Besteld, maar foutieve levering. Om in contact te komen neemt niemand op. Moet op eigen kosten nu spullen terug sturen.
Veja o que dizem as avaliações
Ich war skeptisch wegen der schlechten Bewertungen, aber habe trotzdem eine Götzpuppe bestellt, aber mit PayPal. Sendungsnummer sollte gesendet werden, kam nicht, wahrscheinlich wegen Feiertage,... Ver mais
Laufrad für unsere Tochter bestellt, 3 Tage später kam es bei uns an. Alles top und keine Probleme! Ich hatte auch noch angefragt wann das Produkt versendet wird und bekam innerhalb weniger Stunden ei... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Plustoys.nl - Kwalitatief Speelgoed van A-merken. Groot Assortiment, Goede Service en Scherp Geprijsd en een Uniek Spaarsysteem. Bezoek Ons ?
Informações de contato
Professor Eykmanweg 25, 5144 ND, Waalwijk, Holanda
- 0416740039
- info@plustoys.nl
- www.plustoys.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
0 sterren waard
0 sterren waard
Al tig keer gemaild over een terugbetaling die ik al lang had moeten ontvangen.
Kan niet zijn dat je na bijna een maand bewijs retour je geld nog steeds niet hebt terug gekregen.
Klantonvriendelijk en bedrieglijk
Bestelling van kinderspeelgoed gedaan bij Supertoys via Amazon. Die werd wel meteen door ons betaald maar nooit geleverd. Bij navraag bleek het GLS-leveringsnummer niet te bestaan. Daarop Supertoys herhaaldelijk gecontacteerd. Eerst werden we met smoes-antwoorden van het kastje naar de muur gestuurd. Daarna kregen we enkel nog standaardantwoorden dat 'het wegens vakantieperiode langer kan duren' dat er op ons bericht wordt geantwoord. Ondertussen wachten wij nog steeds.
Zeer klantonvriendelijk. Bestellen hier nooit nog iets.
commande incomplète mais erreur rectifiée
Erreur lors de la commande mais l'entreprise a faire le nécessaire en quelques jours. Plutôt satisfait.
Verzorgingstas besteld
Verzorgingstas van Isoki besteld. Prijs was veel lager dan bij andere aanbieders. Op zaterdagmiddag besteld, dinsdag geleverd. Top service!
Verschrikkelijke service
Verschrikkelijke service! Het is misgegaan bij POSTNL geven ze aan met de toevoeging bij het adres, hierdoor is het pakketje retour gegaan. Helaas houdt de klantenservice je niet op de hoogte en moet je 4x erachter aan bellen en doen ze (Isa van de klantenservice) niet wat ze beloven.
Tutto perfetto grazie
Non pensavo,tutto nella perfezione.
Spedizione lampo e gentili nelle risposte via email.
Order keurig op tijd geleverd en ben…
Order keurig op tijd geleverd en ben geholpen door vriendelijke mensen. Helemaal dik in orde!
Muy contento con la compra
A pesar de que tardo en llegar 4 o 5 días a España, llego a tiempo para el cumpleaños de mi hijo, está encantado con sus juguetes aunque a uno de ellos le faltaba una manivela pequeña, informe aquí tienda y a los pocos días tenía un jueguete completo nuevo con su manivela incluida, agradezco las gestiones y la información y amabilidad en todo momento, gracias!
La serietà dov'è?!?
L'acquisto è stato difficoltoso perché la pagina si bloccava spesso e ho dovuto tentare numerosissime volte, ma il vero problema è stato sulla consegna: ho inserito un indirizzo Uk,sono state aggiunte le spese di spedizione ed è arrivata la conferma dell'ordine. Da sito e mail di conferma, la spedizione sarebbe dovuta avvenire in 2/3 giorni lavorativi. Dopo una settimana ancora nulla, dopo 10 giorni nemmeno. Essendo un regalo, avevo fretta e quindi contatto il servizio clienti che, devo dire, ha risposto prontamente e cortesemente (a questo punto, direi, è l'unica cosa cosa che funziona di questo sito). Riassunto: dicono che i costi di spedizione sarebbero stati troppo elevati e quindi l'ordine è stato annullato!!
