Virkelig god service og kommunikation. Hurtig og fleksibel hjælp til flytning. Daniel hjalp os med at flytte ind i vores lejlighed på 2. sal. Det gik super nemt og hurtigt. Virkelig godt humør hel... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
PROMOVE lige kørt efter en hurtig, præcis og vanskelig flytning . Jeg er imponeret over de 2 supermænd der klarede alt med et smil, og jeg havde meget tunge ting ad vanskelige veje. Kraftig anbef... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Promove Transport og Flytteforretning, er en mindre, men mange kunders foretrukne flytteven. Det første skridt til en vellykket flytning er, at bruge os hos Promove. Vi er ikke de største, men bestræber os på at være de bedste og sødeste. Vi går ikke på kompromis med den ydelse du som kunde ønsker og får. Vores flyttefolk der er tilknyttet virksomheden, deres evner overrasker hver gang.
Informações de contato
Danmark, Dinamarca
- +45 511 411 19
- Kontakt@promove.dk
- www.promove.dk
As pessoas também visitaram
Hjælpsomme og serviceminded
Super hjælpsomme og serviceminded
Pålidelig, godt humør og profesionelle
Virkelig god service og kommunikation. Hurtig og fleksibel hjælp til flytning.
Daniel hjalp os med at flytte ind i vores lejlighed på 2. sal. Det gik super nemt og hurtigt. Virkelig godt humør hele vejen - selv med flere tunge sleb.
Anbefales - meget profesionelle og dygtige.
Vi havde en rigtig god oplevelse med…
Vi havde en rigtig god oplevelse med Promove. Daniel og Peter gjorde et fantastisk stykke arbejde fra start til slut. Kommunikationen var klar og professionel både inden flytningen og undervejs, hvilket gav stor tryghed.
Selve flytningen blev udført effektivt og med stor omhu for vores ting. Teamet arbejdede hurtigt, men stadig grundigt, og hele processen forløb uden problemer.
Vi er meget tilfredse med deres service og kan varmt anbefale Promove til andre, der søger et pålideligt flyttefirma. 5 stjerner herfra!
Klart den bedste og mest effektive…
Klart den bedste og mest effektive flytning jeg har oplevet. Promove kom til tiden med humøret højt. De var yders professionelle. Alt blev passet på, behandlet og pakket ordentligt. De havde masser af tæpper og div til at pakke de møbler ind i som jeg ikke selv havde tænkt på skulle have beskyttelse. Da vi ankom til det nye hus passede de ikke blot på det medbragte flyttelæs, de passede også på gulve vægge osv. Alt i alt en kæmpe kæmpe anbefaling herfra.
PROMOVE lige kørt efter en hurtig
Kraftig anbefaling herfra .
Jens Leth
Super effektive og kompetente…
Super effektive og kompetente flyttemænd! 10/10
Super godt flyttefirma
Super godt flyttefirma. Effektive, alt fra det første opkald, besigtigelse og flytning. Alt var sørget for, og jeg følte mig i trygge hænder. Meget fair pris også!
God service og god pris.
Jeg skulle have afhentet og leveret et større møbel, og Daniel fra Promove gav et godt tilbud. Hele processen var super - der var god kommunikation og møblet blev hentet og leveret til aftalt tid til en god pris. Vil absolut bruge Promove en anden gang 🙏🏼
Mega søde og hjælpsomme med flytningen.
Mega søde og hjælpsomme med flytningen.
Bedste flyttefirma til dato!
Bedste flyttefirma til dato!
Kæmpe anbefaling!!
Vi havde en virkelig god oplevelse med Promove!
Allerede inden flytningen kom de forbi med flyttekasser og pakkepapir – og endda ekstra, da vi havde undervurderet vores behov. Det gjorde hele forberedelsen meget nemmere.
På selve dagen var flytningen sindssygt effektiv. Alt blev håndteret hurtigt og professionelt, og vi nåede faktisk at pakke alle vores ting ud samme dag. Som prikken over i’et blev flyttekasserne hentet igen allerede samme aften.
Vi har efterfølgende anbefalet Daniel og Promove til venner og familie, som alle har haft lige så gode oplevelser.
Kæmpe anbefaling herfra!
Bedste flytteoplevelse med Promove
Varm anbefaling af Promove! Vi har haft en helt igennem fortrinlig oplevelse. Flytningen gik som smurt, og alt fra koordinering af flyttekasser, kommunikationen om processen, punktligheden til selve transporten var top-professionelt. Og samtidig var det en rigtig go’ pris!
En stor tak til Daniel for den gode kommunikation. Han er professionel, hurtig på tasterne og ekstremt hjælpsom.
Hvis du leder efter et flyttefirma, hvor der er styr på tingene, og hvor man føler sig i trygge hænder, så er det her, du skal booke. Jeg bruger dem definitivt igen næste gang!
Promove er klart de bedste
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Promove fra start til slut. Flytningen blev håndteret professionelt, effektivt og med stor omhu for mine ting. Teamet var punktligt, venligt og arbejdede hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Kommunikationen op til flytningen var klar og tryg, og der var styr på alle detaljer. På selve dagen forløb alt glat, og jeg følte mig i gode hænder hele vejen igennem.
Jeg kan varmt anbefale Promove til alle, der ønsker en stressfri og professionel flytteoplevelse.
Super flytning fra Århus til København
Flyttede fra Århus til København fuldstændigt problemfrit. Alt klaret på en dag. Meget professionelt og super god service. Har anbefalet til venner og familie.
Godt flytte firma gode priser og til at…
Godt flytte firma gode priser og til at stole på
Venligt personale
Super fine flyttemænd!
Har brugt Daniel til et par flytninger efterhånden, og altid super fin og høflig service. Der bliver passet på mine ting og alle aftaler bliver overholdt 😃 og prisen er også helt ok!
Pålidelig og effektiv 👍🏼kan varmt anbefales
Pålidelig og effektiv flyttefirma.
Alt gik glat. Kan kun varmt anbefale… Har brugt firmaet til 2 flytninger 👍🏼
Fantastisk flytning af Promove
Promove hjalp os med at flytte, hvilket gik udover al forventning. Vi have på forhånd fået udleveret flyttekasser, bobleplast og pakkepapir. Da dagen kom mødte de op til tiden, og flyttede al ting meget forsigtigt og professionelt. Alle mine krav og behov blev imødekommet, selv de mest kræsne. Ingen skader eller problemer. Kan klart anbefale Promove.
Varmeste anbefaling herfra
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Promove, det var søde og meget arbejdsomme flyttemænd som passede godt på mine møbler og ting. Jeg vil bestemt bruge dem igen!
Super god oplevelse med Promove
Super god oplevelse med Promove. De regnede i stride strømme den dag vi skulle flytte men det klarede de i stiv arm. De hjalp også med at sætte alt på plads og til en meget fair pris. Har allerede anbefalet dem til venner og det fortsætter jeg med!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.