mottok akkuratt pakken min
E mottok akkuratt pakken min, e er utrolig fornøyd med produkte og e fikk til og med et lite ekstra kort/freebie. Pakken kom i god stand og reltivt fort, vil anbefale stede og e vil definitivt kjøpd her igjen ☺️.
Vi er en norsk nettbutikk med et stort utvalg av Pokémon produkter. Vårt hovedfokus er japanske produkter, men vi tilbyr også alle engelske utgivelser til konkurransedyktige priser.
Bare gode ord om denne butikken. Handlet her flere ganger. Raskt og rimelig.
Godt utvalg, har bestilt flere ganger fra denne nettsiden. Rask levering. Anbefales
Helt topp, setter stor pris på att dem ikke utnytter markeds prisene som alle disse andre kort nettbutikkene og faktisk har sealed til bra pris.
Får somregel sendt pakken på dagen med veldig god innpakning.
Fikk også en pakke med trick or trade og ett tøft squirtle kort.
Absolutt ingenting negativt å si om disse :)
Great selection. Ordered Monday lunch time and the packs arrived Tuesday afternoon. Extra pack of Trick or Trade and a reverse holo single included which was a nice surprise. Would highly recommend
Bidhaa nzuri sana na wafanyikazi wa kirafiki!
Gode priser, rask levering
Var opprinnelig, litt skeptisk til pokelagert.no siden de ikke hadde noen anmeldelser. Jeg så de var registret i brønnøysundregistrene og tok en sjanse likevel.
Sto at inferno x var forventet på lager 9. Oktober og pakken var kommet frem allerede 13. Oktober
Har ikke noe erfaring med kunde supporten dems. Men ellers en god erfaring :)
Alt kommer i god stand og rask. Jeg liker masse de små gavene i hver gang jeg bestilte noe. Anbefaler 100%
Bestilling gikk fint, varene ble sendt raskt og mottak var som forventet. Fikk en liten gratisvare også, så ingenting å klage på.
Litt dyr frakt men godt innpakket og sendt raskt
Ikke groteske oppjusterte priser på ETB bokser etc som mesteparten av nettbutikker
Kommer definitivt til å handle her igjen
Utrolig rask og hyggelig kundeservice - har aldri fått svar så rask som her. Veldig kjapt levering også. Kan eg absolutt anbefale og eg vil definitivt handle her igjen :)
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.