Bestilte en Stihl stanghækkeklipper med 300s batteri og hurtiglader. Da jeg modtog pakken og åbenede den, manglede der en mindre komponent. Profshoppen bestilte hurtigt den manglende del hjem og sendt... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Skulle finde nye lejer til min gamle trailer. Sendte blot stelnummeret og kort efter var der et link til den rigtige vare. Nu klarer traileren mange år igen. Virkelig god service. Bjarne
Første pakke leveret med PostNord gik helt galt. Manglede pakke ved udleveringssted, fejlsortering osv. Det tog et par uger. Jeg ringede så bare til prishammeren og havde ny pakke dagen efter fantas... Ver mais
Græsslåning er blevet en ren fornøjelse 😄 siden jeg købte STIGA Multiclip 747 eV i Proff-shoppen. Og der fulgte super service med: havde problemer med at få maskinen i gang, men fik svar på mit spørg... Ver mais
Detalhes da empresa
- Concessonária de trailers
- Loja de artigos para reforma residencial
- Comércio de ferramentas
- Oficina de trailers
- Loja de produtos para reboques
- Revenda de reboques
Escrito pela empresa
Prof-Shoppen er din partner indenfor blandt andet trailere, skov-, park- og havemaskiner, samt værktøj og autotilbehør. Vi er landsdækkende med afdelinger i Esbjerg, Randers, Nr. Aaby & Ringsted, og yder også landsdækkende garanti. Vi har showroom, værksteder og lager i vores afdelinger i Jylland, på Fyn og Sjælland, så du har altid mulighed for at se og opleve de produkter du er interesseret i. Vores produkter kan købes via webshoppen 24/7 og sendes hurtigt og nemt hjem til din adresse. Vi gør altid vores bedste for at yde den bedste rådgivning og service på vores værksteder, og du taler med erfarne fagfolk når du får fat i vores kundeservice.
Informações de contato
Øresundsvej 7, 6715, Esbjerg N., Dinamarca
- 28 49 09 09
- info@prof-shoppen.dk
- www.prof-shoppen.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 51% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Pragtfuldt service i topklasse.
Prof rådgivning og service
Det er dejlig at der hurtig…
Det er dejlig at der hurtig behandling,og
Hurtig levering.
God pris og hurtig levering
Perfekt vare der lever op til det…
Perfekt vare der lever op til det forventede og det annoncerede på hjemmesiden!
Hurtig og præcis ekspedition.
Hurtig og korrekt betjening og levering
Husk.Pris er ikke altafgørende.
De skulle lave min Husqvarna robot plæneklipper, de har nu haft den inde i næsten 3 uger, og ingenting er der sket. Var forbi i dag, for at høre hvad der sker, men får bare at vide de har så travlt, og de ikke kan sige hvornår de får tid til at kigge på den. Så jeg tog den pænt under armen, og vil finde et sted hvor det er service. Så mit klare råd til andre, alle kan sælge en robotplæneklipper, men god service det finder man først ud af, den dag der er noget galt med den… for man må sige service, det er der ikke her ved prof-shoppen Randers. (Tænker de skulle fjerne prof i deres firmanavn)
Hurtig levere
GLS leverede Tom pakke
Havde bestilt nogle dele til min trailer men GLS havde bare afleveret en åben og tom kuvert i pakkeshoppen. Ringede til prof-shoppen og de ville efterlyse det hos gls og sender mig straks nye dele. Super service
Super service . Kevin i Ringsted er en rigtig guttermand . Flink og løsningsorienteret 👍
Fin og god betjening
Service’en kan blive bedre.
Jeg bestilte en plæneklipper hvor der fremhævet stod “Levering: 1-4 dage”. Der gik 15(!) dage inde den blev afsendt fra firmaet. Jeg hørte kun fra firmaet da jeg selv, efter en ugen, tog kontakt for at høre om der var sket en fejl. Jeg fik et hurtig og kort svar tilbage om at de først forventede en ny leverance en af de kommende dage. En uge mere uden lyd fra dem, skrev jeg igen. Denne gang fik jeg intet svar, tilgænglig gik der 10 min. så var min plæneklipper afsendt.
Jeg synes det ville havde klædt dem hvis de havde henvendt sig til mig og ikke omvendt, for at informere om leveringen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.