Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Speelgoed en kinderkamer accessoires
Informações de contato
L.J. Costerstraat 5A, 8141 GN, Heino, Holanda
- www.psikhouvanjou.nl
Jellycat …
Bedankt om mee te delen dat het product terug op voorraad was, en het zo snel te bezorgen. Dochter super blij mee.
Service client exceptionnel !
J'ai acheter plusieurs fois sur ce site. Mon fils voulait une peluche et pouvoir la choisir. J'ai contacter le service client qui a pris la peine de faire des photos et il a pu choisir. C'est tellement rare maintenant. Le service client est vraiment gentil attentif et réceptif. Merci beaucoup à vous ! Je recommande 😊❤️
Heel goed!!!
Artikel voor 15:00 uur besteld, de volgende dag al in huis. Top tent!!! Alles is origineel. Heel vriendelijk en houden je goed op de hoogte van waar je pakket is. Sturen ook een kaartje bij je bestelling, met je naam en een bedankje voor het bestellen. Heel goed!
Passende oplossing vanwege defecte broodtrommel
Broodtrommel net na 6 maanden stuk, helaas werkt PSikhouvanje niet meer samen met het merk waarvan de broodtrommel is. Doorverwezen naar het merk zelf die sturen mij terug naar PSikhouvanje maar begrijpelijk dat die hier nu ook niks meer mee kunnen. Uit coulance toch nog een kortingsbon ontvangen, dat zegt toch wat over de klantvriendelijkheid van deze webshop, vandaar mijn positieve review.

Resposta de PSikhouvanjou
Mooi ingepakt en snel verzonden
Zojuist heb ik mijn bestelling ontvangen die snel ingepakt was en snel werd verzonden. Mijn bestelling is met aandacht ingepakt in leuke kadopapier, met een leuke kaart en met een persoonlijke boodschap zonder extra kosten. Mijn complimenten hiervoor, deze cadeautjes geven wordt zo extra leuk!
Ik kan nog geen beoordeling geven over de artikelen die ik heb besteld (het blijft nog even ingepakt :) maar ik was wel gericht op zoek naar deze kinderlunchset die ik alleen maar hier in NL bij deze webshop vond! Heel blij mee dus! Super bedankt!!
Petit Monkey rugzak
Snelle levering van Nederland naar België.
Fijne mooie petit Monkey rugzak en glitter drankfles.
Kleindochter zeer blij en tevreden en wij met de goede aankoop.
Julienne
Wat een leuk strandsetje
Wat een leuk strandsetje! En zó snel geleverd.
Dankjewel.
Groetjes
Marleen
Super fijne ervaring! En zo leuk ingepakt!
Super leuke webshop en ze pakken het met zorg voor je in! Ook toen ik iets wilde ruilen was dat heel goed geregeld.
Echt leuke en duurzame cadeaus! Ik volg ze al een tijdje op insta en daar laten ze altijd de nieuwe items zien.
Fijn persoonlijk mailcontact en ik ga zeker weer bij jullie bestellen!

Resposta de PSikhouvanjou
Leuke webwinkel maar klachtafhandeling niet goed
Leuke webwinkel met prachtige producten. Attente verzending inclusief kaartje. Tot zover een positieve ervaring dus.
Klachtafhandeling echter niet zoals het hoort. Niet-deugdelijk product (randjes van puzzel "bollen" na een tijdje) wordt niet kosteloos omgeruild zoals dat wettelijk gezien hoort. Ik kreeg wel snel geld retour. Maar daar had ik niet om gevraagd en daar heeft mijn zoontje van 3 ook niets aan, hij wilde zo graag een nieuwe puzzel die mooi op de tafel kon liggen zonder opbollende randjes!
Had overigens de indruk dat er geen sprake was van opzet. Maar toen ik verwees naar consuwijzer en uitlegde dat de handelswijze wettelijk gezien niet klopte en ik simpelweg recht heb op vervanging van mijn product, kreeg ik geen reactie meer. Jammer want verder een leuke webwinkel!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.