3 bankveren en haken erbij besteld! Goede online uitleg en duidelijke hulp bij meten ervan online. Super snel bezorgd! Het zijn wel super sterke veren, dus pas op! Bankstel weer prima!!
Veja o que dizem as avaliações
Ik had wat pootjes nodig voor een bankstel dat ik probeer te verkopen. Helaas hadden ze mijn maat net niet, dus heb ik 2 x 4 pootjes besteld die er bij in de buurt kwamen. Totale orderbedrag was nauwe... Ver mais
Wat een geweldige service. Verschillende keren geappt en een bestelling geplaatst. Dopjes waren te klein, wederom geappt. Daarna kreeg ik na een week samples binnen. Dit bedrijf probeert echt hun klan... Ver mais
Goed assortiment goede prijs en snel verstuurd, helaas maak Postnl er een pottje van. Pakje onderweg en na drie uur krijg je een bericht dat het helaas niet lukt vandaag en dan krijg je twee dagen lat... Ver mais
Detalhes da empresa
Speciaalwebshop in insteekdoppen, omsteekdoppen, meubelpoten en overige meubelaccesoires, ontstaan vanuit de behoeften die bij ons in de eigen meubelstoffeerderij aan het licht kwamen. Als meubelstoffeerders waren en zijn wij altijd wel op zoek naar kleine verfijningen om ons werk net dat kleine beetje meer mee te geven als extra service. Zodoende kwam het steeds vaker voor dat wij de meubelen van nieuwe viltglijders gingen voorzien, dat wij nieuwe doppen of glijders zochten voor buisframe stoelen, of nieuwe meubelpoten voor bankstellen. Uiteraard hielden wij dit niet voor onszelf, maar maakten ze ook beschikbaar in onze toenmalige winkel. Onze verbazing was groot, toen bleek dat hier veel vraag naar was, en zodoende zijn wij ons hierin gaan specialiseren met een doelgerichte niche webshop. De vraag kwam ook niet slechts van meubeleigenaren; er liepen mensen binnen die op diverse manieren een buisje ,een pijpje of een gat wilden afwerken. Of dit nu was voor een tuinstoel, een fiets, een gordijnroede of een boorgat, bij ons was de kans groot dat ze er en oplossing voor vonden. En zo niet, dan gingen wij net dat stapje verder om te kijken of er nog mogelijkheden waren die zowel de klant hielp, als ons assortiment liet groeien. Inmiddels kunnen wij zelfs kunstenaars, bouwbedrijven, fietsenwinkels en zonweringspecialisten onder onze klanten rekenen.
Informações de contato
Weg en Bos 102, 2661GX, Bergschenhoek, Holanda
- 0104124216
- Info@pootendop.nl
- www.pootendop.nl
De bestelling kwam snel binnen en de…
De bestelling kwam snel binnen en de communicatie was goed
Goede en snelle service
Zeer goede en fijne familie bedrijf.
Zeer goede en fijne familie bedrijf.
Bij elke bestelling goed en zeer snel verzonden,ga zo door 👍👍👍.
Snel en goed
Gemakkelijk en snel geregeld. Producten zijn goed aangekomen. Meteen gebruikt met prima resultaat.
Heb een coulance levering gekregen
Heb een coulance levering gekregen. Super bedankt .
3 bankveren en haken erbij besteld
Snel en netjes bezorgd! Product volstaat prima (leerverf)
Snel en netjes bezorgd. Super product blij mee en met weggepoetsten krasjes leren bank!
Snelle bezorging van de juiste…
Snelle bezorging van de juiste artikelen.
Kan dit bedrijf aanbevelen!
Zeer duidelijk omschreven en supersnel…
Zeer duidelijk omschreven en supersnel geleverd! Dikke 10 voor deze firma!
Super
Super blij met de bank koppel stukken. Goed verpakt en snel bezorgd. Goede communicatie over verzending.
Overzichtelijke site
Kon snel vinden wat ik zocht en werd de volgende dag geleverd
Uitstekende service
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.