Bellen mijn man dat ik ons heb opgegeven hiervoor. Ik hou niet eens van puzzels, dus hoe ze aan onze gegevens komen dan is onbekend.
Gebeld door Prijzenblad Zelfde verhaal als iedereen, mijn partner is gebeld door prijzenblad. Netjes afgemeld en nu een paar weken later dat hij vast zit aan een abonnement. Verschil is dat... Ver mais
Toegang tot vele uren online puzzel plezier
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Bellen mijn man dat ik ons heb opgegeven hiervoor.

Mijn Klacht
Vandaag werd ik (anoniem) gebeld door de prijzenslag over een abonnement, ik heb na dit telefoontje wat meer onderzoek gedaan.
Dit bedrijf gaat op een manier aan de gang dat net zo goed oplichting kan zijn.
Ik neem dit bedrijf niet serieus, voor iedereen die een rekening heeft deze nieuws bron gaat over een bedrijf dat hier veel op lijkt:
Ik kan geen links plaatsen in deze klacht maar de video Staat op NPOradio1 onder de naam Puzzelgroep belt consumenten voor duur puzzelabonnement.
Ik durf met redelijk veel zekerheid te zeggen dat dit bedrijf weet wat ze doen en ik ben niet van plan om contact met ze te hebben.
Ik ga niet liegen ik nam het eerste telefoontje van ze niet heel serieus, ik was bezig en wou er zo snel mogelijk van af en dit eerste telefoontje is waar ze mensen proberen te pakken.
Ik wens iedereen die een slachtoffer van dit bedrijf is succes, ik hoop dat m’n kleine detective werk een beetje heeft geholpen, maar probeer uiteindelijk ook zelf onderzoek te doen, ik ben geen advocaat en ik noem alleen maar een bron die ik persoonlijk vertrouwbaar vind en passend bij dit bedrijf.
(update: dit bedrijf heeft me meerdere keren benadert met het voorstel om mijn "boete" te laten vervallen als ik deze review verwijder, volgens mij is dat verboden op deze website, het is ook. bijna een jaar verder en heb nog steeds niks gehoord over legale actie dus klinkt als meer gelul.
verder kan het ook zijn dat www. puzzelgroep.com inactief is, mijn theorie is dat ze steeds nieuwe websites maken waar ze hetzelfde doen, dus als je een probleem hebt met bijvoorbeeld prijzenslag ofzo wat ook een website voor puzellen is en mijn review komt bekend voor dan zitten waarschijnlijk dezelfde mensen erachter.
(dit is niet echt een theorie, ik heb meerdere puzzelwebsites gevonden met dezelfde klachten die allemaal op hetzelfde adres staan ingeschreven)
OPLICHTING!!
Ze doen net of je een prijs hebt gewonnen.
Als je dan niet op tijd afzegt zit je er aan vast. Trap er niet in. Wordt je gebeld door een zeer onvriendelijk mevrouw. Dat je gewoon moet betalen.
Sandra Nitert
Gebeld door Prijzenblad
Verschil is dat zowel puzzelgroep als prijzenblad nu wel puzzelboekjes op hun site hebben staan met prijzen. Dus het argument dat ze geen duidelijk product hebben gaat niet meer op.
Ik heb ze gebeld en aangegeven dat we rechtsbijstand gaan inschakelen. Mevrouw aan de telefoon gaan aan dat ze ging kijken of ze me kon 'helpen' en ik word teruggebeld.
Verschrikkelijke afzetterij. Niet, never, nooit mee in zee gaan!!!!
Ook ik werd gebeld door prijzenblad. Klonk goed dus ik ging akkoord.
Had op tijd opgezegd, via herroeping zoals hun mail aangeeft.
Werd vandaag gebeld door agressieve man dat ik niet had opgezegd en niet betaald. Zit er nu een kwartaal aan vast en moet zelf in augustus in de gaten houden dat ik het op tijd opzeg.
Vond zo wie zo apart dat ze niet gelijk konden stopzetten en dat het dan ook nog eens een kwartaal moet zijn.
Ga ook maar eens mailen over opzeggen en wel gelijk en dat ik anders mijn rechtsbijstand er bij haal
Oplichters. Sturen je vrijblijvend een mail op donderdag. 2 weken daarna op donderdag mail gestuurd dat ik geen interesse heb. Krijg nu een telefoontje dat ik aan een abonnement vast zit. Van 45 euro per maand.
Oplichters! Niet mee in zee gaan
Bedrijf benaderd mensen onder valse voorwendselen. Ze nemen jouw gesprek op en als er ergens 1 ja in zit hebben ze je. Als je niet op de mail reageert zit je er 3mnd aan var voor120 euro. Mij overkomen.
Actie genomen: ingelezen op internet over oa advocaat Jansen in npo1 en consuwijzer.
Dan bellen, vertel dit verhaal, laat ze er niet tussenkomst! Blijf ze bestoken met dat je oa ook contact hebt gehad net rechtsbijstand. Ze zullen blijven volhouden dat ze niet voor jou kunnen opzeggen.
Een zeer sterke argument: vraag ze wat ia het product en wat is de dienst die ze aanbieden? Ze zullen zeggen: " product is het boekje. Dat is pertinent onjuist, daar dit boek niet los kan worden gekocht op hun site. Er wordt geen prijs aan gehangen.
Nu ga je verder doorvragen waarom ze eerst onder 2 andere namen hebben gewerkt( quizaltas oa( en waarom hun anser adres een opslagloods is bij All safe in Roosendaal.
Blijf aandringen dat zij NU moeten annuleren.
