Mycket dyra blommor och krukor.nu höjer de lite extra pga kan inte bli av med dessa för att de ska.klara sig.. Tror framledes om de fortsätter kommer det läggas ner.
Jag vill gärna lyfta fram den fantastiska hjälpen jag fick av Evelina på Plantagen i Sköndal. Hon hjälpte mig mycket tålmodigt att både hitta och välja mellan flera olika växtsorter som jag själv... Ver mais
Plantagen Kungens kurva. Tyvärr kändes personalen väldigt stressad. När jag frågade om något fick jag till svar: Jag vet inte om vi har kvar det!! Vi har rea nu p allt säljs ut snabbt! Vid kassan (e... Ver mais
Hade problem med mina inköpta utemöbel-set som är 3 år. Plantagen har tydligen avslutat samarbetet med den leverantören och börjat med en ny serie egentillverkade utemöbler och säljer dem idag med... Ver mais
Allt för livet med växter - från blommor, krukväxter och allt du behöver för att odla själv, till jord, gödsel, trädgård och utemöbler.
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 22% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Köpte en stor paraplyaralia som fort fick sköldlöss, vilket är lustigt då ingen av mina andra växter har det. Jag skyllde såklart på mig självt och lyckades inte rädda kraken innan lössen tog död på et.
Några månader senare kikade jag på paraplyaraliorna som fanns i butik och såg att även dem var invaderade av sköldlöss.
Skamligt att sälja sjuka plantor för ännu sjukare priser.
Någon form av kvalité förväntar man sig.
Vi handlar ofta på Plantagen vid Svågertorp i Malmö. Möter ständigt duktiga rådgivare, som hjälper oss till rätta. En som jag verkligen vill uppmärksamma är Björn, som är otroligt serviceminded, vänlig och kunnig.En sådan representant gör att man återkommer.
Marianne Frithzell
Bästa blomsteraffären. Blir alltid så glad av att handla hos dem. Kanske lite dyrare än vissa av konkurrenterna men man får vad man betalar för. Rekommenderar alltid till vänner att handla här.
Stort plus att man som medlem får en bukett gratis när man fyller år.
Plantagen Malmö Svågatorp
Mycket trevlig tjej hjälpte mig i butiken men när jag kom till kassan och hade strul med mitt bankkort ringde jag direkt min man som befann sig över gatan hos Elgiganten och bad honom springa till plantagen och betala. Men den otrevliga kassörska har påpekat till mig mer än fem ggr att de stänger om 4 minuter och sa till mig"vi vill också hem". Jag lämnade mina varor och butiken trots att min man var utanför butiken på noll minuten. Otrevlig ung kassörska har gjort mig beslutsam att inte besöka den butiken igen. Från idag kommer jag att handla hos blomsterhandel i min kommun istället. Dåliga personal skadar inte bara varumärket utan även förtroendet till bolaget.

Resposta da Plantagen Sverige
Köpte loungeset Lyon för 7995 kr. Otroligt dålig kvalite på dessa möbler. Ägt dom i cirka 2 1/2 år, stått på inglasad balkong hela tiden och nu börjar både bord, stolar och soffa att vittra sönder. Knappast UV beständigt. Mycket dåligt kundbemötande från plantagen på Hälla i Västerås som ej vill känns vid problemen trots att flera har skrivit in och varit i kontakt med den om samma problem. Där handlar vi inte igen!
Betyg: 1 / 5
Har blivit fruktansvärt dyrt. Kommer att välja andra butiker...
Katastrof minst sagt. Tog hem 3 plantor som va sjuka och jag visste inte. Bland annat små spindlar och flugor. Det var försent innan alla mina 14 plantor smittades. Nu kämpar jag med att rädda dem. Innan dem 3 nya plantorna, hade jag mina andra 11 plantor I över 10 år och de mådde så bra och aldrig haft problem med dem! Plantagen gav mig en kompensation på endast 250 kr. Jag är förtvivlad. Kommer aldrig mer handla av er. Dessutom här i Lund där jag bor har ni varken pimpsten eller bark, jorden surrar det hundratals flugor kring och mellan påsarna. Det är spindelnät överallt. När man tillslut får tag på en stressad personal och påtalar det och visar får man till svar att det är varmt och det är därför. Driver ni? Det ser ut så varenda gång jag har besökt Plantagen i Lund. När man ställer en fråga har ni sällan kunskap. Jag frågade om ni har pearlite istället för pimpsten och hon visste inte ens vad det va, var tvungen att googla det. Jag som inte ens har en formell utbildning i området vet vad det är. Tycker det är pinsamt av er. När jag fick "kompensationen", var efter att jag försökt få tag på butiken i flera dagar, ingen som svarade. I kundtjänst sa de att jag inte kan bevisa att det är pga deras plantor jag fick dessa enorma problem. Jag känner mina plantor och älskar dem. Det är 1 plus 1 enkel matematik. Köper 3 plantor av dem, inom loppet av 3 veckor är det flugor och små spindlar överallt och plantor som håller på att dö. Min jätte palmlilja, Fredskalla, eldfackla med mera var sååååååå fina och så stora, nu är bladen på palmliljan i princip alla förstörda, eldfacklan mår uruselt och fredskallan som var stor och grön med flera vita blommor t om under vintern är nu döende. Ni fattar kanske inte hur det påverkar en, man har en emotionell anknytning till dem och nu påminns jag varenda dag om plantagens plant-mord. Ibland tänker jag gör ni såhär med vilje? så att man ska komma tillbaka och köpa nya, samt köpa Nemablom och bekämpningsmedel. Är så förbannad! Jag lämnar sällan till aldrig omdömen men här var jag tvungen för att det är oacceptabelt! Jag förbannar den dagen i mars i år då jag köpte dessa 3 plantor. Med min erfarenhet från er borde jag ha vetat bättre men tyvärr finns det ingen annan leverantör här i Lund. Blomsterlandet finns i Lomma men jag har ingen bil. Plantagen ligger 10 min promenad bort från mig och därför valet föll där och impuls köp. Ångrar det djupt varenda dag. 😢
För 500 kr, erbjuder företaget "hemkörning", d.v.s. lämnar varor utanför din port oberoende om du bor 2 eller 5 våningar upp. Utöver detta fantastiska erbjudande är Plantagen också unika med att dumpa lastpallen som väger ca. 25kg på kunden som sedan ska alltså hantera återvinningen av den.
Lastpallen är så stor att den inte får plats i en vanlig personbil. Företaget tycker alltså på fullaste allvar att kunden ska gå ut på gatan, såga lastpallen i två delar så att den får plats i bilen och köra en längre sträcka till en återvinningsstation.
Jag har beställt möbler och sängar som har varit 5 gånger så större och tyngre än det lilla som beställdes av Plantagen. Ingen av dessa företag har som POLICY att inte hantera lastpallen. Det är så otroligt absurd att ingen rimlig kund förväntar sig att ett sådant villkor är gömd i leveransvillkoren.
Ska tilläggas att företaget tycks välja leverera delar av beställningen och vänta med resten. Troligtvis blir det alltså två lastpallar att hantera.

