Ik moest een keuze maken tussen betaalbaar plakfolie waarvan ik twijfelde of de kwaliteit voldoende zou zijn óf enorm duur plakfolie elders wat bijna duurder dan het meubel wat ik heb zou zijn.... Ver mais
Ruime keuze UV-werende folies en goede uitleg over de eigenschappen. Redelijke prijs, snel (en goed verpakt) geleverd. Jammer dat het niet mogelijk is om de folie op maat gesneden te bestellen. Nu m... Ver mais
Plakfolie bestellen? 1001 verschillende soorten plakfolie en raamfolie! Goedkoopste van Nederland!
Brinkhorst 25, 7207 BK, Zutphen, Holanda
Respondeu a 76% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Wat een k webshop.niks werkt.3 keer inloggen.en no respons.wil een sample bestellen.lukt ook niet. Tel.nr hebben ze niet.en als er op een mail gereageerd.krijg je een advies wat niet werkt.gewoon bagger

Resposta da Plakfoliewebshop
Duidelijke informatie op de website.
Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Netjes bezorgd.
Omdat het snel en goed aangekomen is
Toppets
Veel keuze, goed verpakt en snel in huis.
De service was prima, snel verzonden, snel in huis.
Maar de folie hecht niet op geverfd hout!
We gaan nog een poging wagen met lijmspray en als dat niet werkt nemen we ons verlies.

Resposta da Plakfoliewebshop
De foto's op de site laten niet zien hoe het werkelijk eruit ziet ik had een folie besteld maar er zat hoogglans overheen
Dat was niet de bedoeling.
dit was niet vermeld op de site! Zag er mat uit.
Ik heb dit aangegeven maar krijg niet mijn geld terug. Kan korting krijgen bij de volgende bestelling dat dus nooit meer!!!

Resposta da Plakfoliewebshop
Gewoon goed, makkelijk te verwerken mooi design.
Wat een rommel! Zelfs één ster is er al een teveel. De folie plakt totaal niet en komt gewoon weer naar beneden. Garantie nul komma nul. Sterker nog, wij krijgen zelf de schuld, terwijl wij alle instructies goed gevolgd hebben. Als je vervolgens aangeeft een beroep te willen doen op de garantie, wordt er niet meer gereageerd door de zogenaamde klantenservice. Geen wonder dat men geen keurmerk heeft. Kijk maar bij de andere negatieve reacties, waar iedere keer gezegd wordt door Plakfoliewebshop: “Positiever kunnen wij u niet informeren” . Pure oplichting met hun rommel waar je wel veel voor moet betalen. Dit soort webshops moeten gesloten worden.

Resposta da Plakfoliewebshop
Netjes verpakt en snelle levering.
Wat een topkwaliteit en heel mooi resultaat!
Goed te plakken.
Er is iets fout gegaan maar zelfs nog niets gezegd over waar de fout ligt. De enige reactie van plakfoliewebshop om de mail te laten zien. Er is chatcontact geweest en hierna niets meer vernomen. Zeker niets over een oplossing in dit geval. Ga hier niet meer bestellen en zal het zeker niet aanraden met deze slechte nazoeg.

Resposta da Plakfoliewebshop
Ik heb raamfolie aangeschaft en bewust gekozen voor een duurdere kwaliteit. Helaas ben ik teleurgesteld in het resultaat.
Ik heb de instructies zorgvuldig gevolgd, de juiste hulpmiddelen gebruikt en ruim de tijd genomen om het folie netjes aan te brengen. Ondanks dit bleven er veel luchtbellen zichtbaar, waardoor het eindresultaat er niet goed uitzag.
Na ongeveer twee uur bezig te zijn geweest heb ik alles moeten verwijderen, waardoor het product niet meer bruikbaar is.
De klantenservice geeft aan dat het aanbrengen onder eigen verantwoordelijkheid valt en biedt een korting op een volgende aankoop. Dat vind ik in deze situatie geen passende oplossing.
Gezien de prijs en de verwachting van kwaliteit had ik hier echt meer van mogen verwachten.

Resposta da Plakfoliewebshop
hele snelle levering, perfecte kwaliteit
Extra betaald voor het mesje en de raker. Allebei niet ontvangen en wel betaald. Tip voor water gebruiken bij het plakken was wel handig geweest. Staat wel ergens op de site maar niet op de achterkant van de folie. Helft weg kunnen gooien...

Resposta da Plakfoliewebshop
Super tevreden! 🩵 Wij hebben ons tv-meubel een make-over gegeven met blauwe wrap! Super mooie stevige kwaliteit, plakt goed en makkelijk te corrigeren. Snel en heel netjes geleverd!
Was een try-out. Snel bezorgd zodat we konden testen helaas niet het geschikte materiaal
De foto's en afmetingen op de website zijn duidelijk en komen overeen met wat je toegestuurd krijgt. De levering was snel. Fijn dat je voor kleine projecten hier ook kleine stukken kan bestellen ipv alleen volle rollen.
De afbeelding was prima de grote van de stikkers was die grote voor een kabouter containertje terwijl het plaatje op de website suggereert dat het toch voor een groot mens geen kabouter met een grote container gaat.
Dus heb hem op de deksel van de container geplakt en hij zit er nog op dus hij plakt goed en niemand hier in de wijk heeft hem meegenomen de laatste keer (-:

Resposta da Plakfoliewebshop
Blij met de plakfolie en het bevestigen ging prima danzij de goede instructies.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.