Provacances Avaliações 898

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ferielejlighed i St-Jeannet var lige efter beskrivelsen. Fantastisk sted i bjergene med flot udsigt. Meget venlige og hjælpsomme værter. Vi kom sent på eftermiddagen om søndagen hvor alle butikker... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk dejlig ejendom, som vi følte os rigtig godt tilpas i fra første dag. Både hus, pool og udeområder i top. Dejlig panorama udsigt over Vence og Middelhavet. Vi var 3 generationer - og a... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejligt hus . der passer 100% til beskrivelsen. Gode faciliteter og rent og pænt. Der opstod lidt problemer undervejs, bl.a. en opvaskemaskine der strejkede - men her blev reageret virkelig hurtigt,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nous avions déjà réservé notre lieu de vacances par Provacances il y a deux ans et nous avions été très satisfaits. Nous avons réitéré l'expérience cette année et nous avons une fois de plus été... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Agência de Viagens
  2. Cabana
  3. Aluguel para férias

Informação fornecida por fontes externas variadas

Provacances is specialized in rental of pool villas for 4-20 persons in Provence, the French Riviera and Tuscany.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Meget positiv oplevelse

Det var første gang vi bookede igennem Provacances og det var en positiv oplevelse. Udlejningsboligen var i fuld overensstemmelse med præsentationen på hjemmesiden. Effektiv kommunikation undervejs ved spørgsmål. Styr på diverse dokumenter samt detaljer om boligen.Lejer gerne igennem dem igen.

29 de julho de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Dejlig bolig til en stor familie

Dejlig bolig til en stor familie. Professionel kommunikation med bureau. Kommunikation med kontaktperson i lokalområdet var svært på grund af sprog barrierer. Køkken og hynder var halv snuskede ved ankomst og små mangler blev ikke udbedret. Alt i alt en god oplevelse.

Hus mellem La Gaude og St Jeannet

Vi var 3 gen. i huset og det fungerede godt. Vi kunne dog godt have brugt en parasol eller to ved poolområdet. Dejligt udeområde med spiseplads og udekøkken med gril(gas). Huset ligger i roligt område med fin udsigt til bjerget ved St Jeannet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Endnu en skøn ferie på toscansk gård…

Endnu en skøn ferie på toscansk gård med venner lejet gennem Provacances. Super god service og let og overskuelig hjemmeside. Har rejst mange gange via dem og altid fået virkelig fine råd og god vejledning om steder og huse. Svarer altid hurtigt tilbage og kontakter gerne de forskellige værter hvis man har spørgsmål. Kan uden forbehold anbefale Provacances.

1 de julho de 2024

Stor anbefaling

Nok engang har vi booket med Provacances, og endnu engang er vi fuldt ud tilfredse. Vi har lejet tre forskellige huse i Sydfrankrig de sidste to år, og hver gang har billeder og beskrivelser ganske fint levet op til virkeligheden. Stor anbefaling herfra.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et dejligt hus - i rolige omgivelser

Bookningen af huset gik nemt og uproblematisk. Beskrivelsen af huset matchede fuldstændigt det vi kom ned til.

Da vi ankom blev vi mødt af værtsparret, som var de mest hjælpsomme og imødekommende mennesker som vi længe har mødt. Det var en fornøjelse.

Vi nød huset og i særdeleshed poolen i fulde drag. Vi havde på forhånd planlagt enkelte udflugter, men varmen i Sydfrankrig og poolens tiltrækning gjorde at vi nød huset og roen i stedet. Det har vi på ingen måder fortrudt.

Vi kørte i elbil fra København med to overnatninger hver vej. Det fungerede upåklageligt. Så det skal man ikke lade sig skræmme af.

Vi kan klart anbefale Provacances som udlejningsselskab. Det er ikke sidste gang at vi rejser på denne måde. Alt i alt en fantastisk ferie!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Huset uppfyllde våra högt ställda…

Huset uppfyllde våra högt ställda förväntningar, alldeles särskilt utomhusmiljöerna och den fantastiska utsikten över Nice. En väldigt trevlig och tillmötesgående husägare tog emot oss och stod till förfogande hela veckan för att svara på eventuella frågor - toppen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

meget høj standard på alle parametre

Huset var autentisk og af meget høj standard. Servicen har hele vejen igennem været meget professionel og imødekommende, både her i dk men også de samarbejdspartnere de havde i Italien.
Vi kigger allerede på nye huse gennem provacances til vores ferie næste år :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En rigtig god oplevelse at bestille…

En rigtig god oplevelse at bestille ferie igennem Provacances. Lige fra ordrebekræftelse og opfølgende informationer inden afrejse, til svar på spørgmål via mail imens vi var på ferie, var i topklasse. Virkelig god service og kan varmt anbefales.

7 de julho de 2024

Velfungerende

Vi har brugt Provacances flere gange og har kun godt at sige. Beskrivelserne af boligerne er gode og rammende, hjemmesiden er nem at bruge og vi har været særdeles tilfredse.

6 de julho de 2024

God hjemmeside

God hjemmeside, nem at bestille på. Hurtig tilbagemelding ved spørgsmål. Kan varmt anbefale provacances hvis han skal på ferie.
Levede fuldstændig op til vores forventning🤩

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er altid en fornøjelse at leje…

Det er altid en fornøjelse at leje feriebolig hos Provacances. Boligerne i altid i en høj kvalitet og billeder og beskrivelser lever op til virkeligheden.
Det foretrukne sted at leje ferieboliger igennem.
En skam at man har fravalgt Italien som destination.

6 de julho de 2024

Ollioules

Vi havde en fantastisk uge i ollioules i et dejligt hus som bød på alt fra lækker poolområde hyggelig terrasse og skyggefulde oliventræer - vil til enhver tid booke gennem provacances når turen går til Frankrig

29 de junho de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais