Pulsure.dk ApS Avaliações 7.994

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Som indendørs cykel entusiast bliver min hometrainer brugt flittig, men nogle gange går noget i stykker og selv udenfor garanti perioden står pulsures hometrainer ansvarlig klar til at hjælpe. Jeg opl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pulsure.dk er en fantastisk hjemmeside! Jeg vil klart anbefale at købe dine næste cykelrelaterede effekter på denne side! Personligt reklamerede jeg over en Kickr core, og få dage efter kunne jeg modt... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering, og tidligere erfaring har også været god mht kundeservice. Havde håbet jeg denne gang fik bestilt rette farve på rem, men jeg har åbenbart købt mig et ur, hvor det ikke er så nemt at... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk hurtig behandling af ordre. Bestilte i første omgang Instinct 3 men fortrød sammen dag det ankom, ringede for at høre hvad jeg skulle gøre da jeg hellere ville have Fenix 8 modellen. En sød... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Relojoaria

Sobre Pulsure.dk ApS

Escrito pela empresa

Pulsure.dk er Danmarks største forhandler af sportsure, cykelcomputere, hometrainere og andet elektronisk træningsudstyr fra alle de største og mest anerkendte mærker.

Vi har eksisteret siden 2001, og i alle årene har god og troværdighed kundeservice været grundstenen i vores forretning.

"Vi sælger kun produkter, vi også selv vil bruge!"

Sådan lyder vores kriterier, når vi skal udvælge nye produkter til vores webshop.
Vi sælger kun produkter af høj kvalitet, og vi tester alle produkter, inden vi sætter dem til salg.
Vores kundeservice kender produkterne og kan vejlede og yde support på det hele.

Dansk kundeservice og ordentlighed siden 2001

Hos Pulsure.dk er vores kerneværdi ordentlighed. Det betyder, at vi altid gør os umage, vi yder den bedst tænkelige service og du kan altid stole på hvad vi siger.

Vores kundeservicemedarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig på både telefon, mail, chat og i vores fysiske butik.

Officiel Garmin forhandler siden 2003

Pulsure.dk var blandt de første forhandlere i Danmark, da Garmin for første gang i 2003 præsenterede et løbeur med GPS.
Siden da har vi været blandt de største forhandlere af Garmin løbeure, og er det fortsat i dag. Vores kundeservice er eksperter i Garmin, og vi har bl.a. tilladelse til at godkende reklamationer på vegne af Garmin, så din behandlingstid bliver så kort som muilgt.

Fysisk butik, showroom og Danmarks største Hometrainer Testcenter

I Horsens har vi en fysisk butik og showroom, hvor alle Garmin ure, cykelcomputere, Polar ure og Suunto ure er udstillet, så du kan komme og prøve dem, inden du køber. Du kan desuden afhente din ordre hos os eller få hjælp med dit produkt efter køb.

Vi har desuden Danmarks største testcenter for hometrainere og udstyr til indendørs cykling. Vores E-Cycling Lab er åbent i hele butikkens åbningstid, og du er altid velkommen til at komme forbi og prøve det nyeste udstyr indenfor e-cykling.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ringe købsoplevelse

Jeg bestilte en ordre søndag den 12. april, hvor der på webshoppen blev oplyst afsendelse inden for 1-2 hverdage. Det var en afgørende faktor for mit køb.

Efter 4 hverdage var ordren stadig ikke afsendt, og jeg havde hverken modtaget trackingnummer eller nogen form for opdatering.

Ved kontakt til kundeservice fik jeg oplyst, at der var igangværende lagerskifte, og at de ikke kunne give et konkret tidspunkt for afsendelse. Ordren blev efterfølgende annulleret telefonisk.

Det er problematisk, at der markedsføres med afsendelse inden for 1-2 dage, når det ikke kan overholdes i praksis. Det burde være opdateret på webshoppen, så kunder ikke bestiller ud fra en leveringstid, der ikke er reel. Kundeservice var samtidig allerede bekendt med lagerskiftet, hvilket efterlader et indtryk af, at den oplyste leveringstid ikke er blevet justeret i overensstemmelse med den faktiske situation.

