovedet fik svar. Tværtimod lukkede de ofte bare beskedtråden ned, uden afklaring. Så kunne man starte forfra. Jeg afventer stadig svar på en besked i en tråd der blev oprettet i marts, og seneste besked jeg har sendt, er fra maj. Men, jeg efterspørger at nogen tager ansvar for forløbet, og det vil de virkelig ikke, så det forklarer jo nok de manglende svar.
Som sagt, jeg kan kun på det kraftigste fraråde at vælge PJP.
EDIT 17.07.2025 efter svar fra PJP:
Jeg synes faktisk min anmeldelse er "billigt sluppet", jeg har sorteret en del fra. Så jeg står ved hvert et ord. Om den er helt retvisende; måske ikke. Den burde nok have været værre.
Du skriver der har været en konkret sag der har fyldt meget, til det kan jeg sige; der var ikke kun en! Til gengæld var det fælles for dem alle, der var INGEN hjælp at hente fra PJP undervejs.
Vedr. sagen om træbordet som blev "repareret" med køkkenrulle og fugemasse var beskeden fra PJPs rådgiver; det er fint, det kan/skal der ikke gøres mere ved. Senerehen erkendte rådgiveren at det ikke var lavet efter forskrifterne, men det kunne man ikke gøre noget ved nu.... Samme rådgiver skulle jeg diskutere i over 10 minutter med, for at få installationer lavet så de overholdt gældende lovgivning. Så jeg ved ikke helt, hvad det er PJP synes de har bidraget med. Ikke noget der hjalp/støttede mig i hvert fald.

Resposta de Peter Jahn & Partnere A/S
Vores forening skulle have FLD og PJP til at hjælpe os med at udskifte vores faldstammer, stigestrenge mm.
Vi havde valgt disse to, da vi havde hørt fra andre at det skulle være nogle gode leverandører til denne service og process. Vi er rundt regnet små 40 lejligheder fordelt på 8 opgange. Tidsplanen var ved projektopstart 6 uger + fejl og mangler.
Hold kæft et sh*t show a amatør planlægning, kommunikation, kvalitet og håndværk! Bestyrelsen lagde mærke til væsentlige mangler tidligt i processen med manglende lederskab blandt håndværkerne, men efter utallige anmærkninger af dette, skete der ikke handling eller forbedringer derefter. Tidsplan og deadline blev skubbet uge for uge, og vi endte med at 3 gange så lang tid. Vi foreslår flere gange i processen af vi stopper op for at åbne flere opgange op, men de vil holde “farten”, men kan ikke levere som aftalt. Dette medførte også at Foreningens beboer ikke havde vand, toilet og bad i flere uger, end de havde planlagt.
Personligt vælger jeg at tage nøglen retur til vores lejlighed, og sætte en stopper uden aftale. Dette føte jeg mig nødsaget til da deres underleverandører leverer noget af det mest kritiske og dårlige håndværk længe set. Hver gang håndværkerne har været i vores lejlighed har der været flere skader og arbejde som skal laves om. Og alt arbejde der er lavet er under kritik! maleren vælger også at male vores lamper - aldrig sat malertape på for at lave pæne kanter mm.
Så kort sagt, LAD VÆRE MED AT HYR FLD eller PJP til at stå for jeres projekt. Om det er rør projekt eller andet! Bare lad være.
Vi afsluttede samarbejdet med at blive kompenseret, da vi blev enige om at de ikke kunne udføre arbejdet efter hvad der vil katogoriseret efter normal kvalitet. Så vi kunne booke vores egne håndværkere til at afslutte deres mangler og fejler.

Resposta de Peter Jahn & Partnere A/S
Hvis I overvejer at entrere med PJP, så tag fat i ejendomsforeningen Rumæniensgade 4-8 for vidensdeling.

Resposta de Peter Jahn & Partnere A/S
Vi har, som andelsboligforening, altid følt os i trygge hænder når foreningens bygge projekter bliver styret af Peter Jahn & Partnere A/S.

Resposta de Peter Jahn & Partnere A/S
PJP forestod gennemgang ejendommen, etablering af vedligeholdelses-rapport & plan for A/B forening i Kgs. Lyngby og præsenterede resultaterne inkl. anbefalede tiltag, tidsplan mv. på et efterfølgende møde. Alt i alt en meget positiv oplevelse.

Resposta de Peter Jahn & Partnere A/S
Vi har lige fået skiftet rør og faldstammer hvor PJP var “rådgiver”. De tog hurtigt entreprenørens side i flere sager, gav ingen rådgivning på skader pga. dårligt udført arbejde (b.la vandskade) og har været usynlige under hele projektet!
Jeg ville aldrig anbefale disse mennesker til nogen i min omgangskreds

Resposta de Peter Jahn & Partnere A/S
EN STJERNE HERFRA. Vi er i gang med omfattende renovering af faldstammer og vandrør i vores andelsforening. PJP lever slet ikke op til sin rolle som rådgiver der skal sikre at, entreprenøren udfører arbejdet ordentligt og i følge aftalt tidsplan, som nu for længst er overskredet.
Hvis PJP har brugt mere tid på at oplyse, informere, forklare, overvåge, rådgive både beboere og entreprenøren samt været mere synlige, ville projektet være en hel anden oplevelse.
Vores forening har brugt PJP tidligere i forbindelse med facade renovering, hvor projektet lykkedes, hvilket peger i retningen af at, PJP mangler erfaring, når de har med en uerfaren entreprenør at gøre.

Resposta de Peter Jahn & Partnere A/S
Peter Jahn & Partnere har været en uvurderlig hjælp med at få gennemført en udskiftning af vandrør i hele ejendommen. Da vi har en del erhverv i ejendommen, som er afhængige af vand, var vi i særlig grad glade for, at det dels lykkedes at få skiftet hovedparten af rør i de 3 uger, hvor nogle erhverv havde ferielukket, dels at der har været en god dialog og hjælp med gode afskærmninger i butikkerne mens arbejdet stod på.
For beboerne er arbejdet også gået meget fint. Der har været god information undervejs, tidsplaner og diverse aftaler er blevet overholdt og pga deres faglighed og fleksibilitet, fandt de sammen med den vindende entreprenør en billigere måde at skifte rørene på.
Vi har hele vejen igennem følt os trygge og at vi har fået en professionel hjælp fra Stine Boe Gad fra PJP. De varmeste anbefalinger og 5 stjerner herfra.

Resposta de Peter Jahn & Partnere A/S
Så gik det galt endnu en gang
Halvt år uden adgang til kælder 2 måneder uden vand og trods et beboermøde hvor det blev lovet at der var styr på det og at der ville blivet meldt ud før de gik i gang er vores vaskeri nu alligevel blevet lukket akut og uden tidshorisont pga asbest
De lærer tydeligvis ikke af deres fejl, de lytter ikke til andelshaverne.
Om det er ligegyldighed eller inkompetence hved jeg ikke
Men hold jer fra dem

Resposta de Peter Jahn & Partnere A/S
God service og stor lydhørhed. Godt samarbejde med håndværkerne

Resposta de Peter Jahn & Partnere A/S
Vi fik rådgivning i andelsforening ifm. udskiftning af forbrugsvandsrør, varmebeholder og EL-installationer til og med lejlighedstavler.
Vi er super tilfredse med rådgivningen og projektstyringen. På trods af udskiftning af hovedansvarlig hos PJP mellem projektering og udførelse, var der ingen slinger i valsen.

Resposta de Peter Jahn & Partnere A/S
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.