Basita e delusa per non averlo segnalato da subito e, soprattutto,per non averlo MAI comunicato! Se non avessi contattato il servizio clienti,il destinatario sarebbe stato un attesa di questo regalo all'infinito? Deludente
Geen aanrader
2 stuks speelgoed besteld. Bij levering was de verpakking goed maar de speelgoeddoos beschadigd. Ook het speelgoed bleek kapot te zijn (gescheurd). Heel de bestelling geretourneerd en we zouden zodra we het verzend bewijs hadden gemaild gelijk een nieuwe krijgen. 5 dagen later is deze uiteindelijk pas verstuurd. De 2e levering werd niet compleet geleverd. Nogmaals contact opgenomen. Schuld word aan de post gegeven en aan andere personeelsleden. Bestel hier niet, voor je het weet ben je 2 weken verder.
Hier bestellen wij nooit meer
Hier bestellen wij nooit meer. Loopkarretje voor ons zoontje van 1 gekocht twv 70,-. Kiepte direct om toen hij er mee ging lopen. Daarnaast de wielen binnen mum van tijd kapot. Als reactie op deze klacht kregen wij te horen dat we de wielen maar moeten vastplakken en de onveiligheid ‘ver gezocht’ is. Ronduit belachelijk!
Mi è arrivato articolo non ordinato di…
Mi è arrivato articolo non ordinato di scarso valore al posto di quanto ho richiesto. Non hanno fornito ulteriori informazioni e hanno richiesto reso a mie spese. Truffa.
Sehr gute Erfahrung- schneller Versand
Sehr gute Erfahrung- schneller Versand, unschlagbarer Preis!
Tutto preciso
Tutto preciso, venditore attento e veloce ho avuto un dubbio ho scritto all e-mail del servizio clienti e hanno risposto in 10 minuti.. Consegna perfetta e veloce... Consigliato
Ik had een projector met huilsensor…
Ik had een projector met huilsensor besteld voor mijn dochter, maar de sensor werkte niet. De klantenservice heeft mij heel netjes geholpen. Ik hoefde niks te retourneren en kreeg een nieuwe projector toegestuurd. Netjes opgelost!
Schlechter geht es nicht.Ich habe zazu sven gekauft und zur…
Ich habe zazu sven gekauft und zur Geburt meines Neffen verschenkt. Nach einiger Zeit bekam ich die Nachricht das Produkt sofort aus dem Verkehr zu ziehen und es zu entsorgen da Erstickungsgefahr davon ausgeht. Aber nicht Plustoys warnte mich sondern Amazon in Bezug auf einer Warnung aus der EU. Ich wollte natürlich mein Geld zurück und nahm Kontakt auf hier wiegelte man ab und trotz mehrfacher Kontaktaufnahme keine Einsicht. Wie ich feststellen konnte vertreiben sie dieses Produkt auch noch weiterhin in ihrem Shop. Das Geld ist weg und man sieht hier offensichtlich keine Veranlassung das Leben von Babys zu schützen. Das finde ich kriminell und macht mich einfach nur fassungslos.
Goede ervaring, aanrader!
Deze week 2 keer iets besteld bij plustoys, beide keren ben ik zeer tevreden. Mijn vragen zijn snel beantwoord via de mail en de artikelen zijn snel en zorgvuldig verstuurd. Ik ga zeker weer kopen bij deze winkel!
Absolute afrader
Absolute afrader, het bestelde product werd pas 7 dagen later geleverd dan werd aangegeven op de website! De webshop neemt op geen enkele manier verantwoordelijkheid hiervoor, zelf als blijkt dat zij zelf het product te laat hebben verstuurd.
Goedkoop, snel geleverd
Na de slechte reviews te hebben gelezen, was ik een beetje huiverig om wat te bestellen bij Plustoys. Maar het verschil in prijs van Terra Kids speelgoed was zo groot, dat ik de gok gewaagd heb. Zaterdag besteld, spullen werden netjes verpakt dinsdag bezorgd. Per mail werd ik op de hoogte gehouden van de bestelling. Voor mij dus een goede ervaring bij Plustoys.
Zeer slechte service!!!!
Zeer slechte service!!!!! ZEER SLECHT!