Ok pris og levering, dog var maskinen ikke helt klargjort selvom det var en del af tilbuddet, der manglede hydraulik olie på bagtøj og net foran var ikke monteret. Ellers er det rimeligt gnidningsfri... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Handlen var god men fragten var dårlig . En knækket tagrende efter påkørsel og en sur nabo da chaufføren forsøgte at vende bilen på hans græsplæne
Jeg bestilte en lækker Stihl grensaks på batteri. Shoppen var meget nem at håndtere. Anbefalede både saks og shoppen til min nærmeste nabo, som nu også har købt online butikken i Esbjerg. Når jeg skre... Ver mais
Har flere gange handlet hos samme virksomhed, og hver gang fået en udsøgt behandling. Virksomheden kan kun anbefales. Stiga produkterne - jeg har snart 3 af slagsen - er gode og holdbare produkter, n... Ver mais
Detalhes da empresa
- Concessonária de trailers
- Loja de artigos para reforma residencial
- Comércio de ferramentas
- Oficina de trailers
- Loja de produtos para reboques
- Revenda de reboques
Escrito pela empresa
Prof-Shoppen er din partner indenfor blandt andet trailere, skov-, park- og havemaskiner, samt værktøj og autotilbehør. Vi er landsdækkende med afdelinger i Esbjerg, Randers, Nr. Aaby & Ringsted, og yder også landsdækkende garanti. Vi har showroom, værksteder og lager i vores afdelinger i Jylland, på Fyn og Sjælland, så du har altid mulighed for at se og opleve de produkter du er interesseret i. Vores produkter kan købes via webshoppen 24/7 og sendes hurtigt og nemt hjem til din adresse. Vi gør altid vores bedste for at yde den bedste rådgivning og service på vores værksteder, og du taler med erfarne fagfolk når du får fat i vores kundeservice.
Informações de contato
Øresundsvej 7, 6715, Esbjerg, Esbjerg N, Dinamarca
Respondeu a 64% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtigt og perfekt levering👍🏻
Rigtig hurtig levering det var virkelig…
Rigtig hurtig levering det var virkelig hurtig.en rigtig god levering selvom jeg ikke var hjemme tak
Bestilte en vare som ved køb skulle…
Bestilte en vare som ved køb skulle være leveret indenfor 1-2 dage.
Der gik to måneder. Måtte selv tage kontakt for at høre hvad fa**** der var i vejen, og så gik der lige yderligere en måned

Resposta da Prof-Shoppen - Esbjerg
God vare og hurtig levering.
Faglig vejledning og hurtig service
Hurtig og gode svar på faglige spørgsmål.
Hurtig afsending af bestilling.
Ok pris og levering
Ellers er det rimeligt gnidningsfrit at handle hos Prof-Shoppen
Næmt at bestille
Næmt at bestille. Hurtig ekspedition og vare til tiden. Selvfølgelig vidste jeg hvad jeg ville have.
Handel med Prof - Shop
Kanon god service .
Super god hjemmeside og overskuelig
Super god hjemmeside og overskuelig. Enkelt og brugervenlig ordre og betalingsfunktion. Informativ. Ordreafvikling og levering. Meget serviceminded og effektiv telefonisk assistance, da jeg havde et supplerende spørgsmål til ordren.
Produkt var lige som forventet
Produkt var lige som forventet, og hurtig levering
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.