Jas zit fantastisch, precies zoals de beschrijving. Op tijd geleverd zoals beloofd op de website. Zeker een aanrader!
Veja o que dizem as avaliações
Ik heb inmiddels meerdere kledingstukken van dit merk gekocht en ik ben oprecht mega enthousiast. Alles zit heerlijk comfortabel, de stof voelt fijn aan en de pasvorm is precies zoals beschreven. De m... Ver mais
Mooie kleren nog niet ontvangen maar zagen er goed uit , verzending is wel beetje duur en vanaf 120 euro is die pas gratis wat ik erg hoog vind.
Ik ben normaal gesproken totaal geen fan van merkkleding maar bij Quotrell kan ik het toch niet laten om niks te halen ik vindt de hoodies erg mooi en super fijn zitten de knit pakken ook! Mijn broert... Ver mais
Detalhes da empresa
Quotrell is an exclusive lifestyle fashion brand with high quality and ideal comfort. Discover the newest Quotrell collection and shop now at the official Quotrell® webshop!
Informações de contato
Gerard Noodtstraat, 44, 6511SX, Nijmegen, Holanda
- support@quotrell.com
- www.quotrell.com
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Had paar items in de sale gekocht…
Had paar items in de sale gekocht waarvan 1 hoodie1 keer gedragen 1 keer gewassen op 30 graden koude was binnstebuiten zag er niet uit dus terug gestuurd en zou een nieuwe krijgen maa nu hebben ze hem gewoon terug betaald gebeld nu kan ik hem voor 36 euro meer gaan bestellen krijg ik kortingscode voor gratis verzenden oplichters koop hier niks meer mensen wees gewaarschuwd mooie spullen maar verwacht geen service
Fantastisch!
Goede kwaliteit producten
Goede kwaliteit producten.
Levering is snel en prijs past bij de producten.
Hele fijne mooie producten tegen een…
Hele fijne mooie producten tegen een degelijke prijs. + snelle levering :)
1e keer besteld, word zeker vaker!
Ik had nog nooit bij Quotrell besteld. Ik zag de sale en dacht gelijk, ik ga nu is op de site kijken. Ik heb een super leuk zomer topje besteld. Ik heb het gisteren besteld en het komt vandaag al binnen. Super snelle service dus! Ik zal hier zeker nog vaker bestellen.
Super leuk merk met kwalitatieve…
Super leuk merk met kwalitatieve kleding! Ook snelle verzending.
Mooie kleren nog niet ontvangen maar…
My shopping experience was easy
My shopping experience was easy, the shipping experience not so much because Im not able to track my order since it is being sent to Spain, Ive never had a problem with GLS hope this is not the first one
Quotrell sinds het begin
Ik draag al heel lang Quotrell, sinds het begin eigenlijk al. Al die tijd ben ik nog nooit teleurgesteld geweest. Altijd vriendelijk en goed geholpen, goede kwaliteit van de kleding en elke keer verrast met een nieuwe stijl. Quotrell laat je jezelf zijn en dat vindt ik heel mooi en fijn.
Hele goeie kwaliteit en hele leuke…
Hele goeie kwaliteit en hele leuke longsleeve😊
De clothes stay amazing after washing…
De clothes stay amazing after washing them every week! And a insane good fit
Bestellen ging makkelijk
Bestellen ging makkelijk, geen complicaties en er werd aangegeven dat ik korting kreeg en dat was daadwerkelijk ook zo, bij afrekenen geen problemen gehad met prijsverhoging.
Hele mooie pasvormen en snel geleverd
Hele mooie pasvormen en snel geleverd!
Past mooi bij de style van nu
Prachtige kortingen
Prachtige kortingen, een mooie website en een duidelijke track en trace. Ga hier zeker vaker bestellen!
Super snel de mooie blazer in huis
Leuke kleding!
Gister bestelt en vandaag al binnen
Gister bestelt en vandaag al binnen! Ze hebben super leuke dingen en het word dus ook heel snel geleverd. Ze houden je ook goed op de hoogte! Ook hele goede kwaliteit.
Slecht retourverwerking
Nadat ik mijn gehele bestelling heb geretourneerd duurde het maar voor ik hiervan een ontvangstbevestiging of terugbetaling kreeg. Na het bedrijf te hebben gemaild met mijn gegevens en bestelnummer was het toesturen van het zendingsnummer van het pakket nog nodig. Het pakket stond al weken op afgeleverd en inmiddels drie weken later na opnemen van contact is de betaling dan ook verwerkt. Echter moet ik de verzendkosten van 6,95 alsnog betalen, ondanks ik niks gehouden heb en ook voor het retourpakket heb betaald, zelfs nadat ik zélf contact op moest nemen na 3+ weken voor de verwerking van mijn retour. Geen klantvriendelijkheid of goede service als je het mij vraagt...
Snelle levering, alleen was er een ander product wat ik ook graag wilde al een maand niet op voorraad. Dat is jammer
Echt super tevreden over Quotrell
Echt super tevreden over Quotrell! 🤍
De website is heel fijn en overzichtelijk om op te bestellen. Ze hebben echt superleuke kleding, vooral voor ongeveer 16 tot 30 jaar.
Wat me ook echt opviel is de snelle verzending. Bij de meeste websites duurt het vaak 2 à 3 dagen voordat je pakket überhaupt wordt verstuurd, maar hier had ik mijn bestelling echt al binnen een dag in huis. Dat had ik totaal niet verwacht!
De kwaliteit van de kleding is ook top. De stoffen voelen luxe aan en zitten heel comfortabel op de huid — absoluut niet goedkoop of stug zoals je soms hebt bij andere webshops.
En de klantenservice is echt een pluspunt: ze reageren super snel op mails en zijn heel fijn in de communicatie.
Zeker een aanrader
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.