Resposta da Plantagen Sverige
Köpt så mycket blommor där men de håller inte sig vid liv längre än några månader, det är dåligt och dyrt. Tar hand om blommorna väl men det är lite strunt samma för de dör en efter en.

Resposta da Plantagen Sverige
Alla blommor dör trots att jag skötte dem väl! Aldrig mer Plantaget!

Resposta da Plantagen Sverige
Handlat två ggr online med hemleverans Suck säger jag. Vald butik Bromma. Vill poängtera att jag handlade varor som fanns i lager, enl webbsidan. Beställde lite jord, lecakulor, planteringskrukor, ytterkrukor mm, samt då blommor såklart så jag kunnde plantera. När väl bekräftelse mejlet kom så var det uteblivna varor, bla blommorna. Ringde och undrade och fick svar att det ör systemet det handlar om, nör man handlar finns dom men när det ska packas är det slut. Ok en gång tänkte jag. Gjorde en ny beställning några dagar men tog click o collect
Och fler varor kunnde inte levereras igen, bla då blommorna. Samma svar igen. Märkligt system att kunna beställa varor som sen inte finns. Fick inga blommor från växthuset plantagen, men jord, leca som inte kan användas. No more Plantagen online tyvörr, hoppas andra har böttre tur.

Resposta da Plantagen Sverige
Alla växter i butik ser så fina ut och man bara vill ha de. Men akta er.
Har köpt gröna växter som jag vet hur man tar hand om. Tyvärr dör varenda en efter några månader. Fast jag vet hurde ska skötas om och även följt skötselråd. Reklamerat 2 av dessa varav första gången inga problem med hjälpsam trevlig personal. Andra gången en otrevlig personal som började gräva i krukan och kändes som hen letade efter bevis på att jag skulle inte ha tagit hand om växten på rätt sätt.
Kommer aldrig mer handla gröna växter här.

Resposta da Plantagen Sverige
Jag köpte jord, gödsel och två stora krukor från Plantagens e-handel. Detta levererades i måndags av Post Nord som ställde varorna invid gatan, flera meter från dörren och det skyddade utrymmet invid den. Varorna stod på en stor pall som lämnades kvar. Att få den bortlevererad som grovavfall kostar mig 315:- eftersom den mäts som en kubikmeter. På kundservice sade man sig inte kunna göra något för att hjälpa mig med detta. Ni bär åtminstone varna era kunder före köp om sådant extra besvär och kostnader. Med vänlig hälsning Eva Backelin.

Resposta da Plantagen Sverige
Skrev ett mail på morgonen ang min växt som jag redan hade hemma och fick svar inom 2 timmar. Vilken fin service. Trots att de inte handlade om köp svarade kundservice lika snabbt. Det är att ta hand om kunden.
Tack Mirre för din snabba hjälp.

Resposta da Plantagen Sverige
Bra service när jag var inne och frågade om odlingsjord! Tack Frida

Resposta da Plantagen Sverige
Dom tar inga kontanter! Skyller på covid! Stod ett bra tag i butiken och synade hur ofta korterminalen rengjordes med handsprit och resultatet va skrämmande! Samt ni påstår att ni tar bort kontanterna på grund av att ni vill undvika kontakt!!!! Då undrar jag varför ni kan dela ut kvitton med händerna om ni inte kan hantera kontanter med densamma??? Lika mycket personkontakt där! Tror inte en sekund på erat bullshit!! Total bojkott! O skriv nu inget dumt svar med att jag är välkommen när jag vill eller nått annat patetiskt svar! Ni har gjort er till åtlöjen redan! Tack o hej

Resposta da Plantagen Sverige
En otroligt bra upplevelse på Plantagen i Norrköping Ingelsta. Personalen var supertrevliga och mycket hjälpsamma. Bra jobbat!!
Nöjd kund.
/ zebrasköld-killen

Resposta da Plantagen Sverige
Fina butiker och hjälpsam personal. Har börjat få gröna fingrar och självförtroende med växter nu. Kommer åter!

Resposta da Plantagen Sverige
Helt uselt att dom inte tar kontanter å skyller på att de smittar vid hantering av kontanter....
Borde vara lika med deras blommor då dom med hanteras....

Resposta da Plantagen Sverige
Hade plockat med mig en massa saker till mitt nya hem och var på toppen humör.Tar ej kontanter,va är detta ?Vadå ej kontanter????