Praktijkgert Avaliações 2

2,9

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

2 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen goede ervaring

We hebben geen goede ervaring met praktijk Gert en raden deze praktijk niet aan. Ook willen we dat mensen weten dat we geen goede ervaring hadden, daarom plaatsen we deze review. We kwamen de andere review tegen en wilden ook ons verhaal doen zodat andere mensen dit weten. Misschien niet leuk voor praktijk Gert maar we willen wel eerlijk zijn natuurlijk.

13 de maio de 2024
Avaliação não solicitada
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte therapie

Deze therapeute voor gezinnen en relaties uit deze praktijk in Hoorn in Noord-Holland heeft weinig echte inleving in mensen. Ze kan beslissingen maken die heel nadelig zijn voor de mensen in therapie en mensen kunnen niet daadwerkelijk bij haar terecht. Ga niet met deze therapeute in zee. Ze werkt niet professioneel en is niet eerlijk en niet empathisch en stelt vooral haarzelf op plek 1.

REACTIE op Praktijk Gert hieronder:
Je reactie hieronder is weer jammer en je weet best dat die reactie niet klopt. Samen met mijn familie ben ik bij jou in therapie geweest. En een van ons was aanmelder want we kunnen ons niet met vijf individueel per persoon aanmelden, dat is administratief ook onduidelijk. Bij jou is gebleken dat je vooral de aanmelder voortrekt en de rest doet er eigenlijk niet echt toe. Dat laat je hieronder ook weer min of meer weten. De andere vier inclusief mij hebben er dus eigenlijk voor spek en bonen bijgezeten. Ik heb 3 vd 6 sessies bijgewoond, daarna wilde ik niet meer komen omdat ik me in jouw sessies niet meer veilig voelde. Dus hoezo ben ik geen cliënt? Dat maak jij ervan omdat je deze review niet wilt hebben. Jij hebt niet goed geluisterd naar bepaalde zaken waardoor er verdeeldheid is ontstaan. En in plaats van daarna leiding te nemen en een goede oplossing te bedenken, heb je wel excuus aangeboden aan ons via mail maar ben je er daarna vandoor gegaan en heb je nergens meer op gereageerd. Niet op mijn mail, niet op mijn aanbod om nog even te willen bellen. Wij hadden graag nog een afspraak met je willen hebben om alles goed af te ronden. Maar je bent een heldin op sokken en laf en je hebt niet gezorgd voor professionele en passende zorg omdat je ego tevens te groot is. En daarom willen we niks meer met jou te maken hebben en ik wil je nooit meer zien. Na lange tijd merken we nog naweeën van jouw slechte therapie en jouw gebrek aan verantwoordelijkheid nemen. Logisch dat ik dit ergens wil laten weten. Je bent hier op deze site dus opnieuw niet eerlijk.

Tevens heb je met de aanmelder van de sessies van ons (mijn familielid) ook nooit meer contact opgenomen.

25 de novembro de 2023
Avaliação não solicitada
logotipo da Praktijkgert

Resposta da Praktijkgert

Bedankt voor je feedback. Ik hecht veel waarde aan professionaliteit en passende zorg. Aangezien je geen cliënt bij mij bent geweest, kan ik me voorstellen dat je elders beter geholpen kunt worden. Mocht je op zoek zijn naar een therapeut die beter bij je past, dan raad ik je aan om contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener via bijvoorbeeld de NVPA of een andere beroepsvereniging.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.