Prestige Watches Sweden AB Avaliações 407

O TrustScore é 5 de um total de 5

5,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Christopher, a person with a great heart, has been always helpful and friendly. I am so happy that I bought my (top-notch) Rolex DJ from him. Fantastic service from him!! Highly recommended!!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sålde en klocka,väldigt trevligt bemötande! Kändes tryggt och seriöst hela vägen. Från att jag postade klockan, tills jag hade pengarna på kontot, minde än 48 timmar :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Först och främst var Christopher Nilsson jag gjorde affären med extremt hjälpsam och trevlig, bara i amerikanska sydstaterna får man sån bra customer service annars. Utöver det gick allt supersnabbt o... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Relojoaria

Välkommen till Prestige Watches! Vi är största aktören i Norra Sverige som köper, byter och säljer exklusiva begagnade armbandsur från Rolex. Närmare dig som kund – Både digitalt och på distans, är vi stolta över att bidra till Norrlands och hela Sveriges växande intresse för exklusiva klockor.

Informações de contato

5,0

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

407 avaliações

Christopher

29 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan verkligen rekommendera Prestige…

Kan verkligen rekommendera Prestige Watches. Hela köpupplevelsen var smidig och väldigt professionell. Stort tack till Christopher för fantastisk service. Han var kunnig, hjälpsam och väldigt trevlig genom hela processen.

Skulle utan tvekan säga att Prestige Watches är det självklara valet när man ska köpa en premiumklocka.

13 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Christopher spelade med snabba puckar…

Christopher spelade med snabba puckar och gav tydliga svar på mina frågor. Proffsigt men avslappnat bemötande, precis som jag gillar det! Efter ett givande och ett tagande så fanns det till slut en affär. Ny upplevelse var att köpa på distans och det hela kändes säkert och tryggt, extremt snabb leverans också. Tack för det ! ⌚️🟢OP41

10 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag kan varmt rekommendera Prestige…

Jag kan varmt rekommendera Prestige Watches. Christopher är otroligt professionell och trevlig att ha att göra med, och klockorna håller absolut toppkvalitet. Ärlighet, utmärkt kundservice, snabb leverans och ett mycket bra bemötande, hela upplevelsen var verkligen toppen.

9 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfect experience, highly recommend to do business with!

Christopher is an amazing person to do business with! Humble, professional and extremely service oriented person.

It was a pleasure to buy my Rolex from prestige watches. Christopher made sure I was informed every step of the way and I couldn’t have asked for more.

Would highly recommend doing business with Prestige watches. 🌟🌟🌟🌟🌟

29 de dezembro de 2025

5 av 5

Mycket bra bemötande. Tydlig och snabb service. Mån om kunden och en fantastiskt fin prudukt!

5 de dezembro de 2025

Proffsigt

Christopher är väldigt proffsig i sitt bemötande och ger ett tryggt och trovärdigt intryck redan från första kontakten. Tack för en fantastisk klocka – jag återkommer garanterat i framtiden!

7 de novembro de 2025

Super trevlig

Super trevlig, mycket enkel och smidig affär! Skulle rekommendera starkt

10 de outubro de 2025

Sålt en klocka till Prestige

Sålt en klocka till Prestige. Smidigt och bra kommunikation. Klockan skickades och överförning av pengar kom så fort klockan gått igenom inspektionen.
Gör gärna fler affärer i framtiden.

6 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk upplevelse från första…

Fantastisk upplevelse från första kontakt till leverans. Kände mig trygg hela vägen. Han är snabb som en kobra på mailen och ser till så man får all information och mycket bilder så man känner sig säker hela vägen tills klockan levereras. Rekommenderar starkt att handla av Christoffer och prestige Watches. 10 av 10!

6 de outubro de 2025

5+/5

Andra klockan (GMT-Master 2 ”zombie”) och därmed affären med Chistoffer. Produkten är som vanligt 5/5 men det som sticker ut är bemötandet, engagemanget och kompetensen hos Chrille.

/ Rasmus, garanterat återkommande kund.

25 de setembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.