Samlet set en dårlig købsoplevelse, og jeg vil anbefale folk ikke at handle her.

12 de abril de 2026

Hej Kasper.

Tak for din anmeldelse af Pulsure.dk

Jeg er oprigtigt ked af din oplevelse og den ene stjerne du tildeler os i forbindelse med.

Det er helt korrekt at vi er i gang med at skifte lagersystem og at dette har medført kortere forsinkelser. Det er beklageligt.

Jeg bliver dog ekstra ærgerlig over at du direkte anbefaler at kunder ikke skal vælge Pulsure.dk. Vi er en reel virksomhed og som skrevet skyldes det, at vi er i gang med at ændre vores system. Vi er hverken banditter eller uærlige med dumme intentioner- men har blot haft beklagelige udfordringer.

Jeg må dog korrigere dig en anelse. Vi har sendt en generel meddelelse ud til berørte kunder, hvori der står at grundet dette systemskifte forventes en kortere forsinkelse vedr. bestillinger. Måske denne mail kan være landet i dit spamfilter?

Hvorom alting er, tager vi din feedback til os- og kan kun beklage at vi på nuværende tidspunkt ikke lever op til dine forventninger.

Søren S.
Kundeservicechef- Pulsure.dk

Troværdig webshop

Overskuelig nem hjemmeside. Mange løbeurer og tilbehør.

2 de abril de 2026

Hej Jonas.

Mange tak for din anmeldelse af Pulsure.dk. Den er vi glade for at modtage. 😊

Vi håber på at kan hjælpe dig i fremtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En fin og ryddig kommunikasjon

En fin og ryddig kommunikasjon og rask levering. Anbefales 🙂👍

1 de abril de 2026

Hej John.

Mange tak for din fine anmeldelse af Pulsure.dk. Den er vi glade for at modtage.

Vi ser frem til at hjælpe dig en anden god gang. 😊

Fantastisk service!

Købte et forerunner 965 i fødselsdags gave, tilkøbte beskyttelsesglas og montering. Desværre havde beskyttelsesglasset løftet sig lidt under transporten, hvorfor jeg skriver til kundeservice. Her blev jeg mødt af flere muligheder, løsninger og hurtige svar - fremragende service.

Store anbefalinger herfra, og bliver helt sikkert en tilbagevendende kunde! :-)

7 de abril de 2026

Fin og overskuelig hjemmeside

Fin og overskuelig hjemmeside. Hurtig afsendelse og levering. Alt er godt.

31 de março de 2026

Hej Christian.

Mange tak for din anmeldelse og de fine fem stjerner. Dem er vi glade for at modtage.

Vi er også glade for at alt er gået "som smurt" under dit køb. Præcis som det bør være.

Vi ser frem til at hjælpe og rådgive dig en anden god gang.

God support

God telefonisk support så jeg fik købt det rigtige og nemt kunne bruge produktet.

29 de março de 2026

Hej Charlotte.

Mange tak for din anmeldelse af og feedback af dit køb på Pulsure.dk.

Den er vi glade for at modtage.

Får du behov for hjælp og rådgivning i fremtiden, skal du endelig tage fat i os igen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Har altid fået god service og hurtige…

Har altid fået god service og hurtige leverancer på de ure og det tilbehør, jeg har bestilt.

Den eneste grund til, at jeg ikke giver 5 stjerner, er, at jeg savner et loyalitetsprogram samt mulighed for at se mine tidligere ordrer og lignende.

17 de março de 2026

Hurtig levering..

Hurtig levering, og tidligere erfaring har også været god mht kundeservice.
Havde håbet jeg denne gang fik bestilt rette farve på rem, men jeg har åbenbart købt mig et ur, hvor det ikke er så nemt at finde farve match til. (Venu 2s sand/lys guld)

1 de abril de 2026

Hurtigt leveret

Hurtigt leveret, god pris!

26 de março de 2026

Hej Jãnis.

Mange tak for din fine anmeldelse af Pulsure.dk.

Vi ser frem til at rådgive og hjælpe dig i fremtiden.

26 de março de 2026

Hej Kjeld.

Mange tak for din fine anmeldelse af Pulsure.dk Den er værdsat. 😊

Team Pulsure.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais