Promothing Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Wij hadden in toch een redelijk krap tijdsbestek voor een klant 100 kite vliegers nodig die door Promothing goed en snel werden geleverd. Complimenten! Enig minpuntje was dat Promothing de offert... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor ons bedrijf zochten wij een groot aantal producten voor kerstpakketten. Deze producten moeten aan nogal wat voorwaarden voldoen. Niet alleen duurzaam maar ook goedkoop waarmee ze een pakket upgra... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na eerst een offerte aangevraagd te hebben nog wat vragen gehad, deze altijd snel en vriendelijk beantwoord. Bij de bestelling zelf een fout gemaakt, maar ze geven gelukkig eerst een drukvoorbeeld en... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ter voorbereiding van de (dringende!) bestelling dacht het team van Promothing mee over mogelijkheden en deden ze hun beste de levertermijn te halen. Levering tijdig ontvangen en kwaliteit top. Er... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos promocionais

Informação fornecida por fontes externas variadas

Promothing bv Zwolle levert u een eigenzinnig assortiment premiums en relatiegeschenken om bij relaties, klanten en medewerkers onderscheidend voor de dag te komen. Ontvang vandaag nog uw scherpe offerte en maak kennis met Promothing!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

60 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het was een fijne ervaring

Het was een fijne ervaring, via de site kwam ik er zelf niet helemaal uit. Ik had gebeld en er werd gelijk met mij meegedacht. Uiteindelijk heb ik een leuk product besteld met een snelle levering! Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!

5 de fevereiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Klantenservice én kwaliteit is top

Levering tijdig ontvangen en kwaliteit top.
Er bleek een foutje geslopen in één van de bestelde items, maar dit werd meteen recht gezet.

20 de setembro de 2016

Top!

Bestelling geplaatst tbv onze kerstpakketten. Prima service, flexibel qua wensen, goed en snel contact, levering geheel zoals afgesproken, concurrerende prijzen. Kortom een dikke 10! Top! Grt. Trefpunt Team Rotterdam

17 de dezembro de 2015

Perfect!

Super communicatie, reageren zeer snel op vragen.
Super levering, deadline was zeer beperkt en toch kunnen leveren voor de datum dat aangekondigd was.
In één woord alles was perfect!!

1 de dezembro de 2015

Snelle levering Hesjes

Ondanks de strakke deadline is Promothing in staat geweest om de bestelde hesjes ruim op tijd op te leveren.
De communicatie via mail gaat goed, onduidelijkheden worden snel glad gestreken.

De hesjes bevallen goed, de pasvorm is voor iedereen acceptabel en zijn goed zichtbaar in het donker.

16 de novembro de 2015
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prettig persoonlijk contact, meedenken en snelle service

Voor een project van onze wijkvereniging gebruik gemaakt van de service van Promothing; eenvoudig online offerte opgevraagd, prettig persoonlijk contact gehad over mogelijk snellere levering; Promothing dacht met ons mee en leverde snelle service: de bestelde producten waren er zelfs een dag eerder dan eerder aangegeven! Kortom een prettige samenwerking; we zullen Promothing zeker aanbevelen.

24 de setembro de 2015

Caps

Uitstekende samenwerking, enorm snelle reacties via email en snelle levering van de caps!

26 de julho de 2015
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

goede en snelle levering

Enig minpuntje was dat Promothing de offerte en order door elkaar gehaald heeft vanwege een door de klant op het laatst andere bestelde kleur die uiteindelijk duurder bleek te zijn, waardoor wij enigszins verrast waren door de factuur. Iets om voor de volgende keer meer aandacht daar aan te schenken.

15 de junho de 2015
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.