Nørhald Byg
Denne klage omhandler ikke proff.dk, men Nørhald Byg, som gerne skulle være på linket og den eneste hjemmeside jeg kunne finde.
Min mand og jeg har fået lagt gulvvarme i vores hus og i den forbindelse brugte vi Nørhald Byg og Michael Kaas Andreasen, da min mand kendte til ham gennem en god ven. Jeg kan ikke anbefale Nørhald Byg til nogle. Han skulle lægge beton i vores hus, klinker på 2 badeværelser, køkken, bryggers og entreen. Derudover skulle vi have lavet 2 murer igen, en på et badeværelse og en i køkkenet. Vi skulle også på et badeværelse have en badekar sat op. Alt dette kendte Nørhald Byg til og vi havde fået priser på det hele mundtligt. Men da vi skulle betale var det væsentligt dyrere end det vi var blevet præsenteret, hvor vi spurgte hvorfor da han kendte til opgavens omfang, vi blev med det samme truet med inkasso fordi vi havde spurgt ind til regningen. Vi står nu med et halvskævt gulv i huset hvor vi har fået lagt et trægulv, men Nørhald Byg har ikke slebet gulvet så det blev lige, så dette har vi fået ham som skulle lægge vores trægulv til og da betonen skulle støbes, så havde Michael sin søn med til at hjælpe som ikke er udlært som murer. Så jeg vil aldrig anbefale Nørhald Byg, da man bliver snydt for penge, da det bliver dyrere end forventet og man ender med et gulv der er skævt og han heller ikke i første gang havde lagt våderumsbehandling der hvor vi skulle have vores badekar. Så hvis du ønsker en murer der tager overpris og ikke gør arbejdet ordentligt, så skal man vælge Nørhald Byg
13 de março de 2023
Avaliação não solicitada