Qassa Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Overall, the platform is good, but after a certain time I realize that I successfully complete the survey in many surveys and yet at the very end after the survey (!) an error occurs and I get no po... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Toen de qoins van een bepaalde aankoop na drie maanden nog niet waren bijgeschreven, nam ik contact op met de ledenservice. Ik kreeg al heel snel een reactie (geen standaard antwoord, maar persoonlijk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fijn dat er zoiets is. Ik ben al jaren lid van qassa je kan lekker shoppen en nog Coons sparen dat je in geld of waardebonnen kunt verdienen. De klantenservice is altijd vriendelijk en staat je... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

40 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

14 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Perfect voor chronisch online shoppers!

Voor iemand die alles online besteld is Qassa een leuke site om daar nog een beetje aan terug te verdienen.

De nieuwe site was even wennen, maar werkt eigenlijk nog precies hetzelfde als altijd. Alleen jammer van de categorieën die weg zijn.

6 de novembro de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Al jaren tevreden lid

Al jaren lid en gaat bijna altijd goed. Als Qoins een keer niet gemeten zijn, gewoon mailen met de ledenservice en ze lossen het dan netjes op. Ze hebben ook vaak leuke winacties op Instagram. Ik ben tevreden!

23 de outubro de 2024

Qassa werkt prima

Sparen en uitbetalen werkt prima. Heb nu weer meer dan 100 euro en spaar nog ff door. Bij vragen ook snel antwoord.

14 de outubro de 2024

Bingo gewonnen

Zie hieronder een paar negatieve reviews, maar heb zelf andere ervaringen. Beloning voor de enquetes is meestal inderdaad laag, maar de vergoeding staat aangegeven voordat je ze begint in te vullen, dus dan aan jou de keus dit wel of niet te doen.

En erg leuk is dat ik afgelopen week een volle bingokaart had en een dag later al de gewonnen prijs, 100 euro, is mijn saldo bijgeschreven zag. Het kan dus wel de bingo winnen!

3 de outubro de 2024

Eens met Monica

Eens met Monica. Zoveel moeite doen voor het invullen van onderzoeken voor een paar cent en daarna toch niets krijgen. Overigens onterecht. Sinds een aantal maanden is het echt drama, geen enkele verbetering.

23 de junho de 2024

Besodemieterd

Je wordt gewoon besodemieterd bij deze website. Als er volledige onderzoeken zijn invuld, krijg je gewoon geen vergoeding, als je te lezen krijgt, u wordt doorgestuurd naar de website. En de spelletjes daar klopt gewoon niets van.

14 de junho de 2024

Jarenlang lid geweest

Jarenlang lid geweest, nog toen het een andere naam had. Helaas kan ik het alleen maar eens zijn met de vorige review. De site is veel minder overzichtelijk gemaakt en wie verantwoordelijk is voor de aanpassing van de spellen die zou beter wat anders kunnen gaan doen....zonde.... De aanpassing was al van eerder. Ik heb nog een aantal maanden hoop gehad dat iemand het licht zou zien maar helaas....dit was vermoedelijk mijn laatste bezoek.

21 de maio de 2024

Slechte nieuwe website

De nieuwe website is een achtergang in functionaliteiten en inzicht. Ik hoopte dat ze nog wat zaken zouden herstellen maar helaasd. Je hebt geen overzicht meer van alle webshops waar je bij kan shoppen. Dus het stimuleert totaal niet meer om het via deze website te doen. En zijn in de email alleen nog maar onderzoeken maar de vergoeding is veel lager dan bij bedrijf van onderzoek. Bizar dat een bedrijf keuzes maakt waarbij ze alleen maar minder gebruikers gaan krijgen

21 de abril de 2024

Nieuwe site is ruk

Nieuwe site is ruk, heel veel enquette's die op 100% toch ineens afgekeurd worden, spelletjes zijn niet leuk meer en onrealistische highscores dus onmogelijk om te kunnen winnen.

15 de outubro de 2023

Geen vooruitgang.

De zogenaamde innovatieve nieuwe 'rustigere' site is gewoon waardeloos. Het spaarsysteem voor de shops is prima en onveranderd. Maar verder is de site saai en de dag spellen zijn helemaal niks meer . Geen goede verandering.

8 de outubro de 2023

De cashback zijn leuk

De cashback zijn leuk, maar de spellen dikke oplichting. Ik speel al jaren bingo... Nog nooit gewonnen. Het is gewoon ongeloofwaardig dat je nooit bingo hebt.

13 de janeiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De spellen zijn sowieso nep

De spellen zijn sowieso nep. Het zijn spellen waarmee je prijzen kan winnen maar de dagelijks "behaalde topscores" zijn extreeeeeem onrealistisch. Waar je als normaal mens 100 tot 200 punten scoort in een spelletje (en als je heel goed bent zou je mogelijk 300 punten scoren), zie je vervolgens dat de behaalde topscore 4000 punten is. Daarmee zijn de geldprijzen die je "kunt winnen" natuurlijk nooit te halen en dus nep. Hetzelfde geldt voor de bingo. Ik speel al minstens 10 jaar dagelijks het bingo spelletje en ik heb vaker bingo gespeeld, ook in het echt, en het bestaat gewoon niet dat je in 10 jaar tijd nooit 1x bingo hebt gehad.

23 de agosto de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Betrouwbare site, en leuke spelletjes waarmee je extra bedragen kunt winnen.

Een van mijn favoriete spaar/enquêtesites. Betrouwbare site, bijna elke dag enquêtes beschikbaar (zowel enquêtes met lage vergoedingen, zoals 25 cent, als enquêtes met prima en hoge vergoedingen, zoals 75 cent of €1) maar waar ik met name enthousiast over ben, zijn de spelletjes (en bingo) waar je extra prijzen/bedragen mee kunt winnen. Extra fijn is, is dat je (per dag) één gratis poging krijgt om een spelletje naar keuze te spelen en per bingo ronde 1 gratis kaart. Wil je nog een keer extra spelen (of meer bingo kaarten activeren) dan kan dit, maar dan gaat dit van je eigen saldo af.

En de spelletjes zijn ook echt betrouwbaar / ze keren oprecht prijzen uit, want ik heb 1x €2,50 gewonnen (weliswaar na héél veel pogingen spelend met eigen saldo, maar toch) de bingo (met de standaard hoofdprijs van €200) lijkt echter onmogelijk te winnen.

Maar goed, hier kunnen andere spaarsites nog een voorbeeld aannemen, bij andere sites vallen de extra spaarmogelijkheden d.m.v spelletjes vaak tegen. (Of ze zijn er wel, maar je moet er voor betalen zonder gratis pogingen.)

9 de agosto de 2021

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.