Plain Vanilla Avaliações 1.367

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jag tycker det mesta är bra förutom att jag tycker kvaliteten på tygen har blivit sämre med åren. En annan liten sak. det meddelandet som dyker upp om att registrera sig för att få 10% bör vara tydli... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Snygga kläder. Men ussel kundpolicy. Beställde kläder som dom levererade till fel ombud. Det enda dom erbjöd var att vänta till paketet gick retur och därefter skicka på nytt. Meddelade dom att jag... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bästa bästa leveransen igen. Fortfarande så fascinerad över att det inte tar mer än tre dagar från orderläggning till ankomst Spanien. Kläderna satt perfekt som vanligt och nu har jag äntligen en klän... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra kundservice, som alltid. Vi har gjort flera beställningar för vissa produkter, och de är alltid en hit. Produkterna ser alltid bra ut. Jag har gett den här butiksinformationen till många människor... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas
  2. Loja de moda feminina

Fantastiska kläder, skor, smycken och inredning finns i vår personliga och mysiga butik på Ekerö och i vår webshop!

Informações de contato

4,1

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

1 mil avaliações

Respondeu a 33% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Världens bästa kundbemötande

Världens bästa kundbemötande! Oerhört proffsigt! Inom någon dag har man de kläder man beställt! Jag är en super nöjd kund och kommer handla ifrån dom flera gånger! ❤️

3 de abril de 2023
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Plain Vanilla är trevliga & dom hjälper…

Plain Vanilla är trevliga & dom hjälper till om man tex vill ha större stl i något, MEEEEN, är returerna som är VÄÄÄLDIGT krångliga! Tar tid innan man får svar för att få retursedel, för det som står hur man ska göra i paketet, det funkar aldrig, dessutom får man VARJE gång vara på dom för dom har ej registrerat returen, då Klarna hör av sig, Därför 3 stjärnor, krångliga returer & dom registrerar returerna först när man själv går Maila!

26 de março de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fin klänning men…

Fin klänning men saknade bra anvisningar och hur storlekarna var på klänningen jag köpte. Har storlek s vanligen, men denna klänning kändes som två storlekar för stor. Blev retur. Krångel med leveransen men det problemet låg hos airmee.

24 de março de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jag har lämnat retur 2 ggr

Jag har lämnat retur 2 ggr. Första gången fick jag påminna om återbetalning.
Andra returen har jag ännu inte fått återbetald Beställningen gjordes 19/3 -23

20 de março de 2023
logotipo da Plain Vanilla

Resposta de Plain Vanilla

Hej Suzanne,

Vi har nu letat fram din retur och ordnat återbetalningen av din senaste order men den inkom till oss först den 28:e.

Vi försöker bli snabbare med hantering av returer men ofta är det en kombination av att transportföretagen håller paketen på terminalen och att vi inte riktigt hinner med - det är bara att maila eller smsa så letar vi fram returen om den kommit till oss och åtgärdar direkt.

Ha en fin onsdag,
Plain Vanilla

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Alldeles för lång leveranstid av beställning online

Jag beställde ett par jeans den 23:e mars och har fortfarande inte fått dem den 3:e april. Har inte fått något besked om när de kan tänkas levereras. +10 dagars leveranstid lever inte upp till min förväntan då jag beställer något online.

29 de março de 2023
logotipo da Plain Vanilla

Resposta de Plain Vanilla

Hej Kajsa,

Jeansen du beställde låg som förhandsbokning med denna text överst i beskrivningen:
"OBS - FÖRHANDSBOKNING - KOMMER IN RUNT 29/3. OM NI SKA BESTÄLLA NÅGOT MER OCH VILL HA DE VARORNA SNABBARE LÄGG GÄRNA TVÅ SEPARATA ORDRAR".
Ser att du ska ha mottagit din order igår kväll - hoppas det stämmer och att du blir nöjd med jeansen :)!

Ha en fin tisdag,
Plain Vanilla

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.