En dat werkt, direct gaan ze ff overleggen en krijg je een mail ter bevestiging.
Dit zijn malafide praktijken.
Mocht je nig meer info willen om hun onder druk te zetten, reageer gerust, ik neem dan contact met je op.
Ben gebeld door een vrouw (wat ouder), zei ja je kan een blad ontvangen niks vrijblijvends. Daarna niks meer ontvangen. Wordt nu maand later gebeld dat ik 3 maanden 45 euro moet betalen door een man. Werd onder druk gezet, uiteindelijk toegegeven. Heel erg misleidend en oneerlijk… oplichters
Netjes afmeld via de mail. En moest screenscots maken van mijn mail. Prima tot 2 x keer verstuurd. En wordt steeds door ze lastig gevallen. Net advies gevraagd bij rechtsbijstand en advocaat. Ik ben niets verplicht en hoef zeker niet te betalen ondanks ze blijven aandringen.
Een aardige mevrouw heeft gebeld of ik puzzelwerk vrijblijvend wilde proberen. Ik zat nergens aan vast. Zou eerst een bevestigingsmail ontvangen waarop ik kon antwoorden en dit binnen 14 dagen kon opzeggen. Deze mail heb ik nooit ontvangen en daarom wist ik niet hoe of wat en bij wie ik het moest opzeggen. Ik ben nooit op de site geweest want ik ging op vakantie. Heb geen account aangemaakt. Toch krijg ik vandaag van een meneer te horen dat ik verplicht ben om het abonnement te betalen. Anders krijg ik een incassokosten te betalen. Zeer vervelend gesprek erg intimiderend. Aub trap er niet in.
Ik ga ook niet betalen en zal mijn rechtsbijstandverzekering op de zaak zetten.
Op een slinkse wijze een abonnement verkopen. Toen ik vroeg op ze het gesprek ging opnemen zei ze alleen dat ze ging herhalen wat verteld was, ze zei niet ja. Het gesprek heb ik nu in bezit en mijn jurist gaat hier verder mee
Leuke! Een puzzel boekje gewonnen, dacht ik dat is wat voor mijn opa van 84.
Als ik t stop wil zetten kan dat via de mail die ik binnen 2 weken krijg.
Natuurijk!!! Niks gekregen. Ook niet in spam.
Dus zaten we er 3 maanden aan vast.
3 maanden 40 euro moeten betalen….voor….GEBAKKEN LUCHT!!
Dus de harde conclusie, 120 euro betaald voor 1 boekje. SCHANDE ORGANISATIE!
De puzzelgroep is een hele trieste organisatie die consumenten belazerd, je moet je kapot schamen als je hier voor wilt werken. Consumenten die de wet niet goed kennen denken dat ze vast zitten aan een kwartaalovereenkomst om te puzzelen voor 37,50 per maand. Dat is helemaal niet waar, alleen ja zeggen in een telefoongesprek is niet voldoende voor een overeenkomst, deze moet bij het leveren van een dienst ook schriftelijk worden bevestigd. Bij een product gaat de bedenktijd pas in na het ontvangen van het product. Ik hoop dat deze mensen gestraft worden, een flinke boete voor alle consumenten die ze geld afgetroggeld hebben met hun misleidende praktijken.
Ik ben ook slachtoffer van deze oplichtende organisatie. Onder meer door consumentenbond en Tros Radar etc. Wordt geadviseerd om deze organisatie niet te betalen, dat heb ik dan ook niet gedaan. Zie ook dat alle positieve reviews (waarschijnlijk door medewerkers) zijn geschreven op dezelfde dag in maart 2019. Trap er niet in!!
Misleidend telemarketing bedrijf, zelfde als ‘quizatlas’. Betaal ze niet! Zie ook radio1 item waarin een advocaat uitlegt dat je aan dit bedrijf niets verplicht bent, ook als je telefonisch ‘ja’ hebt gezegd volgens hun. Zie ook de Radio1 uitzending over puzzelgroep. Dat is hetzelfde verhaal.
Ik ben ook onlangs doelwit geworden van dit bedrijf. Ondanks dat ik in het bel-me-niet register sta werd ik gebeld of ik mee wou doen aan een puzzelspel. Ik dacht prima stuur die aanbieding op ik kijk er toch niet naar. Vervolgens zit je aan een abonnement vast waar je geen handtekening voor hebt gegeven. Door telefonisch akkoord te gaan met de aanbieding zit je volgens hun wel vastgebonden. Zij denken hiermee de wet te kunnen omzeilen. Trap er niet in! Zij hebben het enkel gemunt op je centen.
Ik vind Puzzelgroep een prima site. Je kunt verschillende puzzels maken voor punten en ze vervolgens inwisselen voor prijzen. In het begin had ik wat problemen met de telefoniste omdat ze erg snel en onduidelijk praatte maar het is uiteindelijk goed gekomen.
Puzzelgroep,
İk vind het fijn dat ik dagelijks kan puzzelen waar en wanneer ik het wil. En dat punten systeem is wel leuk want ik heb altijd prijs 😀... ik ga doorpuzzelen tot ik mijn weekendje barcelona bijelkaar heb gespaard ✈...
Groetjes Dave
Ps. Groeten aan de medewerker die me heeft geholpen

Resposta de Puzzelgroep
Iedere dag fijn ff puzzelen.
Iedere dag nieuwe puzzels op deze mooie site, geen gedoe meer met waar is mijn pen of foutjes doorkrassen. Bovendien is het goed voor je hersenen, die je op deze manier blijft trainen.
En je kan er ook nog leuke prijzen mee verdienen, op deze site is dat allemaal mogelijk.

Resposta de Puzzelgroep
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.