Prinsens Lager - Nacka Avaliações 14

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Boovägen 34, 132 47 Saltsjö-boo, Stockholms län, SE

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra pris , lätt att kommunicera, lättillgängligt. Ett bra affärskoncept som fungerar utmärkt.Hälsningar Lasse G

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Inga problem med själva förvaringen. Dock är kundtjänsten inte kapabel att lösa svårare faktureringsfel (eller kanske inte ens intresserade). De hade bl.a. inte kunskap om vilka som kan kontakta de... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Almoxarifado
  2. Garagem
  3. Depósito

Vi är ett familjeföretag som erbjuder prisvärda förrådscontainrar där du smidigt kör ända fram till förrådsdörren med både bil och släp. Förråden är antingen isolerade eller oisolerade och allt sköts digitalt. Vi hjälper både dig som är privatperson och dig som är företagare. Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Informações de contato

• Boovägen 34, 132 47, Saltsjö-boo, Stockholms län, Suécia

• 010 330 07 00

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

14 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fungerar riktigt bra med grind o lås

Fungerar riktigt bra med grind o lås . Bra information hela tiden.

15 de abril de 2026

Resposta da Prinsens Lager - Nacka

Hej Marie, stort tack för din recension om oss och de fem stjärnorna! Det glädjer oss att du varit nöjd med förrådskonceptet hos oss och vi önskar dig välkommen åter!😊 Mvh Prinsens Lager

Bra och enkel service

1 de outubro de 2025

Resposta da Prinsens Lager - Nacka

Hej Johan, stort tack för din fina feedback. Det glädjer oss att vår kundservice har varit behjälplig samt att du varit nöjd med din hyresperiod hos oss! Varmt välkommen åter🌟 Mvh Prinsens Lager

Smidig bokning

Smidig bokning, trevlig personal, bra utrymme och bra pris.

1 de julho de 2025

Resposta da Prinsens Lager - Nacka

Hej Jonathan, det glädjer oss att du har varit nöjd under din hyresperiod hos oss. Varmt välkommen åter!🌟 Mvh Prinsens Lager

Bra pris

17 de junho de 2025

Resposta da Prinsens Lager - Nacka

Tack Lasse för det fina orden och de fem stjärnorna! Du är varmt välkommen tillbaka i framtiden🌟

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Blufföretag som hotar med…

Blufföretag som hotar med extrakostnader efter man sagt upp avtalet.
Vi fick betala en extra månad och blev hotade med kronofogden då vi inte ville betala för påhittade städkostnader.
Allt var frid och fröjd till vi bad att få avsluta vår hyra.
En mycket obehaglig upplevelse.

14 de maio de 2025
Avaliação não solicitada

Resposta da Prinsens Lager - Nacka

Hej Mikael, vi skickar aldrig ut fakturor till kunder som har sagt upp sitt förråd och avslutat sin hyra. Om en hyra inte är betald kontaktar vi alltid kunden först innan ärendet eventuellt går vidare till inkasso eller Kronofogden. Välkommen att kontakta oss direkt på hej@prinsenslager.se om du vill att vi ser över ditt ärende. Mvh Prinsens Lager

Smidigt

Smidigt att boka och även avsluta. Bra container-park!

30 de dezembro de 2024

Resposta da Prinsens Lager - Nacka

Tack Pernilla för tiden och det glädjer oss att du varit nöjd med din hyresperiod! Vi önskar dig varmt välkommen åter om magasinering skulle behövas i framtiden😊 Mvh Prinsens Lager

Smidigt och prisvärt

Smidigt och prisvärt. Rekommenderar detta alternativ framför andra företag som hyr ut förråd.

8 de outubro de 2024

Resposta da Prinsens Lager - Nacka

Tack Yasin för det fem stjärnorna och de fina orden om oss, hoppas flytten gått bra🌟 Mvh Prinsens Lager

Mycket positiv

När man ringer så är det mycket trevliga personer som jag har pratat med och som gör allt för att hjälpa till. Det är en rimlig peng som man betalar och det har varit rena och fräscha förråd. Kan varmt rekommendera dessa i stället de andra alternativen

19 de agosto de 2024

Resposta da Prinsens Lager - Nacka

Tack Ralph för din recension och det glädjer oss att du varit nöjd med både personal och magasinering. Vi hoppas att flytten gått bra och önskar dig varmt välkommen åter om magasinering skulle behövas i framtiden🌟 Mvh Prinsens Lager

Helt perfekt

Helt perfekt. Inhägnat åtkomst 24-7.

23 de julho de 2024

Resposta da Prinsens Lager - Nacka

Hej Per, tack för de fem stjärnorna och det fina orden. Du är välkommen åter till oss om lager skulle behövas i framtiden🌟 Mvh Prinsens Lager

Bra och snabb service

Bra och snabb service. Enkelt att använda deras tjänster.

2 de maio de 2024

Resposta da Prinsens Lager - Nacka

Hej Maximillian! Tack för det fem stjärnorna och för den fina recensionen!🌟 Mvh Prinsens Lager

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Inga problem med själva förvaringen men med kundtjänsten

De hade bl.a. inte kunskap om vilka som kan kontakta deras faktureringstjänst (inte vi kunder).
Fick en känsla av misstro och då undrar man vilka de har för vana att hyra ut åt?
Eller var det bara att ärendet blev ”för svårt”?

2 de outubro de 2023
Avaliação não solicitada

Resposta da Prinsens Lager - Nacka

Hej Johan! Tack för att du tagit dig tiden och lämna din feedback till oss. Vi har lagt mycket tid på just ditt ärende för att felsöka via vårt faktura system men också haft en flitig kontakt med Billecta för att kunna ge dig den bästa service vi kan ge. Vi löste ditt ärende inom 24 timmar och pengarna är tillbaka på ditt kontot precis som önskat. Är det något annat du funderar över så får du hemskt gärna kontakta oss på 010 330 07 00 eller hej@prinsenslager.se, Mvh Prinsens Lager

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.